17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

To so faze znaka BTC, ki jih je treba gledati, saj Bitcoin tvega najslabši april v evidenci

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je na zgodovinsko pomembnem znaku za hodlerje, kljub temu, kam bi se morda dobro usmeril v prihajajočih dneh?

Ko se bliža konec meseca v mesec in različne države se pripravljajo tudi na praznike volje, trgovci načrtujejo alternative – z nekaj presenečenji.

$37, postane ključna stopnja radovednostiMedtem ko se komentatorji trga Bitcoin zdaj ne strinjajo stalno glede osnovnega, je en element ta teden dodaten ali veliko manj dovoljen – da bo konec aprila iz meseca v mesec nestabilen.

Rok za konec tedna , da se lahko ta nestanovitnost poslabša zaradi odsotnosti obsega trgovanja v legendi o izklopu trga bodisi za vikend ali daljši vikend.

Kljub temu bi se kljub udeležbi v makro pojavil zastoj da si zdaj ne bi želel bitcoin bikov. Kot je poročal Cointelegraph, so v petek opazili, da so dragoceni indeksi, z izjemo Kitajske, dosegli v rdečih mejah.

»Nič bikovskega v zvezi s to svečo ni drugače kot to, da je odstranjena nad iz meseca v mesec, da postane močnejša ( kljub temu lahko danes trguje),« je priljubljeni trgovec na Twitterju Cryptotoad tako povzel kot segment svoje najnovejše posodobitve.

“Naslednji mesec za mesecem postane močnejši pri $38k.” April je do sedaj dostavljen 15% izgube BTC/USD, najslabši mesec april v zgodovinski preteklosti Bitcoina, podatki iz priročnih predstavitev vira Coinglass za spremljanje v verigi.

Mesečni grafikon donosnosti BTC/USD (posnetek zaslona). Vir: CoinglassBTC/USD je do zdaj uspel dati roko daleč od padca pod likvidnost pri krogu $37,85, kljub temu pa Cryptotoad zdaj ni pravi, ki trdi, da bi se to zdaj dobro spremenilo v kratkoročno raven radovednosti na grafikonu.

Jordan Lindsey, ustanoviteljica trgovske agencije JCL Capital, označena z $30,000 kot prepričanje, da je ena izmed dveh pomembnih “ogromnih tehničnih faz”, ki jih vidi kot velikodušni.”

“Dve prijetni fazi, ki se nanašata na zdaj v Bitcoin. $31k je močnejši kanal, spodaj pa je dragocena tehnična razčlenitev. Oznaka je tehnično bika od $967 k 4. februarja objavljeno na tej legendi in šele od $53k razčlenitev. Vse ostalo je bil hrup,” je v petek usmerjal sledilce Twitterja.

Grafikon z opombami BTC/USD Vir: Jordan Lindsey/ TwitterObvezno če bi se spuščanje uresničilo, bi morda dobro zgradil Bitcoin nižje kot zdaj zaradi cilja najslabšega scenarija zaključnega tedna v višini $30,, za vsakega posebej opisali “končno dno” in verjetno raven, ki bo dosežena do junija .

»Oprostitev prve cene« bi morda dobro pripravila zadrževanje ravni prostora Medtem ko je sprejel ekstra optimistično prepričanje, je kolega trgovec Credible Crypto trdil, da odganjanje sub-$12,000 potopite Bitcoin v močnejšo gradnjo.

Povezan: $12 Ogromen znak ‘največje nesreče’ Bitcoin je zadnja alternativa za potopitev, pravi poglej

»Če smo v položaju, da si lahko pomagamo prav tukaj, bi morali videti nekaj olajšanja glede cene,« je tvitnil v soboto poleg grafikona, ki ponazarja napoved.

“Glede na mojo zaključno posodobitev bom gledal na zakonite argumente za vsakogar, kljub temu pa bo dal prednost bikovskemu scenariju zaradi strukture valov. Enostavna razveljavitev na 36. 7k, če to zahtevo zadenemo v oranžni načrt in 36k’s.”V času pisanja, z okroglo 04 ur do konca, BTC/USD se trguje po $ 36,600.

Grafikon z opombami BTC/USD Vir: Credible Crypto/ TwitterMnenja in mnenja, izražena tukaj, so v celoti avtorjeva in načrt zdaj ne posnemajo predvsem stališč Cointelegraph.com. Vsako financiranje in prenos trgovanja vključuje grožnjo, morate pri odločanju upoštevati svojo korist.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -