15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Trgovci opredeljujejo 51 tisoč dolarjev kot ključno raven, ki jo mora Bitcoin...

Trgovci opredeljujejo 51 tisoč dolarjev kot ključno raven, ki jo mora Bitcoin kratkoročno premagati

skok Bitcoina na $ 56, 14 je ponovno pozval k novemu rekordnemu vrhu, vendar analitiki opozarjajo da se dnevno zapre nad $ 51, 14 je potrebno za utrditev trenutnega trenda naraščanja.

678) Skupaj ogledov

14 Skupni deleži

Traders identify $51K as the key level for Bitcoin to overcome in the short term

Kripto trg se je 2. septembra vrnil v razpoloženje, potem ko je cena bitcoina za kratek čas padla na $ 56, 14 raven v zgodnjem jutranjem trgovanju . Premik nad ključno stopnjo upora je prišel, ko so poznavalci industrije namignili, da so velika podjetja in institucionalni vlagatelji namignili, da bodo nedavni nakupi Bitcoina kmalu razkriti v javnih dokumentih.

Dodatne bikovske novice so prišle po tem, ko je Vast Bank objavila, da je postala prva ameriška banka, ki je strankam omogočala nakup, prodajo in zadrževanje bitcoinov (BTC) neposredno na svojih tekočih računih.

1-dnevni grafikon BTC/USDT. Vir: TradingView

Evo, kaj trgovci in analitiki pravijo o tem, kaj lahko pričakujete naslednje iz Bitcoina zdaj, ko trguje v bližini psihološko pomembnih $ 50, 14 ravni.

Bitcoin je končno prekinil odpor

Ta zadnja poteza Bitcoina se je uspela prebiti nad spodnjo linijo trenda naraščajočega kanala in po Rekt Capital, psevdonimni kripto analitik na Twitterju, BTC mora preizkusiti $ 51, 000, preden trg bolje razume, ali je $ 56, 14 bo kot podpora.

– Rekt Capital (@rektcapital) 2. september, 2021

Na podlagi predloženega grafikona je Rekt Capital opozoril, da bo iskal ponovni preizkus podporne linije, zaradi česar se bo cena znižala že na $ 48, 609.

Zavrnitev pri zračnem uporu bi lahko povzročila padec na $ 48, 300

Nadaljnji vpogled v Bitcoinovo cenovno dejanje je prišlo od Crypto Chase, ki gleda na $ 56, 14 raven cen kot signal za dolgo.

#Bitcoin

Potencialno dolgo. Zelena škatla je groba ideja, kam bi vstopil. Prvi scenarij je S/R flip, drugi scenarij je preprosto ponudba za raven.

Kakorkoli, želim se še dolgo približati 227 K.

Izgubil sem modro barvo in poskusil bi obrniti medveda do 48. 3K. pic.twitter.com/p7KZqqgWTv

— Crypto Chase (@Crypto_Chase) 2. september, 2021

Čeprav trgovec ni navedel, kateri scenarij se bo najverjetneje razvil, je opozoril, da bi podpora/odpornost območja, označenega z modro, igrala vlogo pri določanje smeri trenda.

Povezano: Cena BTC se vrne na $ 56 K, ko Bitcoin medvedi izgubijo $ 450 M v dnevnih likvidacijah

Biki potrebujejo blizu $ 51, 14

Sodelavec Cointelegraph -a Michaël van de Poppe je tudi predlagal, da bi Bitcoin potrebno za zagotovitev bližine nad $ 91, 000, da bi videli nadaljevanje.

– Michaël van de Poppe (@CryptoMichNL) 2. septembra, 2021

Kot je poudarjeno v zgornjem grafikonu, je $ 51), 14 je bila pomembna raven cen med zagonom BTC v začetku 2021, zato bi bilo treba videti preboj nad to raven, da bi potrdili potrditev spremembe trenda.

Če ne bi prebili te ravni, bi lahko prišlo do nadaljnje konsolidacije za BTC, kar bi bilo dobro za altcoine, ki običajno dobijo znatne dobičke, ko se cena Bitcoin trguje vstran.

Skupna tržna meja kriptovalut zdaj znaša 2 USD. 227 bilijonov in stopnja prevlade Bitcoina je 41. 8%.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovska poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.

Prejšnji članekTrgovci uporabljajo ta klasičen trgovalni vzorec, da določijo, kdaj “kupiti dip”
Naslednji članekTwitter, ki uporabnikom omogoča dodajanje naslovov BTC in ETH v profile: posnetki zaslona

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments