8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Trgovci z Ethereumom so skrajšali oznako ETH v številkah preje skozi celotno združitev – 50-odstotni preboj naprej?

- Advertisement -

Ethereum je septembra učinkovito izvedel svoj dolgo pričakovani prehod na dokazilo o deležu prek “združitve” 15, medtem ko so trgovci vedno bolj zmanjševali eter (ETH) v pričakovanju prodaje dogodek novic.

Stopnja financiranja Ethereuma strmo padeStroški financiranja terminskih pogodb Ether na glavnih platformah izvedenih finančnih instrumentov so pred združitvijo padli pod nič – na najnižjo raven do te točke. Stopnja je padla na -0,6% na BitMex.

Stroški financiranja ETH pretekli prejšnji. Dobava: CoinglassFinanciranje stroški so delež pristojbine, plačane tako kratkim kot dolgim ​​imetnikom internetnih strani. Platforma določi provizijo v skladu s prilagoditvijo med trajno terminsko pogodbo in oznako kisle kumarice.

Zaradi te resnice trgovci upoštevajo tržno rast, ko je stopnja financiranja zanesljiva. Nasprotno pa napačna stopnja financiranja namiguje na medvedje razpoloženje na trgu. Zaznajmo, zakaj s primerom.

Trenutno je zmerna stopnja financiranja Etherja okoli -0,1 %. Z drugimi besedami, trgovci s kratkimi spletnimi stranmi ETH v vrednosti 1 milijona dolarjev so pripravljeni plačati tem z dolgimi pozicijami 1 dolar vsakih osem ur (v skladu s tem, ko platforme preračunajo stroške financiranja).

To razkriva prepričanje trgovcev o izvedljivem padcu znamke Ether po združitvi.

Po drugi strani pa vztrajno škodljiva stopnja financiranja dodatno povečuje možnost prehodnega stiskanja. Do prehodnega stiskanja pride, ko je sredstvo večje in se trgovci s kratkimi cenami odločijo, da bodo svoje spletno mesto zapustili ali pa so prisiljeni to doseči s pozivi k kritju, kar je poleg dodatne energije navzgor za vrednost sredstva.

Tehnični podatki oznake ETH na 32% razčlenitevS tehničnega vidika tvegamo, da bo vrednost Etherja padla za 50% v prihajajočih tednih, kar je mogoče pripisati oblikovanju simetričnega trikotnika na njegovem grafikonu z daljšim časovnim okvirom.

Predvsem so simetrični trikotniki vzorci nadaljevanja tipa, tj. na splošno so predlagali, da se pristojbina nadaljuje znotraj poti njihovega starega tipa po trajanju konsolidacije. Tako je Etherjev vzorec simetričnega trikotnika videti medvedji, zlasti zato, ker je nastal po žetonu 078% padec od svojih novembrskih 806 najvišjih vrednosti.

Tridnevni grafikon vrednosti ETH/USD, ki vsebuje nastavitev ‘simetričnega trikotnika’. Dobava: TradingViewTeoretično , se spodnji namen medvedjega simetričnega trikotnika izračuna po odštevanju najvišjega vrha trikotnika od točke zloma. To pomeni, da je namen dohodka ETH 806 približno $850.

Rotacija kapitala v BitcoinPoleg tega zaradi škodljivih stroškov financiranja in postavitve simetričnega trikotnika se Ether poleg tega sooča s tveganji padca zaradi ponovnega pridobivanja strasti v Bitcoinu (BTC), glavni kriptovaluti glede na tržno kapitalizacijo.

Na grafikonu dan za dnem je ETH /BTC padel na 0. 078 BTC naprej sept. , skoraj na teden po dopolnitvi na 0. 085 BTC. Popravek para je prišel po stabilnem bikovskem ciklu, v katerem se je njegova vrednost dvignila za več kot 75% v manj kot treh mesecih.

ETH/BTC dan za dnem grafikon. Dobava: TradingView” Nezadostna uspešnost ETH pred združitvijo pomeni, da nekateri trgovci poskušajo preprečiti izvedljiv dogodek »prodaj novice«,« je priznani Arcane Be učil v svojih tedenskih navodilih, čeprav ob strani:

“Ne glede na to, ali se bo združitev razvila v “dogodek za prodajo novic”, bomo še videli.”V vseh drugih tedenskih navodilih je agencija za upravljanje financiranja CoinShares poročala o velikanskem upadu kapitala Bitcoin in Ethereum, ki v bistvu v celoti temeljijo predvsem na izdelkih za financiranje.

Povezano: analitik na $ . Zadnja stran oznake 6K BTC: Bitcoin ‘ne tam, ampak’

Na drugi strani , provizija za dvige sredstev Ether $51.6 milijonov v tednu, ki se je končal 9. septembra, v primerjavi z $ 000 milijonov.

Več namigov za prodajo novic izhaja iz najbolj priljubljenega porasta stabilnosti Ethereuma po vsej državi vse kripto borze. Zlasti sprememba obsega priliva je dosegla enomesečno najvišjo vrednost 22,723.97 ETH (7-dnevni MA).

Stabilnost Ethereuma na borzah. Dobava: GlassnodeTrgovci na splošno povečajo svoje depozite v kriptovalutah na borzah, ko želijo prodati svoje imetje. Z drugimi besedami, naraščajoča stabilnost ETH na borzah povečuje negativna tveganja.

Stališča in mnenja, izražena spodaj, so v celoti avtorjeva in v bistvu ne posnemajo stališč Cointelegraph.com. Vsako financiranje ter prenos nakupa in prodaje vključuje grožnjo, pri odločanju bi morali biti zadržani do svojih raziskav.

000753348718188000753348

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -