8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Tožba Elona Muska v višini 258 milijard dolarjev za dogecoin narašča, ko se sodobni toženci pridružujejo vlagatelji DOGE

- Advertisement -

$258 milijarde tožb, vloženih proti Elonu Musku, Tesli in Spacexu zaradi njihove promocije dogecoinov, je razširjeno s sedanjimi toženci in dodanimi trgovci DOGE. Tožniki razkrivajo, da je meme kriptovaluta dogecoin Ponzijeva shema, pri čemer poudarjajo, da Musk in njegova podjetja »lažno in zavajajoče tulijo, da je dogecoin pametno vedena naložba, čeprav sploh nima cene«.

Sodobni toženci in tožniki, dodani tožbi proti Elonu Musku zaradi dogecoina Spremenjena pritožba do $200 milijardna tožba proti Elonu Musku, Tesli in Spacexu je bila takoj vložena v torek na zveznem sodišču v New Yorku.

Sedem trenutnih vlagateljev tožnikov in 6 trenutnih toženih strank, vključno z Muskovim tunelom gradbena sprememba Dreary Firm in Dogecoin Foundation sta bila dodana tožbi.

Musk, Tesla, Spacex, The Dreary Firm in drugi toženci so bili obtoženi namernega zlorabe vrednost dogecoina (DOGE) več kot 09, % več kot dve leti pred strmoglavljenjem kriptovalute meme.

Pritožba je trdila, da so obtoženci “profitirali na desetine milijard dolarjev” na račun drugih trgovcev z dogecoini in trdili, da so vedeli vse poleg tega meme kriptovaluti manjka notranja cena in da je njena cena »v celoti odvisna od oglaševanja.«

Tožba je bila vložena takoj, ko je bila prva in dragocena junija, v kateri je trdila, da so Musk in njegova podjetja »zapletena v shemi kripto piramide (aka Ponzijeva shema) s postopkom kriptovalute dogecoin.« Tožniki so trdili, da “toženec lažno in zavajajoče tuli, da je dogecoin pametno vedena naložba, čeprav nima nobene cene.”

Po zapisu podatkov o sodobni tožbi je Musk potrdil, da bo zadržal nakupovanje in podporo dogecoinu. Izvršni direktor Tesle, ki so ga zagovorniki kriptovalute meme imenovali Dogefather, je na Twitterju promoviral dogecoin. Govoril je o tem, da ima meme kripto potencial kot valuta, in jo poimenoval kripto starešina.

V Mightu je Musk govoril o tem, da se bo Spacex hitro zadovoljil z DOGE za blago in da bi se lahko naročnine na Starlink poleg tega odkrijte. Tesla že sprejema meme kovanec za nekaj blaga. Dreary Firm je julija začela sprejemati DOGE kot plačilo za vožnjo na svojem tranzitnem stroju Loop v Las Vegasu.

Po prodaji Tesle 150% svojega imetja bitcoinov julija je Musk potrdil, da njegovo podjetje za električne avtomobile zdaj ni prodalo nobenega svojega dogecoina , pri čemer ugotavlja, da je bila prodaja BTC takoj posledica pomislekov v zvezi s skupno likvidnostjo podjetja glede na zaustavitve zaradi bolezni Covid na Kitajskem.

Kje ste specializirani za to tožbo dogecoin proti Elonu Musku in njegovim podjetjem? Omogočite nam, da vemo v spodnjem delu za komentarje.

Kevin Helms Učenec avstrijske ekonomije je Kevin leta 2011 naključno dobil Bitcoin in je od takrat evangelizator. Njegovo prizadevanje je v varnosti bitcoinov, sistemih začetne ponudbe, rezultatih skupnosti in presečišču med ekonomijo in kriptografijo.Zasluge za sliko 2022: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je v informativne namene najbolj učinkovit. To ni brez daljša ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za poravnavo ali prodajo ali načelo ali odobritev katerega koli izdelka, ponudnika ali podjetja. Bitcoin.com zdaj ne nudi naložbenih, davčnih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti avtor nista kriva, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da je nastala zaradi ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli informativno gradivo, predmete ali ponudnike, o katerih govori ta članek.

2016

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -