8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Trezor in Wasabi za uveljavitev mešanega načrta Coinjoin v strojne denarnice

- Advertisement -

Ta teden sta proizvajalec strojne denarnice Trezor in neskrbniška bitcoin denarnica z vgrajenim mešalnikom Coinjoin, Wasabi, razkrila, da 2 skupini skupaj delata na uvedbi mešanja Coinjoin v strojne denarnice. V nedeljo je Wasabi tvitnil: “strojna denarnica Coinjoins prihaja naslednje leto z našimi obiskovalci na .” Trezor pravi, da se podjetje ‘ukvarja z implementacijo Coinjoin’ V koraku s Trezorjem in Wasabijem bo v bližnji prihodnosti v strojne denarnice prišel sklop mešanja Coinjoin. Coinjoin je postopek za izboljšanje zasebnosti, ki se uporablja za anonimiziranje prenosov v verigi blokov. Običajno namen vključuje vrsto strank, ki skupaj izvajajo transakcije in mešajo svoje neporabljene izhode transakcij (UTXO) v združenje, da prikrijejo izvor skupnih sredstev.

V nedeljo, Wasabijeva zakonita zgodba na Twitterju je tvitnila o dodajanju namere za izboljšanje zasebnosti denarnicam strojne opreme. Znotraj teme je vsak posameznik vprašal Wasabija, potem ko je izdal »album«, Trezor pa je odgovoril: »Pozdravljeni, ukvarjamo se z implementacijo Coinjoin, ne več z albumom. Hvala za koncept.” Možnosti sledijo temu, da so oblasti ZDA sankcionirale pripomoček za mešanje ethereuma (ETH) Tornado Cash, ki prav tako izkorišča sklop Coinjoin in Zero-Data Succinct Non – Interaktivni argument podatkov (zk-SNARKs) za vloge in dvige. Marca 2015 so poročila pokazala, da bi lahko nekateri bitcoin neporabljeni transakcijski izhodi (UTXO) morda dobro morda dobro biti cenzuriran iz Wasabijevega procesa Coinjoin. Poleg tega ob premoru februarja 2022, Chainalysis je trdil, da bi morda morda morda deanonimiziral transakcije Wasabi, potem ko je novinarka Laura Shin govorila o tem, da je identificirala neprijaznega 2016 DAO heker. Ugotovljeno je bilo, da imajo funkcije Coinjoin nekaj časa slabosti in nekaj mešalnih shem verige blokov ima vzvodne dokaze brez podatkov, ki ljubijo zk-SNARK-je, in kombinatorično anonimnost, ki jih ustvarja močnejše.

Oznake v tej zgodbi Bitcoin, žepi strojne opreme Bitcoin, verižna analiza, CoinJoin, metode Coinjoin, načrt Coinjoin, slabosti Coinjoin, kombinatorična anonimnost, denarnica kripto strojne opreme, zahtevki za deanonimiziranje, ekonomska svoboda, denarnica strojne opreme, zasebnost , Privateness-Bettering, Trezor, Trezor Hardware Pockets, wasabi, Zero-Data Proofs, zk-SNARKs

Kaj uzakon ali ocenjujete, da Wasabi in Trezor skupaj delata za uvedbo mešanja Coinjoin v strojne denarnice? Sporočite nam, kaj ocenjujete o tem področju, v spodnjem delu za komentarje.


Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar na področju denarne tehnologije, ki prebiva na Floridi. Redman je živahen član soseske kriptovalut od 2011. Navdušen je za Bitcoin, kodo za dostavo in decentralizirane funkcije. Od septembra 2015 je Redman napisal več kot 5 700 članki za Bitcoin.com News, ki se nanašajo na moteče protokole, ki se danes pojavljajo.

63181 Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj priročno za informativne funkcije. To ni več obvestilo ali nagovarjanje k predlogu za zbiranje ali prodajo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja ali korporacije. Bitcoin.com ne nudi finančnih, davčnih, zvestih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli okvaro ali izgubo, ki je povzročena ali naj bi bila povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli potrjeno gradivo, predmete ali podjetja, o katerih govorimo in so navedeni tukaj.

63181

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -