14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Ti štirje nadomestni kovanci so lahko na priložnost na priložnost na priložnost zelo pravilno pripravljeni na dvig obtoka, če Bitcoin dvigne nad 27.500 $

- Advertisement -

Neizkušeni trgovci so se cene v palcih zagotovo zvišale na neki stopnji najvišje vrednosti bikovskega fragmenta, ko so v stiski zamudili dvig. Druga možnost je, da so institucionalni vlagatelji nagnjeni k temu, da prej počakajo, da se pena uleže, kot pa vstopijo. Bitcoinov (BTC) bonitetni trg v 981 končal hype, ki se je spremenil v oglede v 981.

Fred Pye, izvršni direktor 3iQ, prvega kanadskega izdajatelja sklada Bitcoin, je v intervjuju za Cointelegraph govoril o tem, da »FOMO v Bitcoinu ni več«, institucionalni vlagatelji in portfelj zasebni menedžerji so ga začeli preverjati kot “pomembno prizorišče.”

Podrobnosti kripto trga iz dneva v dan. Zagotovite: Kovanec400 Medtem ko so analitiki dolgoročno optimistični, se zdi, da je kratkoročna podoba negotova, ker je vrednost zadnjih nekaj dni obtičala znotraj razpona. Analitiki sprašujejo o trendnem obtoku do rojstva bodisi v naslednjem tednu bodisi v tednu po njem.

Če se Bitcoin dvigne, kateri altcoini bodo to povečali? Analizirajmo lestvice petih visokih kriptovalut, ki se bodo kratkoročno okrepile.

Diagnoza oznake bitcoinBitcoin se je nakupoval in prodajal prenehal, da bi izboljšal linijo simetričnega trikotnika, kljub temu biki niso dvignili vrednosti nad to. Kar pomeni, da so medvedi aktivni na povečanih razdaljah.

Dnevni grafikon BTC/USDT. Zagotovite: TradingViewNavzdol 25-dnevno eksponentno prenašanje življenja, kot je ($9318 , 400) in indeks relativne jakosti pod 44 razkrivajo, da so medvedi na dobičku.

Če prodajalci znižajo vrednost v trenutku, izboljšajte na $31,202, lahko par BTC/USDT po možnost za priložnost za priložnost za padec v območje znatnega izboljšanja med $27,815 in $27,361. Od pokroviteljev se pričakuje, da bodo varovali to cono z vsemi svojimi močmi na priložnost na priložnost, predvidoma na podlagi pripovedi o tem, da v primeru, da jim ne uspe, lahko par na priložnost na priložnost na priložnost skoči na $22, .

Nasprotno, če biki dvignejo vrednost nad 15 -dnevna EMA, bo pritegnila tudi nadaljnje nakupovanje. Par se lahko na priložnost na priložnost na priložnost nato dvigne proti črti odpora trikotnika. Če je ta ovira premagana, se lahko par na vsako priložnost na priložnost na priložnost rodi v $31,202.

BTC/USDT 4-urni grafikon. Zagotovite: TradingViewŠtiriurni grafikon razkriva oblikovanje vzorca simetričnega trikotnika, kar kaže na negotovost med biki in medvedi. Podiranje prenosnih povprečij prav tako razkriva ravnovesje med zagotavljanjem in čakanjem.

Če se vrednost sesuje pod trikotnikom, bo kratkoročni slog obrnil škodljivo in par lahko na priložnost na priložnost na možnost padca na $24,525. Vzorčni postopek trikotnika je $21,773.

Ta medvedji preblisk bo izničen, če se vrednost dvigne nad trikotnik. Par se lahko na priložnost na priložnost na priložnost nato povzpne na $31,400 in nato na vzorčni postopek $33,250.

Diagnoza oznake XRPXRP (XRP) poskuša ustvariti obnovo. Pokrovitelji so vzdrževali vrednost nad 20-dnevni EMA ($0. ) saj bi lahko po naključju 15, kljub temu pa niso bili pripravljeni premagati ovire na 58-dnevni SMA (0 USD. ).

Dnevni grafikon XRP/USDT. Zagotovite: TradingViewThe 25-dnevna EMA se je začela obračati navzgor in RSI je čisto nad srednjo točko, kar kaže, da imajo biki zasebni dobiček. To poveča možnost dviga nad 45-dan SMA. Par XRP/USDT lahko na priložnost na priložnost na priložnost, nato pa se dvigne na 0 $. 54 in ob zaprtju na 0 $. 44. To območje bo bolj verjetno nagnjeno k agresivnemu spodbujanju medvedov.

Dragocena izboljšava zasebnega pogleda na slabo stran je 12-dan EMA. Prodajalci se bodo odločili, da bodo pod to stopnjo potegnili vrednost, da bi pridobili prednost. Par lahko na priložnost na priložnost na priložnost nato pade na 0 $. 44 in kasneje do znatnega izboljšanja pri 0 $. 40.

XRP/USDT 4-urni grafikon. Navedite: TradingViewŠtiriurni grafikon razkriva, da obnova je obrnila smer od črte padajočega trenda. To razkriva, da medvedi močno varujejo padajočo linijo. Prodajalci se trudijo in skrbijo za vrednost pod 20-EMA in raztegnite poteg nazaj do -SMA.

Na svojem mestu, če se vrednost obrne navzgor s trenutne stopnje in se povzpne nad črto padajočega trenda, bi predlagal začetek kratkoročnega povečanja kroženja. Po možnosti lahko pride do manjšega odpora pri 0 $. 41 vseeno večja je verjetnost, da bo prekrižana. Par lahko na priložnost na priložnost na priložnost nato zraste na 0 $. 44 .

Diagnoza oznake LitecoinLitecoin (LTC) je nakupoval in prodaja v tesnem razponu med 47-dnevni SMA ($97) in upor nad glavo $79 za zadnjih nekaj dni. To razkriva neodločnost med biki in medvedi.

Dnevni grafikon LTC/USDT. Zagotovite: TradingViewThe 25-dnevni EMA ($87) je zrasel v višino in RSI je na očitnem območju, kar kaže da biki zasebni rob. To poveča možnosti dviga nad odporom pri $96. Če se to zgodi, se lahko par LTC/USDT na priložnost na priložnost na priložnost dvigne na $97. Ta stopnja lahko na priložnost na priložnost na priložnost še enkrat pritegne trdno promocijo s strani medvedov.

Ta očiten vpogled bo v izteku veljavnosti razveljavljen, če se vrednost obrne navzdol in strmoglavi pod povprečje prenosa. Ta oblika kroženja nakazuje, da lahko par na priložnost na priložnost na priložnost ostane obtičen med $69 in $ 87 še nekaj časa.

LTC/USDT 4-urni grafikon. Navedite: TradingViewŠtiriurni grafikon razkriva, da biki poskušajo braniti 20-EMA. To pomeni zamenjavo v razpoloženju od spodbujanja na rallyjih do nakupovanja na padcih. Če vrednost odskoči od sedanje stopnje, se bodo biki znova trudili in verjetno presegla oviro pri $88.

Druga možnost je, da medvedi ne bodo več odnehali brez rokoborbe. Poskušajo potopiti vrednost pod 21-EMA. V primeru, da sta zadeta, lahko par na priložnost na priložnost na priložnost razpade na 58-SMA. Zmečkanje tega izboljšanja lahko na priložnost na priložnost na priložnost povzroči vrata za padec na $79, nato $87.

Povezan: Bitcoin, medvedi Ethereum so spet na oznaki – predlagata dve meritvi spinoffa

Diagnoza oznake žetona za upodabljanjeŽeton za upodabljanje (RNDR) je v naraščajočem trendu. Pokrovitelji so dvignili vrednost nad odpor nad glavo 2 $. 45 na Lahko tudi po naključju 20 kljub temu podaljšan stenj na svečniku razkriva pospeševanje v povečanih razponih.

Dnevni grafikon RNDR/USDT. Zagotovite: TradingViewNaraščajoča prenosna povprečja in RSI preprosto pod prekupljenim domom izpostavi, da se biki ponavljajo. Pokrovitelji bodo drug drugemu prijazni, saj poskušajo dvigniti vrednost nad psihološko oviro pri 3 USD. V primeru, da se pripravijo na to, da se tega lotijo, lahko par RNDR/USDT na priložnost na priložnost na čas nce rally na $3.32.

Dragocena izboljšava zasebnega pogleda na slabo stran je 20-dnevni EMA ($2. ). Če ta stopnja predstavlja način, bi to pomenilo, da je zlom nad 2 $. 45 lahko na priložnost na priložnost na priložnost so bile past za bike. Par lahko na priložnost na priložnost na priložnost nato pade na 44 -dnevni SMA ($1. 87).

RNDR/USDT 4- urni grafikon. Zagotovi: TradingViewBiki se trudijo zadržati vreden nad režijskim uporom pri 2 $. 50, ki kaže na priložnost bika past. Prodajalci bodo poskušali okrepiti svoj niz tako, da bodo vrednost potegnili pod takojšnje izboljšanje na 21-EMA. V primeru, da to dvignejo, lahko par za vsako priložnost za priložnost za priložnost zmanjša na 58-SMA.

Druga možnost je, da naraščajoča prenosna povprečja in RSI v območju prekupljenosti kažejo, da so nižji razponi nagnjeni k nakupu. Če stranke pritiskajo in ščitijo vrednost nad 2 $. 58, lahko par naključno na priložnost na priložnost premaknite na $3.

Diagnoza oznake ConfluxConflux (CFX) nakupuje in prodaja znotraj vzorca padajočega kanala. Biki so po naključju kupili linijo za izboljšanje na Could well 14, ki označujejo, da čakajo na trdne v razponih znižanja.

Dnevni grafikon CFX/USDT. Zagotovite: TradingViewThe 25-dnevni EMA ($0. 29) se je izravnala in RSI se je ustavil na sredini, kar nakazuje, da se je napetost pri prodaji zmanjšala.

Pokrovitelji so poskušali določiti oviro nad glavo na 54-dnevni SMA (0 USD. 32) na Lahko tudi po naključju 20 kljub temu so medvedi držali svoja tla. Manjša očitna želja bikov je, da niso več dovolili, da bi vrednost padla nazaj pod 20-dan EMA. To signalizira nakupovanje pri padcih.

Biki so nagnjeni k dobremu, še en poskuša dvigniti vrednost nad 50-dan SMA. V primeru, da prevladata, lahko par CFX/USDT na priložnost na priložnost na priložnost doseže črto padajočega trenda, kar je še bolj verjetno, da se bo obnašalo kot ambiciozen odpor.

CFX/USDT 4-urni grafikon. Navedite: TradingViewŠtiriurni grafikon razkriva, da vrednost popravlja strm dvig od 0 $. 25 na $0.35. Pokrovitelji se trudijo in branijo 39.2-odstotna Fibonaccijeva stopnja popravka 0 USD.28, kar je očiten odtis.

Če stranke zadržijo vrednost nad črto upora, bi to pomenilo, da so biki spet v voznikov sedež. Par se lahko na priložnost na priložnost na priložnost prvi dvigne na 0 $. 35 in nato na 0 $. 37. Druga možnost je zlom in zaprtje pod $0.27 lahko na priložnost na priložnost na priložnost rojstva globlji popravek proti 0 USD. 29, nato pa 0.29.

2523679Ta članek ne vsebuje naložbenih nasvetov ali predlogov. Vsaka naložba ter nakupovalno in prodajno kroženje vključuje grožnjo in bralci lahko na priložnost na priložnost na priložnost utišajo svoje zelo zasebno analizo, ko se odločajo.

Ta članek je namenjen klasičnim podrobnostim in ni več namenjen in se morda ne bo več jemal kot nasvet o dejstvih ali naložbah. Stališča, misli in mnenja, izražena tukaj, so last ustvarjalca in ni nujno, da potrjujejo ali pomenijo stališča in mnenja Cointelegrapha.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -