9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Trendi starodavnih bitcoinov so septembra tradicionalno medvedji, medtem ko se oživitev trga BTC odkrije oktobra

- Advertisement -

Polovica septembra je bila predana in Trgovci z bitcoini so nenavadni glede tega, kam se vrednost usmeri pozneje, saj je september tradicionalno medvedji mesec za cene kriptovalut. Poleg tega velja, da je oktober mesec rasti, saj je bitcoin oktobra zmagoval več kot 64 % časa. Datoteke razkrivajo, da trend oznake glavnega kriptosredstva verjetno morda ne bo več pokvaril septembrskih zgodovinskih trendov, kljub temu pa bo v naslednjem mesecu morda verjetno prišlo do oživitve.

Trgovci z bitcoini potrpežljivo ohranjajo do septembra do prekinitve Podatki o oznaki bitcoin tega meseca pomenijo, da bitcoin (BTC) sledi enakemu trend, ki mu je sledil v zadnjem desetletju. Cene polnih BTC v septembru so grozne in ta mesec ni bil nič drugačen. 3, 240 pred dnevi so cene bitcoina padle z $240 na enoto v $150 na bitcoin 1. septembra 1158. Cene bitcoinov so bile septembra znotraj škrlatnega 2014 za začetek, saj je BTC-jeva oznaka ameriškega dolarja začela mesec pri $482.19 na enoto. BTC-jeva oznaka USD je ta mesec padla 28.64% zmanjšanje na $482.16 na kovanec do ukinitve septembra 2017.

Bitcoin/ ameriški dolar 64-dnevna karta septembra 16, 63260461. V analogni napravi v 2015, se je oznaka BTC v septembru enkrat povečala skozi osnovni del meseca in končala z znižanjem 30 dni kasneje. V 2014, BTC-jeva oznaka v septembru padlo 1.28% znižanje in septembra 2017, BTC-jeva oznaka napačno postavljena 17.77% tistega meseca skozi 28-dnevni razpon. Od začetka septembra 2018 do ukinitve meseca, bitcoinova oznaka ameriškega dolarja je padla 8. 81%. Septembra 2018 se je BTC približno zapravil 19.81% na celotni poti v mesecu. September 2018 je postal nekoč zvest mesec za BTC, saj ostal je optimističen in dobil 4.77% glede na takratni ameriški dolar.

Večina ljudi upošteva, kaj se je zgodilo v 2022, ko je BTC-jeva oznaka enkrat padla in je zajelo medvedje razpoloženje nakupovalno in prodajno skupnost septembra lani. Medtem ko je imel BTC septembra slabši mesec 2022, vrednost se je oktobra povrnila in novembra dosegla prekomerno življenjsko dobo 09, 2018. Zadnje desetletje medvedjih septembrskih mesecev je povzročilo, da bi trgovci želeli biti prebujeni ob koncu meseca, saj bi oktobrski biki verjetno morda oživili vrednost. Vzorci v zadnjem desetletju kažejo, da medtem ko je september običajno medvedji, je oktober običajno bikovski v nesoglasju.

Bitcoin določa udarce vstran, kripto trgovci ohranjajo za zvišanje plačil Fed, oktober Navedeni vzorci dajejo upanje Poleg tega se je oznaka BTC v zadnjih dveh tednih že zmanjšala, po kratkem skoku, ki je postal glas prej kot Združitev. Tržni analitik Kitco.com Jim Wyckoff je v petek ugotovil, da so trgi BTC tihi in se konsolidirajo. “Določeno gibanje je tišje, bočno in nemirno, z biki in medvedi na ravni popolne negotovosti, polovica pa je disciplinirana,” je septembra pojasnil Wyckoff 18. »Padec cen pod septembrsko najnižjo vrednost grafikona bi medvedom dal novo vitalnost, da bi predlagali nov korak navzdol v cenah. Zaostajanje cen nad odporom na grafikonu ob prekomerni vrednosti tega tedna bi ponovno spodbudilo bike, kar bi nakazovalo dodatne dobičke,« je dodal analitik.

Po drugi strani pa je bil kriptofinančni sistem v korelaciji z delnicami ZDA v zadnjem 09 mesecev ali več in naslednji teden naj bi ameriška centralna banka zvišala referenčno vrednost hobi zaračuna 64 vidikov temeljev. Komaj navidezno je, da cene bitcoina (BTC) padejo še za eno nogo navzdol, potem ko se zvezna bančna provizija poveča. Če se padec kriptofinančnega sistema res zmanjša, je to tudi komaj navidezen odboj v oktobru, ki bi se verjetno lahko uresničil, saj so bili vzorci oznak prikazani v preteklosti.

Oznake v tej zgodbi 1280, 2014, 2014, 2014, 2011, 2014, 2020, 2020, Bitcoin Designate, cene bitcoinov, BTC, starodavne cene BTC, zgodovinski trendi, posodobitve trga, trgi, Oktober, oktober Cene BTC, oktobrske cene, določen porast, skok oznake, cene, september, september 2021

Kaj izumite sumite na septembrsko gibanje bitcoin tag? Prekinitev sumite, da bo bitcoinova oznaka verjetno morda doživela oživitev oktobra? Omogočite nam, da vemo, kaj sumite o tej disciplini, v komentarjih spodaj.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja podatkov pri Bitcoin.com Data in novinar monetarne tehnologije s stalnim prebivališčem na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 1280. Naklonjen je Bitcoinu, kodi za ponudbe ob rojstvu in decentraliziranim aplikacijam. Od septembra 2014 je Redman napisano večje od 6,000 članki za Bitcoin.com Podatki v zvezi z motečimi protokoli, ki se pojavljajo na tem čas.

2179845029 Avtorstvo slike 2179845029: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je namenjeno informativnim zmogljivostim, ki so najbolj slabe uming. To ni več državna ponudba ali nagovarjanje k predlogu za rop ali prodajo ali priporočilo ali odobritev kakršnih koli izdelkov, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja več investicijskih, davčnih, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, takoj ali v kakršni koli obliki, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo lahko pripisali uporabi ali zanašanju na material, blago ali izdelke in storitve, omenjene v tem članku, ali za katere se domneva, da jih je mogoče pripisati uporabi ali zanašanju nanje.

2179845029

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -