26.5 C
Ljubljana
Sunday, August 7, 2022

Ticketmaster preiskuje produkcijo poslovnih NFT-jev mimo izdajanja vstopnic

- Advertisement -

Ticketmasterjeva objava za delovno mesto produktnega vodje orodij za prodajo vstopnic NFT razkriva namero podjetja, da uvede podjetniške izdelke, ki v osnovi temeljijo na NFT, “v vseh kategorijah materiala thunder, vključno s športom in pesmijo.”

59 Celotni pogledi

6 Popolni deleži

Nedavna objava zaposlitve največjega ameriškega podjetja za prodajo vstopnic, Ticketmaster, najde glavni hobi v raziskovanju nedavnih tokov dohodka izpušnih plinov nezamenljivih žetonov (NFT).

V zadnjih dveh letih so umetniki, glasbeniki in športna industrija pomagali potisniti ekosistem NFT v soj žarometov, saj so te sposobnosti služile njegovi privlačnosti kot izjemno orodje za sodelovanje oboževalcev. Nasprotno pa se je večina modne javnosti vkrcala na hype teach v lovu za zaslužkom s preprodajo zbirateljskih predmetov na sekundarnih trgih.

Z hype NFT se je dokončno upočasnil do sredine-2022, podjetniki in podjetja kupujejo za novejše izpuhe pretekli zbirateljski predmeti. Spotaknjenost, ki jo je izvedla Huge 4 računovodska agencija Deloitte v letu Tudi lahko 2022 je izpostavil nedvomno neizkoriščenost kripto ekosistema za začetek bolj modernih trgov za športno industrijo:

“Morda bi lahko videli delno posest sezonskih vstopnic in apartmajev ter ponovno izumljanje poti preprodaje vstopnic.” Nedavna objava podjetja Ticketmaster za produktnega vodjo orodij za izdajo vstopnic NFT razkriva namero podjetja, da uvede podjetniške izdelke, ki v osnovi temeljijo na NFT, »v vseh kategorijah gromovskega materiala, vključno s športom in pesmijo«. Funkcija poleg tega zahteva organizacijo nedavnih izdelkov in vidikov, ki skrbijo za prihodnje potrebe podjetja NFT.

Objava za službo Ticketmaster za produktni vodja vstopnic NFT. Dobava: LinkedInZ nedavno funkcijo, ki je v bistvu s sedežem v Unique Yorku, namerava Ticketmaster okrepiti proizvodnjo NFT-jev, medtem ko dopolnjuje zdaj ne predolgo uveden trg NFT.

Povezano: Binance skoči v NFT vstopnice po fiasku Lige UEFA

V istem diagramu je kripto nadomestni Binance zdaj ne tako dolgo nazaj vstopil v podjetje za prodajo vstopnic NFT v partnerstvu z nogometnim članstvom Società Sportiva Lazio za 2022 do 2893 sezona.

V napovedi poslano Cointelegraphu, je Binance poudaril, da bi vstopnice NFT morda dobro rešile napake e vstopnice in zapleti s skalpiranjem. Enako pametno kot ponudba akumuliranega vstopa na dogodke, Binance načrtuje izčrpavanje vstopnic, ki v osnovi temeljijo na NFT, v različnih izpušnih kovčkih, vključno z izkoriščanjem znižanj za trgovce in tekme ter prilagojenimi izkušnjami.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -