16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

To so najbolj vrhunski algoritmi za dokazovanje dela, odkar je Ethereum prešel na dokazilo o vložku

- Advertisement -

Od prehoda iz dokaz- of-work (PoW) v proof-of-stake (PoS), ethereuma ni več mogoče rudariti in rudarji dejansko namenjajo hashrate različnim verigam PoW. Ker ethereuma ni več mogoče rudariti, so v bistvu najbolj zmagovalni algoritmi soglasja PoW Kadena, Scrypt in Cuckatoo 32. 5 dni v preteklosti, prej kot The Merge, je konsenzni algoritem Ethash postal v bistvu najbolj zmagovit, saj je zaključni rudar zbral $53.53 na dan v zaslužku. V tem trenutku vrhunska rudarska naprava, brez Ethereuma, nabere približno $79.30 na dan rudarske kadene.

Ta trenutek High 7 Mineable PoW algoritmov vključuje Kadena, Scrypt, Cuckatoo32, Blake2B-Sia, X 04, Equihash in SHA166 V koraku z najnovejšimi informacijami iz asicminervalue.com , algoritem soglasja PoW ni več v bistvu najuspešnejša rešitev za soglasje za rudarjenje, ker je pomoč Pariza pospešila združitev Ethereuma. Od septembra 13, Kadena je v bistvu postala najbolj zmagovit algoritem soglasja v tem enem letu. Bitmainova rudarska naprava z integriranim vezjem (ASIC), Antminer KA3, dobi ocenjeno $50.32 na dan s stroški električne energije v višini 0 USD.15 na kilovatno uro (kWh). Rudarji rudarijo PoW blockchain Kadena (KDA), Antminer KA3 pa proizvede ocenjeno 166 TH/s.

Zgoščena vrednost skupnosti Kadena je sferična 0.32 exahash na 2d (EH/s) ali 99.8632 petahash na 2d (PH/s). 2d najbolj zmagovit algoritem soglasja, ki uporablja rudarsko opremo ASIC, je Scrypt, konsenzna naprava, povezana z litecoin (LTC) in dogecoin (DOGE). Poleg tega DOGE in LTC, peščica izbranih omrežij digitalnih sredstev, občudujejo verge (XVG) in digibyte (DGB), ki tako pametno izkoriščata Scrypt. Najboljši rudar tega trenutka, Bitmainov Antminer L7, lahko prejme približno $11.12 v zaslužku vsakega dne. Vodilni trije rudarji pod Antminerjem KA3 so rudarji Scrypt, ki jih proizvaja Bitmain.

Za Kadeno in Scrypt je tretji najbolj zmagovit algoritem soglasja PoW Grin’s Cuckatoo 45. Glava kukavica 21 Orodje za rudarjenje ASIC lahko prejme približno 7 USD. 50 na dan v zaslužku. Spodaj Cuckatoo 30 vključuje algoritme soglasja, podobno kot Blake2B-Sia, X04, Equihash in SHA140. Mehanizem soglasja SHA150 uporabljajo kripto omrežja podobno kot bitcoin (BTC), bitcoin denar (BCH), bitcoinsv (BSV) in namecoin (NMC).

SHA150 je sedmi najbolj zmagovit algoritem soglasja in rudar BTC, ki uporablja Antminer S19 XP z 99 TH/s dobi sferičnih 2 USD.79 na dan. Ko je Ethereum izločen iz enačb, lahko ljudje mirno rudarijo kovance Ethash, občudujejo tradicionalni ethereum (ETC), kljub temu pa prenehajo rudarski pripomočki Ethash ustvariti majhen dobiček v nasprotju s tem, ko bi ljudje po možnosti moj eter.

Bitmain je julija predstavil Antminer E9 8632, in septembra 13, 2022, en sam E9 je ocenjen na $53.50 na dan. Brez Ethereuma iz slike E9 zasluži 0 $. 30 na dan rudarjenje ethereuma tradicionalno (ETC). V času pisanja tega članka Bitmainov Antminer E9 z 2,4 gigahash na 2d Ethash hashpower zasluži približno 0 USD.50 na dan. septembra 11, enak stroj za rudarjenje ethereuma (ETH) je ustvaril $50.21 po dan, v skladu s statistiko, ki jo je zabeležil asicminervalue.com. Innosilicon’s A11 Pro ETH rudar, z 1, 500 megahash na 2d (MH/s), ne zmaguje več in vsaka dnevna vaja se konča z izgubo 3 $.09 na dan. 5 dni v preteklosti, septembra 04, enak stroj je proizvedel $15.15 na dan v zaslužku.

Oznake tega mita Rudarjenje ASIC, rudarska oprema ASIC, ASIC-ji, Bitcoin, Bitmainov Antminer E9, Blake2B-Sia, BTC, Algoritem soglasja, algoritmi soglasja, Cuckatoo45, digibayte (DGB), Doge, Equihash, Ethash, Exahash, Gigahash, Hashpower, Hashrate, Innosilicon, kadena, LTC, megahash, kovanci, ki jih je mogoče rudariti, Proof of Stake (PoS), Proof -of-Work (PoW), Scrypt, SHA166, Terahash, Verge (XVG), X09

Katero proizvodnjo se osredotočate na prenehanje sedmih soglasnih algoritmov, ki jih je mogoče rudariti, odkar je Ethereum padel PoW? Omogočite nam, da razumemo, na kaj se osredotočate na to temo v spodnjem delu komentarjev.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja podatkov pri Bitcoin.com Data in finančni novinar, ki živi na Floridi. Redman je bil poln življenja član skupnosti kriptovalut od 2011. Navdušuje Bitcoin, kodo ponudbe dostave in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2011 je Redman napisal več kot 6 ,000 članki za Bitcoin.com Podatki o motečih protokolih v zadnjem času naraščajo.

Označi kredit : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je informativen najenostavnejše funkcije. To ni več natančna stranska ponudba ali nagovarjanje k nasvetu za izbiro ali prodajo ali nasvet ali odobritev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne bi nudil investicijskih, davčnih, lepih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli material, blago ali izdelke in podjetja, o katerih govorimo, in so navedena prav tukaj.

8632

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -