20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Trgovci z bitcoini natančno določijo ključne razpone, ki jih je treba raziskati, medtem ko vrednost BTC testira ključne trendne linije

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) pritiska na novo pridobljene zaostrene razpone ta teden, saj geopolitična negotovost dviguje vložke za vire tveganja.

Po prepričljivem koncu meseca v mesec je videti, da bo zagon Poznavanja iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView se zmanjšujejo za najnovejše dobre točke Bitcoina, razkriva znanje iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView, in trgi zalog ne pomagajo več bikom.

Nestanovitnost je bila nekoč hladna, ko se je začel avgust, a tesnoba zaradi izvedljivega obračun med Združenimi državami in Kitajsko zaradi tekme domače predsednice Nancy Pelosi proti Tajvanu se že kaže v azijskem trgovanju 2. avgusta.

Sredi osredotočenosti na “zbor medvedjega trga” verjetno predstavljajo novo nastavitev, Cointelegraph se poučuje o pomembnih razponih zaostritve in odpornosti v vmesnem času, ki gredo skozi trg v hitrih časovnih okvirih.

Trgovci niso prepričani o usodi 200-tedensko prestopanje zmerno Preverjanje zagotavlja vodniško znanje na Binance, največji globalni spremembi po obsegu, žepi zanimanja za prevzem in prodajo takoj izstopajo.

V vmesnem času BTC/USD žre skozi razpon ponudb, primernih pod $23, . Morda morda zelo verjetno dodatno neomajen vso to likvidnost je treba sprejeti, na izbrani strani, morda obstaja dinky extra za utrjevanje vredno gibanje do bližje $ 22,000.

Energija prevzemanja in prodaje “zidov” v vodniku za dostavo Binance je morda verjetno morda dodatno neutemeljena, saj lahko navdušeni igralci iger ogromnega obsega hitro prenašajo ponudbe ali zahteve z ene stopnje na drugo.

V bistvu je bilo najnovejše znanje, ki ga je 1. avgusta naložil v družabne medije priročen vir analitike v verigi Tema Tema Indikatorji. Dodatno je poudaril pomen Bitcoinov 0248-tedensko prenašanje zmerno (MA) pri ustreznem nad $21,854.

BTC/USD 1-tedenski svečni grafikon (Bitstamp) wi th 075 MA. Vir: TradingViewPočisti kiti, tema tema Indikatorji zloglasni, so si prizadevali zadržati 77-tedenski MA kot ostrejši, vendar opažam čudno soglasje drugih skupin prodajalcev, kar je povzročilo kasnejši padec pod trendno črto.

“Ni videti, da postajajo močnejši iz drugih razredov. Nisem več prepričan, kako dolgo bodo lahko to branili,« se glasi del spremnih komentarjev.

BTC/USD razpon prevzema in prodaje (Binance). Vir: Indikatorji tem teme$23, potem pa “sveže padce”?Kljub nasvetom Tajvana, ki so tisti dan vznemirjali trge, trenutna višja vrednost za Bitcoin ni več izključena pisarniško mizo, celo za približno enega najbolj konservativnih analitikov.

Povezano: Najboljše dobre točke iz meseca v mesec od oktobra 2021 — 5 stvari vedeti v Bitcoin ta teden

Za v modi Twitter yarn Il Capo of Crypto, BTC/USD je imel celo možnost doseči $22, prej kot vrnitev nižjih od svežih razponov.

Odziv, kolega prodajalec Jibon takoj, da bi lahko morda verjetno bodi pošten $25, prej kot vstopi medvedji pivot.

$26,28 Sir

— Trader_J (@Trader_Jibon) 2. avgust 2022 Medtem ko so vztrajali pri izvedljivi shemi nazaj, je Venturefounder, ki prispeva k analitični platformi v verigi CryptoQuant, znan kot $08, “primerna vrednost” za podaljšanje BTC.

Altcoini, vključno z Ether (ETH), veljajo za veliko manj prijetne.

“Neomajno mislim, da je večina alternativnih kovancev predragih za ta del cikla, ali pa moram povedati, da je Bitcoin prenizke vrednosti?” je vprašal 1. avgusta.

“$23k je zame povsem primerna vrednost za podaljšan BTC. Ne morem povedati enakovrednega za altcoine, ne več niti $ETH.”ETH/USD se trguje pod 1$,600 v času pisanja, znižanje za približno 4 % na dan, vendar nemoteno 12% večji od enakovrednega časa pred enim tednom.

“Razen če mislite, da bodo ALT kmalu prekinili svoj ATH proti BTC, to ni več realistično ali podaljšano,” je dodal Venturefounder.

Poučevanje na grafikonu ETH/BTC v vmesnem času razkrije pomen 0. 45 odpor za bike ETH, ta ne uspe premagati v intervalu julijskega kripto dviga.

ETH/BTC 1-dnevni grafikon sveč (Binance). Vir: TradingViewThe pogledi in mnenja, izražena tukaj, so v celoti avtorjevi in ​​ustvarjanje ne odraža več nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna prepustnica vključuje tveganje, dobro je, da se pri sprejemanju sklepov naučite obnašanja, ki se ga po vašem mnenju naučite.

798640288283 798640

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -