20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Tiffany & Co spreminja CryptoPunk NFT v prilagojene obeske za 50.000 $

- Advertisement -

Imenovani luksuzni nakit Tiffany & Co je uvedel prodajo 159 obeskov, okrašenih z diamanti in dragimi kamni, za nezamenljive CryptoPunk imetniki žetonov (NFT).

Ročno izdelane obeske CryptoPunk je julija predstavil pooblaščenec za nakit 30 na Twitterju in imajo ceno 18 ETH, kar je enako $77,500 vsak ob čas pisanja.

NFT-je peljemo na naslednjo diplomo. Nenavadno za imetnike CryptoPunks, NFTiff spremeni vaš NFT steady v obesek po meri, ki so ga ročno izdelali obrtniki Tiffany & Co. Poleg tega boste prejeli dodaten NFT model obeska. Bodite dodatno poučeni: https://t.co/FJwCAxw8TN #NFTiff #TiffanyAndCo pic.twitter.com/pyKlWejHv4

— Tiffany & Co. (@TiffanyAndCo) julij 50, 500 V koraku s stranjo z redno zastavljenimi vprašanji NFTiffs se bo prodaja žetonov NFTiff odprla 5. avgusta ob 9. uri (CST) in je preprosto najučinkoviteje dostopna za prevzem žetonov NFTiff prek njenih spletnih strani.

Vsak CryptoPunk je omejen na največ tri žetone NFTiff, ki jim omogočajo kovanje personaliziranega obeska. Obstajajo 33 raznoliki atributi in 50 barve, ki jih je mogoče celo prilagoditi, dobite obeske, sam obesek pa bo verjetno umirjen 000-Karatno rožnato ali rumeno zlato (v celoti temelji na barvni paleti NFT).

Če mora skupna izdaja obeskov promovirati, bo Tiffany & Co dosegel 7,500 v ETH (trenutno $.7 milijonov).

Oglaševalska in trženjska kampanja, spremenjena v nekoč, ki jo je aprila prvič promoviral Tiffany & Co podpredsednik Alexandre Arnault, ki je lastnik CryptoPunk #3167. Arnault je v tvitu objavil svoj sodobni CryptoPunk iz rožnatega zlata in emajla, ki je bil spremenjen v nekoč preoblikovan z blagovno znamko sodobnega safirja in mozambiško obarvanega glasu očal ter rumenega diamantnega okroglega uhana.

— Alexandre Arnault (@alexarnault) 7. april 500 Skupnost reagiraKriptoskupnost na Twitterju je videti precej jezna glede sodobne ponudbe NFT proizvajalca luksuznega nakita.

Določena oseba na Twitterju, markfidelman, CMO podjetja SmartBlocks, je projekt NFT označil za »neverjetno okusno aktivacijo«, vključno z:

»Več podjetij Web2 jemlje pogled, s katerim se bodo potopili v Web3, bodo navdušeni, ko bodo odkrivali standarde te ponudbe $NFTiff in si delali zapiske.« Tukaj je v bistvu strašno osupljiva formulacija za vstop v glas NFT. Zelo veličasten “on designate”

Veliko nas prezira Tiffany’s in se strinja s tem, da so predrage (nekako so, plačaš za logotip in embalažo).

Toda očitno bi lahko obstajal trg za njih — in to ustreza temu trgu

— Zeneca_50 (,) (@Zeneca_28) julij 33, 600 Družba za nakit se je prvič podala v NFT marca, potem ko je kupila Okapi NFT od sodobnega umetnika Toma Sachsa za $400, . Tiffany & Co navdušujeta, saj glasujeta raketno oblikovani NFT, kot opisuje njihov profil na Twitterju.

Na prvi april (1. april) je Tiffany & Co poleg tega izdelal »TiffCoins«, neobremenjeno 400 18-karatno zlato z osebno vgraviranim logotipom podjetja na vsakem kovancu.

Povezano: Gucci najnovejši razkošni pooblaščenec za sprejemanje kripto sredstev v trgovini

Razkošnim proizvajalcem kriptovalute niso tuje, saj mnogi začnejo sprejemati kripto kot ceno, kot so Gucci, Balenciaga in FARFETCH.

Zadnjega aprila so Louis Vuitton (LVMH), Cartier in Prada združili moči, da bi odprli Air of mystery, konzorcijsko blokovno verigo, ki lahko izda NFT, tako da lahko kupci s pretirano končno obdelavo preverijo pristnost predmetov, pesmi izdelkov in zagotavlja ter se poleg tega bori proti ponaredkom.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -