-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice THORChain zaključi 2 varnostni reviziji po poletnih podvigih

THORChain zaključi 2 varnostni reviziji po poletnih podvigih

DeFi je postal priljubljen vektor napadov za kibernetske kriminalce. Po zelo ambicioznem lansiranju je THORChain julija doživel dva velika podviga.

1434

Skupni ogledi

6

Skupni deleži

THORChain concludes 2 security audits following summer exploits THORChain concludes 2 security audits following summer exploits THORChain concludes 2 security audits following summer exploits THORChain concludes 2 security audits following summer exploits

Navzkrižni likvidnostni protokol THORChain si je v celoti opomogel od dveh poletnih izkorišč, ki sta ogrozila milijone dolarjev uporabniških sredstev. Podjetje je v četrtek objavilo, da je na novi varnostni presoji prejelo pozitivne ocene.

Sočasne revizije, ki sta jih izvedli podjetji za kibernetsko varnost Trail of Bits in Halborn, so omogočili THORChainu, da izvede petstopenjski načrt okrevanja. Sodelavci THORChaina zdaj pravijo, da je protokol v celoti delujoč, potem ko je ponovni zagon prinesel vse glavne integracije kriptovalut in funkcije trgovanja med verigami nazaj na splet.

Poleg revizije je THORChain objavil, da je Immunefi, vodilno platformo za nagrajevanje hrošč za sektor DeFi, naročil nagradni program za odkrivanje novih ranljivosti, ko se pojavijo.

Uvedba THORChaina v začetku tega leta je doživela veliko pompa, saj je zaznamovala pomemben razvoj v decentraliziranih izmenjavah. Julija pa je platforma utrpela dve večmilijonski varnostni kršitvi, prva je bila izkoriščanje Etherja (ETH) v vrednosti 7,6 milijona dolarjev, ki je povzročilo precejšen odziv. Kot je poročal Cointelegraph, je bila omrežna dejavnost ustavljena, saj so razvijalci raziskali obseg škode.

Povezan:

THORSwap zaključi naložbeni krog, saj so v središču pozornosti navzkrižni DEX

Približno en teden pozneje je napadalec z belim klobukom izčrpal protokol v vrednosti približno 8 milijonov dolarjev ETH, vendar je pozneje zahteval 10% nagrado za vračilo sredstev. Dve kraji sta za THORChain zaključili grozljiv mesec, pri čemer so celo njegovi največji podporniki pozivali k upočasnitvi projektnih ambicij.