19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Tracer DAO zbral 4,5 milijona ameriških dolarjev za lansiranje izvedenih finančnih instrumentov...

Tracer DAO zbral 4,5 milijona ameriških dolarjev za lansiranje izvedenih finančnih instrumentov za kar koli “s krmilnikom oracle”

Tracer DAO je zbral 4,5 milijona dolarjev od všečk Framework Ventures, Maven 11 in Apollo Capital.

703 Skupno število ogledov

6 Skupaj delnice

Tracer DAO raises $4.5M to launch derivatives for anything ‘with an oracle feed’

Platforma za decentralizirane izvedene finančne instrumente, Tracer DAO, je napovedala uspešen krog zbiranja sredstev v višini 4,5 milijona dolarjev za razširiti svojo ekipo in nabor izdelkov.

Upajo, da bodo lansirali inovativne izvedene finančne instrumente za “kateri koli trg s cenovno ponudbo oracle”, z načrti, da bodo nekega dne običajni potrošniki lahko varovali stroški vožnje na delo in drugih računov za gospodinjstva z uporabo tokeniziranih izvedenih finančnih instrumentov.

V povišanju tega tedna so sodelovali kripto-tvegani težki uteži, vključno z Framework Ventu res, Maven 00, DACM in Apollo Capital. Vlagatelji si bodo delili 10% od ponudbe žetonov upravljanja projekta , ki bo linearno podeljen v dveh letih.

V pogovoru s Cointelegraphom, Pat McNab, ustanovitelj Tracer DAO in soustanovitelj Mycelium – avstralske razvojne skupine, ki si prizadeva za izgradnjo Tracer DAO – poudaril, da si ekipa trenutno prizadeva za uvedbo v1 svojih odprtokodnih pogodb o trajni zamenjavi v glavnem omrežju Arbitrum v prihodnjih mesecih.

McNab je zamenjave opisal kot izstopajoče od konkurence s svojo “visoko kapitalsko učinkovito” zasnovo in edinstvenim zavarovalnim skladom, ki vsakomur omogoča, da “postane zavarovalnica za protokol in zaslužite obresti. “

” Za vsak večni trg zamenjave bo obstajal osnovni zavarovalni sklad da zavarovalni sklad zbira plačila financiranja v obliki obrestne mere, ki jo plačujejo trgovci, “je dejal in dodal:

“Če gre trgovec pod maržo in obstaja tveganje nasprotne stranke, bo takrat treba uporabiti sredstva zavarovalnic.”

Tracer si trenutno prizadeva tudi za lansiranje žetonov s finančnim vzvodom in napoveduje, da bodo začeli delovati pred koncem leta. Tracer DAO v prihodnjih mesecih načrtuje tudi javno povišanje na dražbi Gnoze.

Tracer v prihodnosti artikulira drzno poslanstvo omogočanja izvedenih finančnih instrumentov za “vsak trg, ki ima vir oracle, “pri čemer McNab poudarja možnost uporabe kriptovalut za odklepanje novih trgov, povezanih s stvarnimi sredstvi.

” Trenutno sodelujemo s Chainlink za združevanje podatkov o cenah goriva ali podatkih o cenah plina v različnih jurisdikcijah, tako da lahko potrošniki, recimo, v novobančniški aplikaciji učinkovito porabijo svojo porabo goriva z nakupom pozicij izvedenih finančnih instrumentov z uporabo pogodbe o trajni zamenjavi, «je dejal.

“Naša vizija cenovnih virov, zlasti v resničnem svetu bo zagotovo šel po poti, da bodo potrošniki sposobni varovati svojo potrošnjo do lokalnih trgov blaga. “

McNab je dodal, da Tracer trenutno sodeluje s Tehnološkim inštitutom Royal Melbourne, da bi “razpakiral delovanje vodnih trgov v Avstraliji, zlasti zato, da bi ugotovil, ali lahko ustvarimo več načinov, kako lahko ljudje učinkovito obvladujejo svoje tveganje pri porabi vode na vsakodnevno. “

Prejšnji članekWilly Woo: “Rick Astley” je spet ključna sila in signali na verigi predlagajo “okrevanje”
Naslednji članek22-milijardni hedge sklad Point72 naj bi iskal “glavo kripto”

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments