2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Three Arrows Capital, Jump Capital nazaj 40 milijonov dolarjev za prodajo žetonov...

Three Arrows Capital, Jump Capital nazaj 40 milijonov dolarjev za prodajo žetonov Neon Labs

Tvegani kapital še naprej preplavlja trg kriptovalut, saj Neon Labs zagotavlja precejšnje zbiranje sredstev s prodajo žetonov NEON.

128018

Skupni ogledi

18 Skupaj deležev

Decentralizirano podjetje za razvoj financ Neon Labs je sklenilo $

-milijonska prodaja zasebnih žetonov kot del njegovih stalnih prizadevanj za ustvarjanje Ethereuma- združljivo okolje na blokovni verigi Solana, kar poudarja povečano povpraševanje vlagateljev po rešitvah za razširljivost in likvidnost na hitro rastočem decentraliziranem finančnem trgu.

Zasebno prodajo žetonov NEON je vodil Jump Kapital , tvegano podjetje s sedežem v Chicagu, z dodatno udeležbo Shu Zu’s Three Arrows Capital, Solana Capital, Rockaway Blockchain Fund, Ethereal Ventures in CoLab Ventures, med drugim. V projektu je sodelovalo več 60 angelov in ekosistemskih partnerjev prodaja žetonov, je potrdilo podjetje.

Izkupiček od prodaje bo namenjen raziskavam, razvoju, trženju in razvoju podjetja Neon Labs. Družba je tudi povedala, da je v procesu formalizacije programa spodbud za spodbujanje razvijalcev k inovacijam v neonskem ekosistemu, kar je podobno kot drugi projekti, kot sta Serum in Near Protocol.

Neon Labs poskuša ustvariti večverižno prihodnost za razvoj blockchain, saj je šele pred kratkim uporabil navzkrižno verižno virtualno napravo Ethereum ali EVM v omrežju Solana. Med julijskim uvedbo EVM je podjetje omenjalo Ethereumov »uspešni ekosistem veriženja blokov« in Solanine zaznane tehnične prednosti.

V okolju z več verigami ima Neon potencial, da postane “jedrni infrastrukturni blok”, ki povečuje možnosti skaliranja za razvijalce, je dejal Saurabh Sharma, partner pri Jump Capital. Nadalje je pojasnil:

»Z inženirskega vidika je ‘enkrat napiši kodo, teči povsod’ sveti gral za dolgo časa, kar dokazuje uspeh Jave Virtual Machine. Neon ponuja podobno funkcionalnost, saj razvijalcem omogoča kombiniranje pametnih pogodb, preizkušenih v bitki za verige, združljive z EVM, s Solaninim vzporednostjo in izjemno hitro plastjo izvajanja.«

Kljub temu, da je septembra zaradi napada zavrnitve storitve doživela velik izpad, je Solana še vedno eden najhitreje rastočih ekosistemov veriženja blokov. Kot je poročal Cointelegraph, je Solanin žeton SOL pred kratkim presegel Cardano (ADA) in Tether (USDT) in postal četrto največje digitalno sredstvo po tržni kapitalizaciji.

Povezan:

Solana Ventures, Lightspeed Venture Partners in FTX lansirajo $100M igralniški sklad

Projekti Solana so postali tudi magneti za tvegani kapital , s podobno Orca, decentralizirano borzo, ki temelji na SOL, ki zbere $ milijonov v septembru.

Doslej so tvegani skladi v letošnjem letu namenili več kot $ milijard za zagonska podjetja, ki so osredotočena na kripto in blockchain, kar poudarja povečan institucionalni in korporativni interes za digitalna sredstva.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments