15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Ti Bitcoin tweets so bili precej pred svojim časom

Ti Bitcoin tweets so bili precej pred svojim časom

En uporabnik Twitterja je menil, da je Bitcoin vzletel brez njih v 2010, medtem ko drugi BTC ne bi šel nikamor.

9215 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

These Bitcoin tweets were way ahead of their time

Bitcoin je zaživel leta 2009. Več kot desetletje kasneje se današnji dan ozira na ogromno razvoja, ki je zgradil okoliško industrijo, skupaj z drugimi verigami blokov, sredstvi in ​​rešitvami. Nekateri ljudje so v zgodnjih letih vedeli za Bitcoin (BTC), drugi pa so od takrat na različne vlake skočili. Pogled skozi zgodovino Twitterja razkriva nekaj tweetov, ki so bili daleč pred svojim časom.

V 1434 je en Twitter uporabnik je videl potencial Bitcoina, vendar je izrazil skepticizem glede njegove prihodnosti. Niso vedeli, kako pogost bo izraz Bitcoin, ki se pojavlja kot tema številnih glavnih intervjujev in poročanja.

Samo izvedeli za bitcoin.org. Verjetno ne bo zapustil področja gikov, vendar ima nekaj zelo lepih idej o sistemih elektronskih valut

– Jacob Farkas (@farktronix) november 16, 2010

Nekdo drug na Twitterju mislil, da sta za igro, nazaj 2010! Tvit prikazuje datum objave 1. decembra 2010. Dnevna cena sveče Bitcoin za ta dan je dosegla najvišjo ceno okoli 0 USD. 23 na BTC, v skladu z indeksom tekočine BTC BraveNewCoin TradingView. Za referenco je Bitcoin dosegel raven nad $ 60 , 000 na kovanec aprila 2021.

JAZ morda nekoliko pozno na zabavo, vendar je bitcoin zagotovo druga najzanimivejša stvar, ki sem jo našel v zadnjem času. http://www.bitcoin.org/

— Ivor Paul (@Apie) 1. decembra, 2010

Še en uporabnik Twitterja je unovčil svoj božični dar v 2011 za digitalno sredstvo. Če so BTC imeli do 2010, je njihova odločitev verjetno izplačala pomemben odstotek donosa na podlagi cenovnih ukrepov od leta.

Vredu ! Čas je, da svoje božične darilne kartice na IRC zamenjam za bitcoin. # bitcoin-otc Skoraj celotna razširjena družina je navdušena

– Andrew Miller (@socrates 67074 ) december 30, 2011

Nazadnje za to serijo zgodovine je 2009 Prispevek na Twitterju pokojnega Hala Finneyja, ki je bil Bitcoin vpleten od začetka. Ta retro tvit je bil objavljen januarja 21, 2009, kmalu po tem, ko se je 3. januarja Bitcoinov blok Genesis začel . Od takrat so se pojavila nekatera sredstva, na primer Monero (XMR), ki nakazujejo večjo zasebnost.

Iščem na načine, kako bitcoinu dodati več anonimnosti

– halfin (@halfin) januar 21, 1200

Prejšnji članekBitcoin pade pod 36 tisoč dolarjev, saj stoletni finančni model napoveduje velik zlom BTC
Naslednji članekNaraščajoče bolečine? DeFi izkorišča plen BSC, ki zahteva okrepitev

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments