19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Torum, švicarski vojaški nož kripto ekosistema

Torum, švicarski vojaški nož kripto ekosistema

Torum, the Swiss Army Knife of the Crypto Ecosystem

sponzorirano

Če ste se kdaj vprašali, zakaj kripto projekti tako hitro naraščajo in padajo, niste sami. Pravzaprav se je komaj 7 mesecev po 2017 tekanju bikov končalo, čez 380 projekti so prenehali obstajati kot oblaček dima.

Da bi razumeli razlog, zakaj 90% kriptozagonov bo propadlo, obstaja nekaj dejavnikov, ki jih je treba upoštevati , vključno s pomanjkanjem sredstev, pretiranim zanašanjem na hype in nezrelim poslovnim modelom.

Kljub temu bi brez projektov, ki bi utirali pot inovacijam, ne sme biti DeFi, IDO ali celo NFT. Celotna skupnost kriptovalut sploh ne bi obstajala, preprosto zato, ker v njej ni nobenega projekta, ki bi jo podpiral.

Vendar bo rast težko doseči vsakič, ko se zgodi kripto zima. Vlagatelji se izpraznijo s trga, projekti pa ostanejo sami, da se preživijo v naslednjih nekaj letih do naslednjega bika.

To predstavlja vprašanje preživetja vsakemu kripto projektu v industriji, ki postavlja vprašanje: Kako projekt pluje skozi medveda, ki teče z vsem kapitalom in skupnost, ki zapušča industrijo?

Torum , prva platforma družbenih medijev DeFi + NFT, posebej zasnovana za kripto prostor, namerava rešiti to dolgoletno dilemo.

Skupno soglasje Enako preživetje

Za preživetje na medvedjem trgu je nujna podpora skupnosti. Brez aktivne skupnosti, ki stoji za projektom, projekt preprosto začne lastno odštevanje do smrti.

Vendar industriji vedno primanjkuje stroškovno učinkovite poti za projekte, s katerimi bi povečali svojo izpostavljenost. Da bi se povezali s skupnostmi kriptovalut, je večina projektov prisiljena uporabljati PR, airdrops in dogodke brez povezave, ki prinašajo le kratkoročne rezultate, vendar ostajajo dragi kot kdaj koli prej.

Kot platforma za družabna omrežja z več kot 59, edinstveni uporabniki kriptovalut, tu nastopi Torum. V prihodnjem juliju 2021 bo Torum predstavil strategijo razvoja ekosistema, ki bo želi povezati in obogatiti vse voditelje panoge, skupnosti in projekte v sedanji kripto industriji.

Nabor marketinških paketov za projekte na enem mestu

V prihodnjem H2 od 2021 Bo Torum preusmeril pozornost razvoja ekosistema v integracijo nabora značilnosti, specifičnih za projekt, ki lastnikom projektov omogoča, da gradijo in upravljajo svojo skupnost, hkrati pa projektom pomagajo stroškovno učinkovito doseči želeno tržno izpostavljenost, vključno z:

– Torum NFT Launchpad

: Lastniki projektov lahko skupnosti izdajo niz NFT-jev z omejeno izdajo

– Tržišče Torum NFT: Prva tržna tržnica NFT z zmožnostjo markiranja ket NFT na obstoječo bazo uporabnikov Toruma

– Torum Airdrop: Ekskluzivna lastnost le najbolj kakovostnih projektov za vodenje leta, kar pomaga ustvariti zanimanje in ozaveščenost skupnosti Torum

– Torum Novice: Odsek na enem mestu, ki zbira novice in informacije o projektu za največjo verodostojnost industrije in skupnost osvetlitev

– Torum x Telegram Bridge : Odsek za lastnike projektov, da svoje najnovejše sporočilo v Telegramu usmerijo na Torum za najboljši interes skupnosti in učinek izpostavljenosti

– Sestanek Torum Audio: Zvočna plošča samo za lastnike projektov za izvedbo AMA in tesno zapletene dogodke.

S temi integracijami funkcij lahko Torum nudi pro lastniki jektov z naslednjimi premijskimi ugodnostmi:

  • Na krovu in upravljanju njihove skupnosti na Torum v postopku brez trenja
  • Ostanite aktivni in zavzeti s skupnostjo
  • Sinhronizirajte novice o projektu v vozlišče informacijskega centra
  • Dostop do obstoječega 59, 000 Baza skupnosti Torum

Inovacije in vrednost uporabnosti

Ko gre za prostor socialnih medijev, ni presenetljivo, da večina kripto projektov socialnih medijev želi postati naslednji kripto Facebook ali Twitter. Vendar se je Torum odločil za drugačen pristop.

Namesto tega poskuša povezati vse skupaj, se Torum osredotoča le na gradnjo funkcij in integracij, ki dodajajo vrednost Bitcoin OG, Ether navdušencem in altcoin degens . Ideja utira pot za rojstvo prve platforme za socialne medije, ki je okrepljena s kripto kulturami in memi, kot so HODL, Bitconnect, Lambo itd.

Brez dvoma so se strateške misli Toruma izkazale za delujoče, saj se je platforma kopičila , 000 uporabniki v zelo nasičeni industriji, medtem ko drugi vrstniki v družabnih omrežjih se trudijo pridobiti in zadržati uporabnike s trga rdečega oceana.

Naslednji vodilni kripto družbeni mediji

Podprl AU 15, Consensus Lab, DFG, M6, Waterdrip Capital in 15 drugo ugledni kripto VC-ji, je Torum prvi projekt, ki je kdaj združil inovacije na področju socialnih medijev, NFT in DeFi.

Projekt je že maja zaključil ekskluzivni dogodek INO 2021, odprodaja $ 90, vrednosti NFT v manj kot 20 minut . Poleg tega je Torum vzpostavil partnerstva z močnimi in uglednimi igralci v industriji, vključno z MantraDAO, Poly Network, Kylin Network, Darkpool Liquidity in Jinse Finance.

Z več kot 59, registrirani uporabniki, se je Torum izkazal za eno najhitreje rastočih platform socialnih medijev, ki med 10 – 30% vsak mesec v preteklosti 12 mesecev , ki povezuje uporabnike kriptovalut iz več 40 različne države, vključno z ZDA, Kanado, Italijo, Nemčijo, Avstralijo, Kitajsko, Singapurjem itd.

Prihajajoči dogodek generacije žetonov

V prihajajočem H2 od 2021, Za Rum se bo prvič predstavil s svojimi žetoni – XTM za naročanje. Zadnje obvestilo o prodaji žetonov bo posodobljeno prek Torumove uradne Telegram Group in Kanal . Po uspešnem zagonu se bo Torum odpravil naravnost v svoj postopek kotacije borz in agresivno delal v smeri vizije izgradnje največjega ekosistema v kripto industriji.


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

Blockchain Goes Green: Signum - the Truly Sustainable Blockchain Steps Into the Light

Blockchain Goes Green: Signum - the Truly Sustainable Blockchain Steps Into the Light

Ventup, the IDO Launchpad by Vent, Connects Game-Changers With Investors

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Omejitev odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments