19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice TIME Tokens in TimeWarp Staking Launch na pametni verigi Binance

TIME Tokens in TimeWarp Staking Launch na pametni verigi Binance

TIME Tokens and TimeWarp Staking Launch on Binance Smart Chain

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Nova pobuda razširja program zajemanja TimeWarp na osnovi Ethereuma, ki trenutno prinaša 224% APY.

TimeWarp , nova priložnost za kmetovanje DeFi, podprta z več resničnimi dohodki, se je pravkar začela na Binance Smart Chain po uspešnem prejšnjem zagonu na Ethereumu.

Pobuda imetnikom omogoča, da vložijo TIME, izvorni žeton ekosistema izdelkov na osnovi verige blokov in storitve, ki jih je razvilo avstralsko blockchain podjetje Chrono.tech .

Žeton TIME je zdaj lansiran na Binance Smart Chain (BSC), z vedno večjim številom storitev Chrono.tech, ki prav tako vključuje priljubljen blockchain zaradi nizkih provizij in združljivosti s pametnimi pogodbami Ethereuma. Žetone TIME je mogoče zamenjati med Ethereumom in BSC z namensko zgrajenim mostom.

Kako deluje TimeWarp

Chrono.tech ustvarja stalen tok prihodkov od svojih storitev, ki so skupaj zasnovane za poenostavitev dostopa do zaposlovanja, dela in plačil.

Del teh prihodkov se pretvori v žetone TIME , ki se kupujejo na prostem trgu. Ker ima TIME omejeno ponudbo (710, 113) in vsi so bili izdani, to ustvarja nenehno povpraševanje in pomaga povečati podporo za cene . Tako kupljeni žetoni TIME se vsak teden izplačajo imetnikom, ki vložijo svoje žetone TIME v pametno pogodbo TimeWarp .

Za žetone, zaklenjene v pogodbi, velja večkratnik vložkov, ki se določi glede na čas, v katerem se uporabniki zavežejo, da bodo svoje žetone vnaprej zaklenili. Uporabnik, ki se zaveže k vložitvi 100 žetonov TIME za leto prejme višja izplačila kot tisti, ki zaklene 100 ČAS na primer samo en mesec.

BSC Pool za TIME staking je zdaj odprt, poleg obstoječega bazena Ethereum, ki je prinesel okoli vračil 224% APY do danes. “Nizke pristojbine za uporabo Binance Smart Chain bodo imetnikom omogočile, da večino teh zaslužkov odnesejo domov,” pravi Sergej Sergienko, ustanovitelj Chrono.tech in TimeWarp.

Poleg rednega nagrajevanja bodo lahko uporabniki, ki bodo vložili svoj TIME, dostopali do Status Premium računa na LaborX , a samostojna delovna platforma s plačili s kriptovalutami, vključno z žetoni BSC. Premium status omogoča uporabnikom, da zaslužijo več ČASA kot bonusi in popusti.

ČAS vrednotenja

Temeljna analiza kriptotrgov je zelo težka in številni projekti so preveč ali podcenjeni, ker DeFi nima dobro uveljavljenih okvirov, ki obstajajo v tradicionalnem finančnem prostoru.

‘Ker nagrade TimeWarp temeljijo na resničnih prihodkih od storitev Chrono.tech, to kripto vlagateljem daje jasen način za vrednotenje žetona na podlagi enostavnih meritev, kot so razmerja med ceno in zaslužkom, «pojasnjuje Sergienko. ‘Ne ustvarjamo in izdajamo novih žetonov niti sproščamo TIME iz zakladnice rezerviranih žetonov, kot to počnejo številni drugi projekti, da zaženejo svojo bazo uporabnikov.’

O Chrono.tech

Ustanovljeno v 2016, Chrono.tech ima sedež v Sydneyju v Avstraliji. Podjetje ponuja nabor blokovnih virov za kadrovski in kadrovski sektor, ki vsem, kjer koli na svetu, omogoča dostop do dela in plačil. Izdelki vključujejo:

LaborX : a platforma za kriptovalute , ki s pametnimi pogodbami formalizira pogodbe o delu med samostojnimi podjetji in strankami z avtomatiziranimi plačili za kriptovalute.

TimeX : v Avstraliji kripto menjalnica , ki ponuja priljubljene kriptovalute in enostaven vstop in izstop v bančni sistem.

PlačiloX : a plačilna lista za kriptovalute rešitev, ki se integrira z obstoječimi računskimi sistemi in podjetjem omogoča več avtomatiziranih kriptoplačil zaposlenim in izvajalcem.

AUDT : povezani avstralski dolar tablecoin , v celoti skladen in ga ureja AUSTRAC, avstralska finančna obveščevalna agencija.


To je sporočilo za javnost. Bralci se morajo sami dobro posvetovati, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli njegovo podružnico ali storitvijo. Bitcoin.com neposredno ali posredno ni odgovoren za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali v zvezi z uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v sporočilu za javnost.

Crypto Cyberthreats Spike This Year With Russia Hit the Hardest, Report Reveals

After Central Bank Devalues Naira by 5% Finance Minister Attributes Drop to 'Market Forces'

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments