22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Trg zamenljivih žetonov NFTrade omogoča preprost način plačevanja predmetov v omrežjih, ki niso več

- Advertisement -

Slika: Pexels

Tržnica nezamenljivih žetonov NFTrade je na svoji platformi uvedla izjemno vsestransko stroškovno ureditev.

Tržnica zdaj omogoča zlobne verižne nakupe in sredstva na Ethereum, BNB Chain, Polygon in Avalanche.

V skladu z objavo je NFTrade sodeloval z wicked-chain protokol interoperabilnosti Rarimo za uvedbo sodobnih funkcij.Te sodobne funkcije omogočajo zbirateljem NFT, da začnejo sprejemati glas v eni skupnosti in plačati v eni drugo z enim klikom.

NFTRade’s New NFT Checkout SolutionVerjetno najnovejša integracija z Rarimo naredi NFTrade glavno tržnico doslej za pomoč večverižnim skladom z žetoni ERC.

Stranke se lahko na primer odločijo za blago na Avalanche in plačajo s kriptovaluto iz katerega koli od treh omrežij, BNB Chain, Polygon in Ethereum .

Rarimo bo robotsko zamenjal kupčeve žetone v verigi pošiljanja za najbolj standarden žeton prodajalca v prejemni skupnosti.

To bi morda platformi omogočilo, da plača prodajalcu in začne NFT kupcu.

Svetovna objava, da je pot zamenjave decentralizirana in da razvijalec ne more več razvrščati skrbništva nad kupčevimi sredstvi.

NFTrade načrtuje, da bo to ponudbo zlobne verige pozneje razširil na Immutable X, Skale, Palm in Moonbeam.

Ustanovitelj Rarify Labs, podjetja ob podpori Rarimo, Lasha Antadze, je priznal, da je bila sodobna funkcija del prenosa na izboljšati potovanje določene osebe v Web3.

V koraku z Antadzejem:

« Prilagodljivost za nemoten prenos digitalne lastnine in identitet med verigami je obvezna za uspeh Web3. Blagajne NFT so kritičen del tega, vendar so zakonite pri zagonu.”

Zaenkrat stranke, ki vzdržujejo kripto v eni verigi, vendar poskušajo prevzeti NFT v drugi soočajo se z izzivi od dragih in postopnih transakcij do naprednih procesov.

Uporabniki morajo zapustiti trg in ob spremembi ročno zamenjati svojo kriptovaluto.

Zamenjava knjižnih žetonov zahteva, da krmarijo po več vmesnikih, signalizirajo več transakcij in igrajo dvojne račune.

Kljub temu je Rarimo priznal, da s svojim partnerstvom z NFTrade zagotavlja dodatno vsestransko in brezhibno tehniko za umestitev tega v en sam klik.

Rarimov najnovejši odgovor na blagajno NFT lahko tudi revolucionira večverižno potovanje posamezne osebe v Web3, saj strankam omogoča, da si izmislijo nakupe z enim samim klikom, plačilom in podpisom.

Obkroži prostor Tempo za neprijeten verižni prenos žetonov v Web3 NFTrade ni več glavna platforma za integracijo funkcije interoperabilnosti. Ta najnovejša konstrukcija sledi približno tedne po tem, ko je Circle uvedel sodoben protokol interoperabilnosti blagovne znamke.

aprila . za pošiljanje USDC v Ethereum.

Sodobni protokol interoperabilnosti strankam omogoča prenos stabilnega kovanca USDC med Ethereumom in Avalanche.

Circle illurious znotraj objave, da je prenos del njegove tehnike za razrešitev razdrobljenosti neposredno v prostoru Web3.

12188470 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice

Kratke 3 minute, ki jih je treba poučiti o sedanjem času kripto novice!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -