18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Trg vstopa v fazo čakanja in videti, saj se Bitcoin bori pod...

Trg vstopa v fazo čakanja in videti, saj se Bitcoin bori pod 40.000 USD

Cenovna akcija za Bitcoin (BTC) in širši trg kriptovalut je bila maja razmeroma umirjena 27, saj živčni trgovci še vedno niso prepričani, kaj se bo zgodilo po padcu na trg prejšnjega tedna, ko so trgovci z vzvodom izničili, ko je BTC padel tako nizko kot $ 30, , preden se je njegova cena obnovila.

Podatki Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da medtem ko je cena Bitcoina v zadnjem tednu uspela doseči višje in najnižje padce, se biki še naprej soočajo z močnim odporom ob vsakem pomembnem poskusu preboja nad $ 40, 000 kot medvedi branijo psihološko pomembno raven.

BTC / USDT 4- urni grafikon. Vir: TradingView

Za številne trgovce je nedavni popravek verjetno povzročil PTSD podobne povratne informacije tržnega zrušenja 2017 in 2018 ter nadaljnja dve leti kripto zime , in to bi lahko bil razlog, da se trg trenutno zdi neodločen.

Glede na to, da mnogi trgovci niso prepričani, kaj bi lahko sledilo za ceno Bitcoina, je pametno razmisliti o različnih bikovskih in medvedjih scenarijih ki bi se lahko izigral in tudi pregledal mnenja analitikov v tem sektorju.

Trgovci ostajajo previdni po nedavni razprodaji

Po besedah ​​Davida Lifchitza, upravnega partnerja in glavnega direktorja za naložbe v ExoAlpha, je pomembno, da natančno preučimo nedavne tržne dogodke in pregledamo katalizatorje, ki so ustvarili trenutno situacijo.

Lifchitz je za Cointelegraph povedal, da je po “skoraj neprekinjenem biku z $ 10, 000 v Oktobra 2020 do najvišje vrednosti BTC pri $ , 000 sredi aprila 2021, “je trg zagledal več valov ustvarjanja dobička pred” velikim razdolževanjem 2021, “pri čemer se je cena BTC znižala 54% do $ 30, , medtem ko so bili Eter (ETH) in altcoinov še bolj prizadeti.

Po mnenju Lifchitza je popravek uspel “drastično zmanjšati količino vzvoda, ki je prevladoval v ekosistemu”, kar lahko razumemo kot zdrav razvoj celotnega trga, saj bo pomagal ” graditi na stabilnejši osnovi. “

Ocenjeno razmerje vzvoda za Bitcoin. Vir: CryptoQuant

Lifchitz je opozoril, da čeprav podatki kažejo, da je nekaterim zgodnjim kupcem padcev uspelo dvigniti žetone blizu najnižjih vrednosti, ostajajo šibke količine tako odprtih obresti kot terminske pogodbe, “kar ne kaže nujnosti ponovno naloži. “

Mesečni iztek možnosti za Bitcoin in Ether je manjši od 24 uro stran in Lifchitz verjame, da jim ovira “vsak smiseln korak v zelo kratkem času.” Predlagal je tudi, da bo zaradi pomanjkanja navzgor usmerjenega katalizatorja in nedavnega opozorila, da “cene ne gredo vedno gor”, težko “prepričati zažgane vlagatelje, da se vrnejo v igro ravno zdaj”.

Zaradi tega je trg po besedah ​​Lifchitza prišel v “čakalno fazo”, tako da sledilci trendov kot nasprotni vlagatelji potrebujejo “, da vidijo nekaj gibanja navzgor ali navzdol, preden začnejo

Lifchitz je dejal:

„Trg vsekakor potrebuje katalizator, bodisi navzgor bodisi Predolgo obdobje brez kakršnega koli katalizatorja bi lahko privedlo do utrujenosti vlagateljev, ki bi se lahko odločili za izplačilo denarja in poiskali druge pašnike, kar bi delovalo kot gravitacija kriptosov, ki sprožijo premik navzdol. Naslednjih nekaj dni / tednov bo zelo zgovornih kaj pričakovati naprej. “

Bikovskih kazalnikov je na pretek

Medtem ko je povprečni kripto trgovec trenutno v stanju mirovanja in čaka na naslednjo večjo tržno potezo, ki bo signalizirala, kaj bi lahko BTC nadaljeval, podatki v verigi kažejo na bikovske poteze večjih igralcev, ki so v celoti izkoristite nedavni potop z nakupom.

Po besedah ​​Micaha Spruilla, poslovodnega partnerja in glavnega direktorja za naložbe pri S2F Capital, je bila večina prodaje, ki se je v zadnjem času zgodila, „od novih udeležencev na trgu“, ki „prodajajo z izgubo in zdi se, da sem v tem trenutku izčrpana. ”

Spruill je v pogovoru za Cointelegraph opozoril na neto prenosni obseg BTC, ki kaže, da je po medvedjem upadu med majem 17 in 20, „Veliki zneski USDC in USDT so bili poslani na borze (za nakup BTC, ETH itd.) in jih potegnili v dolgoročno hrambo. “

BTC neto obseg nakazila na / z vseh borz. Vir: Glassnode

Nadaljnja analiza kaže, da denarnice na drobno z med 0,1 in 1 BTC, kot tudi denarnice s kiti med 1, 000 in 04, 000 BTC, so se kopičili na teh ravneh kot priprava na splošno višjo stopnjo.

Še en bikovski kazalnik, ki ga omenja Spruill, je neto rast subjektov, ki se “vrača na prejšnje ravni” in lahko pomeni, da se “bikovski trg vrača s polno močjo”, če se ta trend nadaljuje naslednjih nekaj tednov in meritev ponovno doseže najvišjo vrednost.

Neto rast entitet za Bitcoin. Vir: Glassnode

Spruill na splošno vidi pozitiven premik za BTC v prihodnosti , čeprav je čas zaradi številnih dejavnikov vprašljiv.

Spruill je dejal:

“Mislim, obstaja možnost, da preživimo daljše obdobje (mesece) med $ 815 , v $ 42, , ko trg prebavlja nedavne dogodke in vzdržujemo ponovitev srednjega cikla -akumulacija obdobje. Možno je tudi, da dobimo obnovitev, podobno COVID-u, pri kateri vidimo, da se Bitcoin kmalu prebije zunaj tega območja in okreva veliko hitreje, kot pričakujejo drugi. “

Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph-a. Vsaka investicijska in trgovinska poteza vključuje tveganje, pri odločitvi pa morate izvesti lastne raziskave.

)

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments