-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Topps Drops MLB World Series NFT Collection — Udeleženci prvenstvene igre lahko...

Topps Drops MLB World Series NFT Collection — Udeleženci prvenstvene igre lahko dobijo NFT, specifične za vsako igro

Topps Drops MLB World Series NFT Collection — Championship Game Attendees Can Get NFTs Specific to Each Game

Priljubljeno podjetje za bonbone in zbirateljske predmete Topps je napovedal lansiranje svojega 1280 Topps NOW MLB World Series nezamenljivega žetona (NFT) zbirka, ki sledi drugi seriji podjetja 1280 kolekcija Topps Baseball NFT. Podobno kot pri preteklih padcih NFT, Topps uporablja omrežje blokovnih verig Avalanche za novo zbirko NFT World Series.

Topps izdaje MLB World Series NFT Collection

V zadnjem letu je bilo ameriško podjetje, ki proizvaja žvečilne gumije, sladkarije in zbirateljske predmete Bazooka, Topps Company, Inc., zelo osredotočeno na nezamenljive žetone (NFT) in tehnologijo blockchain. Podjetje je izdalo številne zbirke, ki vključujejo priljubljene navijače, kot sta Major League Baseball (MLB) in Garbage Pail Kids. Pred dvema tednoma je podjetje izdalo zbirko, imenovano Godzilla Rage, ki je vsebovala pakete NFT-jev, ki so predstavili 27 strani stripovskih animacij.

Po nedavnem 720 Topps Baseball NFT kolekcija, Topps je predstavil 720 Topps NOW MLB World Series NFT kolekcija. Nova serija, namenjena svetovni seriji, ki jo poganja blockchain Avalanche, ponuja “uradno licencirane posnetke igralcev in ekskluzivne digitalne animacije NFT.” Serija se je začela oktobra 17 in če oboževalci zberejo celotno serijo do torka, 9. novembra ob : 59 popoldan (ET), bodo prejeli posebno Topps NOW NFT varianta kot nagrada.

Po mnenju Toppsa, 720 Zbirni paketi svetovne serije NFT bodo $ na paket, ki vključuje en digitalni zbirateljski predmet NFT na paket. Samo 1, paket so na voljo na dan in vsak paket ima enake možnosti za zmago redkosti, saj so vsi samski redki. V obvestilu je navedeno, da bodo kupci NFT prejeli pakete v treh delovnih dneh po koncu MLB World Series.

Športni zbirateljski predmeti NFT Glej stalno povpraševanje, NBA Top Shot prodaja NFT blizu 1 milijarde dolarjev

Tobin Lent, podpredsednik in globalni generalni direktor Topps Digital Sports and Entertainment, pojasnjuje, da bodo NFT prinesli enako največ trenutke kot fizične kartice serije Topps NOW. “Topps NOW že leta praznuje največje trenutke iz ikonične svetovne serije in navdušeni smo, da lahko to enako razburjenje prinesemo v našo strastno skupnost zbiralcev NFT,” je dejal Lent. Izvršni direktor je dodal:

Topps NOW je izjemno priljubljena serija kartic, zato lahko to linijo izdelkov razvijemo kot NFT je še en način, kako Topps nadaljuje z inovacijami na področju digitalnega zbirateljstva.

Poleg svetovne serije Znižanje zbirke NFT, oboževalci, ki se bodo letos osebno udeležili svetovne serije, bodo imeli priložnost unovčiti ekskluzivne NFT-je Topps NOW, ki so značilni za to igro. Navijači preprosto pregledajo vstopnice za svetovno serijo za vsak dan igre ali izkoristijo aplikacijo Ballpark. Obdobje unovčenja za ekskluzivne Topps NOW NFT se bo končalo novembra 15 ob : 59 pm (ET), se sklene objava podjetja.

Športni NFT so bili priljubljeni in Topps je izkoristil fizične zbirke kart, ki jih je izdal v preteklosti. Drug priljubljen projekt NFT, povezan s športom, je NBA Top Shot, ki je dosegel $59. 59 milijona celotne prodaje do danes. Prodaja NBA Top Shot se je močno povečala, odkar je podjetje dodalo priljubljenega nekdanjega igralca lige NBA Shaquillea O’Neala.

Kaj menite o 1280 Toppsih ZDAJ MLB World Series NFT zbirka? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

SXSW's 2022 Festival in Texas to Host Major On-Site NFT Workshop for Participants

SXSW's 2022 Festival in Texas to Host Major On-Site NFT Workshop for Participants

Disney to Drop 'Golden Moments' NFT Collectible Series via Digital Collectibles App Veve SXSW's 2022 Festival in Texas to Host Major On-Site NFT Workshop for Participants

SXSW's 2022 Festival in Texas to Host Major On-Site NFT Workshop for ParticipantsSXSW's 2022 Festival in Texas to Host Major On-Site NFT Workshop for Participants

Oznake v tej zgodbi

legendarna kartica, MLB, MLB Inception NFT Collection, NBA Top Shot, paketi kartic NFT, kartice NFT, NFT, nezamenljivi žeton, standardni paketi, super redki kartica, Tobin Lent, Topps, Topps NFT, Topps NFTs, Topps NOW, World Series

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Topps ZDAJ,

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments