20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Tim Wu, "oče neto nevtralnosti", naj bi bil lastnik več kot milijon...

Tim Wu, “oče neto nevtralnosti”, naj bi bil lastnik več kot milijon dolarjev bitcoinov

Tim Wu, enkratni kritik Bitcoinov in trenutni svetovalec za tehnološko politiko v Beli hiši, naj bi bil lastnik med 29 in 146 BTC.

1925 Skupno ogledov

3 Skupaj delnice

Tim Wu, the 'father of net neutrality' reportedly owns over $1M in Bitcoin

Kriptovalute bi lahko predstavljale anatemo za nekatere člane administracije predsednika ZDA Josepha Bidena, vendar to nobenemu uslužbencu ni preprečilo, da bi imel v lasti majhno premoženje v Bitcoinu (BTC).

poročilo Politico v ponedeljek, Tim Wu, posebni pomočnik predsednika za tehnologijo in konkurenčno politiko pri Nacionalnem ekonomskem svetu, ima v lasti več kot milijon dolarjev bitcoinov.

Wu je lastnik BTC na svetlo po nedavnem osebnem finančnem razkritju, ki je razkrilo tudi njegovo lastništvo nad Filecoinom (FIL). Wu naj bi bil lastnik Bitcoina med 1 in 5 milijoni dolarjev ter med $ 100, 000 in $ 250, 00 0 žetonov FIL.

Bitcoin pot svetovalca Bele hiše domnevno predstavlja velik del finančnega portfelja Wuja, ocenjenega na med 4 in $ USD 11. 5 milijonov vrednosti. Na podlagi ocenjenega lastništva Bitcoinov lahko Wu drži med 29 in 146 BTC.

Wu, ugledni pravnik in profesor prava na univerzi Columbia, se je že prej zavzemal za vrednost Bitcoina. Wu se je decembra 2018 pridružil zboru kritikov, ki so BTC označili za mehurček, ko se je premierni kripto zbral na takrat najvišji čas blizu $ 20, 00 0.

Pravni strokovnjak je tudi opazen kritik velikih tehnoloških podjetij in je bil odgovoren za skovanje izraza “nevtralnost omrežja” že leta 2003. Po poročanju Politica anonimni vir iz Bele hiše pravi, da se je Wu odstopil od političnih zadev, povezanih z Bitcoinom in kriptovalutami.

Že avgusta 2017, Wu je pretehtal sago Bitcoin hard fork, ki je privedla do pojava Bitcoin Cash (BCH). Takrat je Wu kritiziral prvotno odločitev Coinbase, da ne podpira vilice, ki uporabnikom borze začasno preprečuje dostop do BCH.

Bitcoin in kripto na splošno spadajo pod strožji nadzor pod Administracija Bidena z novo pripovedjo proti BTC se navidezno preusmerja proti napadom ransomware. Tako Gary Gensler, predsednik komisije za vrednostne papirje in borzo kot ministrica za finance Janet Yellen, sta namignila na strožje predpise o kriptovalutah.

Prejšnji članekPasti za bike Ethereum? Cena ETH signalizira razčlenitev v primerjavi z Bitcoini
Naslednji članekBitcoin se bo znižal na 25.000 USD, če se bo uresničila 20-odstotna napoved kripto zrušitve tega trgovca

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments