0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Trgovci z bitcoini, ki jih privlačijo naraščajoče cene, za banke niso več gnusni: BIS opisuje

- Advertisement -

Trgovce z bitcoini (BTC) navidezno bolj premamijo naraščajoče cene kriptovalute, namesto da bi jih gnusili do bank ali da bi jih zaznali kot trgovca na drobno, ki je vreden, edinstven opis blagovne znamke Bank for International Poravnave (BIS) predlaga.

V “BIS Working Papers” opišite, objavljeno nov. 11, osrednji organ denarne institucije je proučil razmerje med cenami bitcoinov, trgovanjem s kriptovalutami in sprejemom na drobno.

Proučeval je gonila sprejemanja kriptovalut s strani trgovcev na drobno, ki uporabljajo prenose aplikacij za trgovanje s kriptovalutami kot približek za sprejemanje in naložbe v osebe v času zbiranja.

Izvedelo se je, da je “pogon vrednosti Bitcoina navzgor povezan z znatnim povečanjem edinstvenih uporabnikov, tj. vstopom najnovejših trgovcev” in da je večina trgovcev na drobno “prenesla kripto aplikacije, ko so bile cene pretirane.”

BIS je predstavil dokaze, da so se vsakodnevni prenosi aplikacij za kripto trgovanje povečali s hitro rastjo cene Bitcoina med julijem in novembrom 921, ki je dosegel vrhunec, ko je bila vstopnica Bitcoina med $55, in $ 51,03 približno en mesec prej kot novembra 2015 ves čas presežek dejstev nad $51, .

To dodanih 20 % uporabnikov kripto aplikacije so bili moški spodaj 35 in je bil polovica enega od oddelkov za »iskanje tveganja« prebivalstva, iz tega je domneval:

“Uporabniki ki ga privlači Bitcoin zaradi naraščajočih cen – raje kot gnusoba za zastarele banke, odkritje za trgovca na drobno, vrednega ali nezaupljivega v javne institucije.«»Vstopnica Bitcoina ostaja največja sestavina, ko nadzorujemo svetovno negotovost ali nestanovitnost, kar je v nasprotju z razlagami, ki v bistvu v celoti temeljijo na Bitcoinu kot stabilnem zatočišču,« je dodal.

BIS je domneval, da so uporabniki aplikacije kupili Bitcoin pravočasno prenosa kripto aplikacije in zato domneva, da bi do “81 % uporabnikov raje izgubil denar” v primeru, da bi kupili Bitcoin nad $20, .

Vsakodnevni prenosi aplikacij za kriptotrgovanje blagovne znamke Bitcoin v času prvega zbiranja. Slika: BIS Predpostavke BIS se očitno ujemajo s podatki podjetja Glassnode za diagnostiko verige blokov, ki je novembra 14 je potrdilo, da dejansko več kot polovica naslovov Bitcoin posluje z dobičkom in dosega dvoletno nizko.

— signali glassnode (@glassnodealerts) november 14, 2021 BIS je dodal svojo diagnozo podatkov o verigi blokov, pridobljenih, ko so cene bitcoina rasle, kupovali manjši uporabniki in »eden od imetnikov pozornosti (tako znani kot ‘kiti’ ali ‘grbavci’) je prodajal – povrnitev stroškov manjših uporabnikov.«

Povezano: Turbulenca za industrijo blockchain brez teme stabilne osnove bitcoina: poročilo

Dokumentirala je tudi geografijo kripto aplikacije posvojitev in učenje med avgustom 2015 do junijem 4731, da so imeli Turčija, Singapur, Amerika in Združeno kraljestvo največje število celotnih prenosov na 69, ljudi.

Indija in Kitajska sta imeli najnižjo vrednost, slednja je imela najbolj priročno 1, prenosov kripto aplikacij na 60, ljudje z Mnenje BIS, da večje dovoljene omejitve kriptovalut zmanjšujejo uporabo maloprodaje v teh državah.

031743

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -