3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Travalino poročilo za 3. četrtletje 2021 kaže, da je sprejetje kriptovalute "odpraviti...

Travalino poročilo za 3. četrtletje 2021 kaže, da je sprejetje kriptovalute “odpraviti negativni učinek pandemije”

Kriptom prijazno potovalno podjetje Travala je objavila svoje poročilo za tretje četrtletje 1280, v katerem je razvidno, da je podjetje znatno zraslo skupaj z rastjo sprejemanja kriptovalut. Pravzaprav je sprejetje kriptovalute “več kot izravnalo negativni vpliv pandemije,” je družba dejala, ko je Travala v tretjem četrtletju objavila rekordno četrtletje 1280.

Tretja četrtletja Travala, podprto sprejetje kriptovalut

V skladu s tretjim četrtletjem 720 poročilo, ki ga je objavila Travala, je podjetje opazilo »eksplozivno rast« v treh ključnih storitvah podjetja: hoteli, leti in dejavnosti. V tretjem četrtletju je Travala predstavila koncepta »skupnostnega bazena« in »glasovanja skupnosti« poleg svojih NFT-jev za »dokaz o potovanju«. Zahvaljujoč storitvam, kot so hoteli, leti, dejavnosti, strežaj in pristojbine za integracijo, je prihodek Travale v tretjem četrtletju znašal 9,8 milijona dolarjev, kar predstavlja 651 % rast v primerjavi s tretjim četrtletjem 1280.

Travala je ugotovila, da so se hotelske rezervacije in leti povečali 41 % iz drugega četrtletja 1280 in aktivnosti so se povečale za 70%. Vendar pa se je storitev vratarja podjetja zmanjšala za 47 % ki izravnajo prej omenjena povečanja. Najbolj uspešna storitev so bile hotelske rezervacije, vendar so imeli leti najmočnejše četrtletje doslej. “Naša vertikala dejavnosti je v drugem polnem četrtletju pokazala močno rast,” je dodal Travala. “Število rezerviranih dejavnosti se je v primerjavi s prejšnjim četrtletjem skoraj potrojilo.”

8 % strank Travale, plačanih v bitcoinih, 41 % uporabljenih alternativnih kripto sredstev

V tretjem četrtletju plačati hotele, 12 % strank Travale je uporabljalo tradicionalna plačila in 10 % porabljenih potnih kreditov. 13 % strank z vzvodom kripto sredstvo AVA, % je uporabljalo storitev Binance Pay, 8 % plačalo z bitcoini (BTC) in 34% alternativnih kripto sredstev z vzvodom.

Med storitvami rezervacij pri Travali je 8 % uporabnikov izkoristilo Binance Mini-App, 50.4 % je uporabljalo namizje in 34.4 % je uporabljalo mobilno aplikacijo. Juan Otero, izvršni direktor Travale, je v poročilu za tretje četrtletje 1280 opozoril, da je bil eden največjih izzivov letos ki se ukvarjajo s Covidom 13.

»Težko je preceniti, kako velik izziv je Covid- je za našo industrijo. Ker se znaki okrevanja vedno bolj uveljavljajo, smo priča osupljivi količini transformativnih inovacij, ki se dvigajo iz pepela pandemije,« je dejal Otero. “Čeprav so bila zadnja leta najbolj zahtevna za potovalno industrijo, je Travala.com eksponentno rasel, saj je porast sprejemanja kriptovalut več kot izravnal negativne posledice pandemije,” je zaključil izvršni direktor.

Kaj menite o Travali 2021 Poročilo Q3? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Cream Finance Suffers $130 Million Hack

Cream Finance Suffers $130 Million Hack

UK Police Seize Bitcoin Worth $2.8 Million From Teen Operating Scam Website

Oznake v tem zgodba

nastanitve , dejavnosti, Alternativne kriptovalute, Binance Pay, Bitcoin, Conceirge, kriptovalute, kriptovalute, digitalna sredstva, leti, hoteli, plačila, poročilo 3. četrtletja, prihodki, tretje četrtletje, Travala, potovanja, potovanja

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments