3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Težave v dobavni verigi in rast Web 3.0 vračajo svež ATH OriginTrail

Težave v dobavni verigi in rast Web 3.0 vračajo svež ATH OriginTrail

Upravljanje dobavne verige je še naprej pomembno področje osredotočenosti in skrbi za svetovno gospodarstvo, zlasti zaradi trenutnega zaostanka ladijskega prometa v večjih pristaniščih po vsem svetu in zmanjševanja ponudbe artiklov, ki so na voljo na policah trgovin.

Zanimivo je, da je OriginTrail – protokol blockchain, ki je osredotočen na upravljanje logistike in dobavne verige – v zadnjih nekaj mesecih vse bolj priljubljen. In ta teden je žeton TRAC projekta dosegel novo najvišjo vrednost vseh časov.

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da potem ko je dosegel najnižjo vrednost 0 USD avgusta 17, se je cena TRAC dvignila 306 % na a nov rekord pri $1.28 oktobra 39 kot njegov 24-urni obseg trgovanja se je povečal s povprečja 4 $.66 milijonov do .48 milijonov.

TRAC/USDT 4- urni grafikon. Vir: TradingView

Poglejmo, kaj bi lahko zaostajati za trenutnim dvigom TRAC do novih vrhov.

Grafi decentraliziranega znanja

1. oktobra se je OriginTrail preimenoval v »prvi decentraliziran graf znanja na svetu«, ki je zasnovan za »organiziranje najpomembnejših dobrin človeštva, tako da jih je mogoče odkriti, preveriti in dragoceni«.

Ideja za preimenovanje je za pomoč pri boljšem prenosu zmožnosti omrežja, da sprejme trenutni ekosistem ločenih informacij, razpršenih po spletu 2.0, in ga integrira z razvijajočim se spletom 3.0.

Podatki, ki jih je mogoče shraniti in slediti na OriginTrail, vključujejo informacije o fizičnem blagu ter digitalnem blagu in sredstvih ter protokolu ter jih omogočijo odkrivanje in preverjanje v decentraliziranem omrežju, ki podpira Web 3.0.

To vključuje fizično blago, kot so umetnine in živila od kmetije do mize, ter digitalne predmete, kot so nezamenljivi žetoni (NFT), potrdila, diplome in sredstva decentraliziranega financiranja (DeFi).

Projekt je imel koristi tudi od odmevnih partnerstev, vključno z uporabo protokola OriginTrail za gostovanje rešitve SCAN Trusted Factory, ki je bila razvita med mrežo za presojo skladnosti dobavitelja (SCAN) in britansko skupino BSI Group .

Povezan: Resnično decentralizirano financiranje bo preseglo zaprte verige blokov

Motnje dobavne verige in vzpon Web 3.0

Drugi razlog za nedavni rally je ogromen boj, ki ga ima globalna dobavna veriga s pošiljanjem, raztovarjanjem, sledenjem in dostavo blaga v trgovci.

Od začetka COVID-19 pandemija, zgodbe o pomanjkanju artiklov so prevladovale na naslovnicah novic, globalna dobavna veriga pa je bila pod pritiskom, vrzeli v dobavah pa postajajo pogost pojav.

Trenutno so v pristaniščih po vsem svetu večmesečni zaostanki, pomanjkanje mikročipov pa je zaustavilo razvoj avtomobilov, zabavne elektronike in druge elektronike z veliko porabo.

Skupaj s TRAC je več protokolov Web 3.0 v zadnjih dneh doseglo nove rekordne vrednosti njihovih domačih žetonov, vključno s protokolom NEAR, Verasity in Harmony.

Po podatkih podjetja Cointelegraph Markets Pro so bili tržni pogoji za TRAC že nekaj časa ugodni.

Ocena VORTECS™, ekskluzivna za Cointelegraph, je algoritemska primerjava preteklih in trenutnih tržnih razmer, ki izhaja iz kombinacije podatkovnih točk, vključno s tržnim razpoloženjem, obsegom trgovanja, nedavnimi gibanji cen in dejavnostjo na Twitterju.

VORTECS™ Score (zelena) v primerjavi s ceno TRAC. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, se je ocena VORTECS™ za TRAC začela dvigovati 4. oktobra in se povzpela na najvišjo vrednost 147 okoli 39 ur pred zvišanjem cene 90% v naslednjih treh tednih.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegrapha. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, zato morate pri odločanju opraviti lastno raziskavo.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments