19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Težave z rudarjenjem bitcoinov so pravkar padle za rekordnih 28% - a...

Težave z rudarjenjem bitcoinov so pravkar padle za rekordnih 28% – a bo to pomagalo, da se cena BTC-ja opomore?

Bitcoin (BTC) je zabeležil največji padec težav pri rudarjenju skoraj 28% 3. julija, vendar en model kaže, da se cena BTC ne bo spustila do oktobra.

V nizu tvitov 2. julija je vodja naložb Timothy Peterson je označil razmerje med ceno Bitcoin in hitrostjo razpršitve kot utemeljen dokaz, da padca še ni konec.

Hitrost omrežja Bitcoin 7-dnevno povprečje. Vir: Blockchain.com

Model stopnje razpršitve: Dolga pot do dna Bitcoinov

Težave z rudarjenjem Bitcoinov so se zmanjšale za približno 27. 94% v soboto na višini bloka 689, 472, največji v svoji zgodovini.

Kot je Cointelegraph že pojasnil, je padec odgovor na trenutno migracijo rudarjev iz Kitajske in posledično izgubo hitrosti razpršitve.

Za rudarje, ki še vedno delajo, zmanjšanje bo nekaj povečanja dobička – težave samodejno upoštevajo spremembe hitrosti razpršitve, zaradi česar je bolj privlačno za moje, ko pade.

Rudarji v pretoku naj bi se nekaj mesecev popolnoma ne vrnili v svojo obrt. V tistem času se bodo težave verjetno spet povečale, ko se bo stopnja zgoščenosti povečala – več konkurence in več moči se bo potegovalo za isto določeno nagrado.

Med bitcoinci je klasična mantra, da “cena sledi stopnji zgoščevanja” – če pa je to res, en model, ki prikazuje pojav, daje trezno sliko prihodnjega cenovnega vedenja.

Peterson je opozoril, da je razmerje med ceno in hitrostjo razpršitve “koristno” pri označevanju. makro vrhovi cen.

Spremni grafikon prikazuje konice v 2013 in 2017, kar ustreza vrhovom, ki so bili v celotnem štiriletnem ciklu prepolovitve.

2021 je videti podobno, toda od majske kapitulacije je razmerje v smeri 1 – točka, pri kateri bi morala biti cena Bitcoina v celoti “popravljena.”

“Glede na trenutni trend v P (h) bi se ta mehurček končal do

oktober, «je povzel Peterson.

“Razmerje vključuje katero koli kombinacijo višje hitrosti razpršitve in nižje cene. Torej povečanje hitrosti razpršitve in stabilna cena tudi razreši mehurček. “

Grafikon razmerja stopenj razpršenosti Bitcoin. Vir: Timothy Peterson / Twitter

Z drugimi besedami, vrnitev rudarjev bo verjetno preprečila nadaljnje epizode padca cen v obsegu, ki smo ga videli v zadnjem času, vendar bi lahko biki vseeno morali počakati dlje, kot je zaželeno, da se vrnejo višje ravni.

Pomembno opozorilo je prišel iz Petersona, ki je opozoril, da je s tako preprostim modelom “marsikaj narobe” in da ga sam ne uporablja.

Izberite svoj konec obračun cen za leto

Model ni edini vir, ki skrbi za vrnitev obrazca za Bitcoin v drugi polovici leta.

Povezano: Bitcoin opazi 4,5-odstotni padec med opozorilnim kazalnikom cene BTC dno lahko še vedno pride

Kot poroča Cointelegraph, imajo analitiki primerjali 2021 z obema prejšnjima najvišjima letoma, pri čemer sta prvi lokalni vrh dosegla vrhunec, popravek in nato končni vrh pozneje.

Potem ko je BTC / USD objavil svojo tretjo zaporedno mesečno rdečo svečo, je medtem model cen delnic do pretoka odmeval na začetku 2019, tik po jami zadnjega večjega medvedjega trga Bitcoin.

Naslednjih šest mesecev bo po besedah ​​ustvarjalca PlanB ključnega pomena za njegovo uporabnost.

)

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments