15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Tožniki Mt Gox bodo morali do oktobra glasovati o predlogu za rehabilitacijo...

Tožniki Mt Gox bodo morali do oktobra glasovati o predlogu za rehabilitacijo skrbnika

Mt Gox Claimants Have Until October to Vote on Trustee's Rehabilitation Proposal

Nobuaki Kobayashi, skrbnik, ki je , ki nadzira postopek civilne rehabilitacije Mt Gox, je objavil predlog, da lahko tožniki Mt Gox glasujejo za povračilo stroškov. Postopek glasovanja se bo končal 8. oktobra in več kot 50% glasov bo potrebnih za utrditev načrta poravnave.

Glasovanje za civilno rehabilitacijo Mt Gox Proces se začne

Žrtve zloglasne kršitve Mt Gox bodo po vseh teh letih morda dobile nekaj denarja. Takrat bo predlog stečajnega uradnika Nobuakija Kobayashija s sedežem v Tokiu sprejel z večino glasov. Tisti, ki ne bodo glasovali, bodo oddani kot glas »ne«.

»Če ne boste glasovali, se bo štelo, da ste glasovali proti osnutku sanacijskega načrta za zahteva po višini glasovalnih pravic, «je bil v maju objavljen dopis 31 opombe.

Pismo Kobayashi-ja nadalje:

Z veseljem vas obveščamo, da je bila funkcija spletnega glasovanja sproščena v spletnem sistemu za prijavo zahtevkov za sanacijo— Poleg glasovanja prek spleta za ali proti osnutku sanacijskega načrta je predvideno, da bodo sistem upniki v prihodnosti uporabljali za postopek prejemanja odplačil.

Zahtevki Mt Gox Bitcoin so vredni veliko več, kot so bili pred 7 leti

Če glasovanje mine z večino glasov, bo sanacijski načrt postal dokončen in zavezujoč za tokijsko okrožno sodišče. “Načrt sanacije bo začel veljati, odplačila pa bodo izvedena v skladu z načrtom sanacije,” poudarja pismo.

Po odobritvi osnutka načrta sanacije in odločbe okrožnega sodišča v Tokiu potrditveni nalog postane pravnomočen in zavezujoč, začne veljati sanacijski načrt, odplačila pa bodo izvedena v skladu z načrtom Poleg tega bodo obrazci za glasovanje in druga dokumentacija poslani upnikom, podrobnosti Kobayashi.

Od propada slavne japonske kripto borze je minilo sedem let in tri mesece. Skupaj 850, 000 BTC ($ 29. 5 milijard) je bilo ukradenih in 200, 000 BTC (7,3 milijarde USD) je bil izterjan po stečaju podjetja. Računi upnikov so vredni veliko več, kot so bili 2014, in mnogi od njih upajo povrnejo v BTC, medtem ko so nekatere žrtve Mt Goxa že prodale svoje terjatve.

Kaj menite o postopku glasovanja za povračilo stroškov Mt Gox? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Coinbase Pro Dogecoin Deposits Now Open — Trading Begins on June 3

Coinbase Card Integrates With Apple Pay and Google Pay — Cardholders Can Use Crypto for Payments, Earn Rewards

Oznake v tej zgodbi

Bitcoin, Bitcoin (BTC), BTC, tožniki, upniki, vlomijo borzo, Japonska, Mt. Načrt rehabilitacije Gox, Nobuaki Kobayashi, načrt poravnave, Tokio, tokijsko okrožno sodišče, glasovanje, glasovanje

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments