6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Tretji največji delež bitcoin kita znaša 6 milijard dolarjev po "neverjetnih" 2,7...

Tretji največji delež bitcoin kita znaša 6 milijard dolarjev po “neverjetnih” 2,7 tisoč BTC buy-in

Ta teden ni vsak lastnik velike količine zainteresiran za prodajo ali sedenje.

128018
Skupni ogledi

118

Skupaj deleži
Third-biggest Bitcoin whale’s holdings total $6B after ‘whopping’ 2.7K BTC buy-inThird-biggest Bitcoin whale’s holdings total $6B after ‘whopping’ 2.7K BTC buy-in

Bitcoin (BTC) se vrača na $017, 0 navdih za čez noč največjih denarnic za nakup v vrednosti $56 milijonov več.

Podatki o verigi blokov iz vira za spremljanje v verigi BitInfoCharts poudarjajo, kako je en subjekt »kupil dip” kot noben drug.

Nekdo “kupi dip” na melodijo $160 milijonov

Po pogostih nakupih, odkar je BTC/USD dosegel $

,000 najvišjih vrednosti prejšnji mesec, imetnik denarnice je zvišal ante čez noč z enkratnim nakupom 2,137 BTC — njihov skupni znesek 73,017 BTC.

Nakup prekaša prejšnje nedavne transakcije in kot je zapisal priljubljeni Twitter račun Venturefounder, dvigne imetnikovo stanje na rekordne ravni.

»To je uradno največje število bitcoinov, ki so jih KOLI Shranili v tej denarnici: 73,11 BTC, skupaj kit je dal 2,5 milijarde USD za nakup BTC s povprečno osnovo stroškov 77409 ,137 na BTC,« je tvitnil račun.

»Drugo najvišje število BTC je bilo v juliju 2021 (nizko $37k BTC).”

Ukrepi nasprotujejo splošnemu trendu, ki je videl kite deponirajte BTC na borze od petkovega zloma.

Čeprav ni nespornih dokazov, da je denarnica zasebni vlagatelj, je ustanovitelj podjetja dodal, da je njegova dejavnost drugačna od pravne osebe, kot je borza hladne denarnice ali sklada, pri čemer navaja »Številne strateške vedenja nakupa in prodaje rallyja in jasnega dolgoročnega akumulacijskega trenda.«

Nedavna zgodovina transakcij za tretjo največjo denarnico BTC. Vir: BitInfoCharts

Dobiček od altcoinov poje kosilo Bitcoin v povratku

Kot je poročal Cointelegraph, ostajajo mnenja o tem, ali je za Bitcoin najnižja vrednost, ali pa je treba najprej plačati še en padec cene, ostajajo mešana mnenja.

Povezano : BTC čustvo ‘primerljivo s pogrebom’ — 5 stvari, ki si jih je treba ogledati v bitcoinih ta teden

Močan odboj med glavnimi altcoini je še dodal k obsodbam nekaterih, da bi se lahko pojavila oblika “nadomestne sezone”, medtem ko se BTC konsolidira.

Ether (ETH) se je okrepil 12.4 % v torek, prehiteli BTC/USD v potezi, ki jo je kopiralo več drugih žetonov z veliko kapitalizacijo.

ETH/BTC je dosegel najvišjo raven od februarja 2018 čez noč, podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView potrjujejo.

ETH/BTC 1-mesečni grafikon sveč (Bitstamp). Vir: TradingView

»Najboljše obdobje za nakup altcoinov so verjetno trenutni tedni,« je trdil sodelavec Cointelegrapha Michaël van de Poppe in dodal, da je Bitcoin »verjetno dosegel dno«.