13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Tiger Brokers in Futu ponujajo storitve kripto trgovanja zunaj Kitajske

Tiger Brokers in Futu ponujajo storitve kripto trgovanja zunaj Kitajske

Tiger Brokers and Futu to Offer Crypto Trading Services Outside China

Dve kitajski spletni posredniški družbi sta nastavili za vstop na globalni trg kripto trgovanja. Platforme, Tiger Brokers in Futu, načrtujejo, da bodo svoje storitve ponujale le zunaj Ljudske republike, saj Peking znova zatira trgovanje z bitcoini v državi.

Glavni kitajski spletni posredniki se potopijo v kripto trgovanje

Tiger Brokers s sedežem v Pekingu in Futu, vodilno kitajsko spletno posredništvo s sedežem v Shenzhenu, sta predstavila načrte za začetek ponujanja storitev kripto trgovanja, je v torek poročalo South China Morning Post. Družbe, ki kotirajo na borzi Nasdaq, se želijo kosati z uveljavljenimi platformami, kot sta Robinhood in Etoro, za delež rastočega svetovnega trga.

Tiger Brokers and Futu to Offer Crypto Trading Services Outside China

Dve podjetji ne bosta sprejemali strank s celinske Kitajske, vendar so oblasti v njihovi državi pred kratkim ponovno prepovedale trgovanje s kriptovalutami. Kitajska vlada si prizadeva za kripto izmenjave in ponudnike plačilnih storitev, hkrati pa se je zavezala, da bo še naprej pozorno spremljala ogromno kitajsko industrijo kripto rudarjenja.

Posredniki so objavili, da nameravajo razširiti svoje poslovanje na digitalno trgovanje z valutami. med klici za zaslužek v prvem četrtletju podrobno opisuje SCMP. Po poročanju publikacije bodo njihova glavna tarča mladi in mobilni trgovci, ki prebivajo zunaj Ljudske republike Kitajske. Ta svetovni trg v zadnjih nekaj mesecih raste z naraščajočimi cenami kriptovalut. Kot je dejal predsednik uprave Tiger Brokers Wu Tianhua med klicem prejšnjega tedna:

Opažamo, da so kriptovalute, kot je bitcoin, postale od lani bolj sprejemljivi za glavne vlagatelje in se pojavljajo kot razred premoženja. Poslanstvo Tigerja je vlagati bolj učinkovito in prijetno za vlagatelje.

Tiger Brokers in Futu ciljata na offshore kripto trgovce

Tiger Brokers “ne bo ponujal takšne storitve kitajskim državljanom, «je poudaril izvršni direktor podjetja. Borznoposredniška družba trenutno zaprosi za ustrezne licence za kripto trgovanje, je dodal Wu Tianhua, ne da bi razkril, kateri regulatorji naj bi izdali pooblastilo za nova poslovna prizadevanja Tigra.

Tiger Brokers and Futu to Offer Crypto Trading Services Outside China

Borznoposredniška družba, ki jo podpira kitajski velikan pametnih telefonov Xiaomi, je objavila čisti dobiček v višini $ 21 milijonov iz prvega letošnjega četrtletja. Platforma, ki olajša trgovanje z delnicami, ki kotirajo na borzah v ZDA, Hongkongu, Avstraliji in Singapurju, je prejela vloge več kot 375, kupci.

Futu, ki ga podpira kitajski tehnološki konglomerat Tencent načrtuje svojo širitev v trgovanje s kriptovalutami za drugo polovico leta. Med konferenčnim klicem o dohodkih podjetja maja 19, višji podpredsednik Robin Li Xu je dejal, da Futu zaprosi za licence, povezane z digitalno valuto, v Singapurju, Hongkongu in ZDA. Posrednik je 790, 000 in je pri primerjavi Q1 zabeležila šestkratno povečanje čistega dobička do Q1 2020, prinaša $ 149. 5 milijonov.

Ali menite, da bosta Tiger Brokers in Futu v prihodnosti lahko ponujala storitve kripto trgovanja na Kitajskem? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Coinbase Pro Dogecoin Deposits Now Open — Trading Begins on June 3

Coinbase Pro Dogecoin Deposits Now Open — Trading Begins on June 3

Coinbase Card Integrates With Apple Pay and Google Pay — Cardholders Can Use Crypto for Payments, Earn Rewards

Oznake v tej zgodbi

prepoved, Peking, borznoposredniške družbe, posredniki, Kitajska, kitajščina, Crackdown, Crypto, kripto sredstva, kripto trgovanje, kriptovalute, kupci, digitalne valute, eToro, borze, razširitev, Futu, licence, spletna posredništva, spletni posredniki, Robinhood, tencent, Tiger Brokers, trgovanje, trgovalne platforme, Xiaomi

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments