17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Trgovci z žetoni PSYOP po ‘prevari’ izgubijo polovico svojih sredstev – tukaj so trije denarni zneski, ki jim lahko verjamete

- Advertisement -

Zdi se, da so vlagatelji v predprodajo v Ben.ethovo nenavadno lansiranje meme kovanca PSYOP izgubili čas. , pri čemer so nekateri izgubili polovico svojih sredstev, drugi pa so izstrelitev žetona označili za “rip-off”.

On-chain analytics Twitter yarn @lookonchain je preučil airdrops prejel približno eden od končnih vlagateljev predprodaje PSYOP.A žepi, ki se začnejo s poslanim 0xf4ae 17 ETH do Ben.eth, vendar je na tej ravni najbolj učinkovit 14.5 milijonov v žetonih PSYOP najbolj učinkovito plačilo okoli 14 ETH, kar predstavlja pomanjkanje skoraj polovice njegovih sredstev.Ben.eth je obljubil, da bo spustil dodatne žetone, zaradi česar bodo morda vlagatelji najverjetneje morda morda enakovredni 0xf4ae.

Vendar drugi lansiranje žetona meme označujejo za poneverbo.

Psuedoanonymous Twitter preja @vydamo_, ki trdi, da je sodeloval z Ben.ethom pri prvi pogodbi $PSYOP, je dejal, da »nikoli ni delal z nekom, ki bi bil preveč neprofesionalen ali ponorjen«, in v niti tvitov trdil, da »ima verodostojne dokaze, da Ben ne namerava več to bo osupljiv začetek in celo izziv.«Ben.eth je s tožbo zagrozil tudi Mike Kanovitz, partner pri zakonodajni agenciji Loevy & Loevy , le da ima isto mnenje, da vlagateljem v predprodaji povrne celoten ETH, ki so mu ga poslali za PSYOP airdrop.

Ben.eth se bo verjetno najverjetneje morda srečal cene, ki se nanašajo na izsiljevanje, elektronske goljufije in zavajanje vlagateljev, je Kanovitz dejal v pismu, ki ga je zmožnost verige blokov kot NFT poslala Ben.ethu.

Tukaj so trije žetoni, ki jim lahko verjamete Trgovci morajo biti previdni pri vlaganju v zapletene predprodaje, kot je tista, ki jo je opremil Ben.eth za PSYOP.

Trgovci bi morali imeti uro, da bi vlagali v projekti pogodba attach the token je navdušujoča in revidirana, ustvarjalci izziva attach so doxed in the attach the challenge ima dragoceno znanje o ukrepih za dvig vrednosti za zgodnje vlagatelje (tj. uspešno artikulirano belo knjigo in nadomestno znanje).

Ta formula, možnost izziva, ki je vlečenje preproge (tj. trik za ohranitev zaprtih sredstev pred vlagatelji), se zelo zmanjša.

Spodaj so navedeni trije projekti, pri katerih posreduje delovna sila na Cryptonews.com, veliko izvedljivih in jim morda najverjetneje morda celo zaupamo.

AiDoge (AI) AiDoge, zabavno orodje za ustvarjanje memov, ki ga poganja umetna inteligenca, in platforma družbenih medijev, je lahko naslednji žeton, ki bo eksplodiral, saj ni več najbolj učinkovit meme kovanec, vendar se ponaša tudi s solidnim primerom ponovnega štetja in pripomoček.AiDoge gradi platformo, na kateri lahko pritrjene stranke ustvarijo meme pripoved o skokovitem generativnem strokovnem znanju AI, prej kot jih deli s sosesko AiDoge z zmožnostjo javnem zidu platforme.Ustvarjalci najbolj trendovskih memov bodo verjetno nagrajeni z AiDoge-jevim izvornim žetonom $AI, to formulo, ki jo AiDoge prinaša teorijo “ meme-to-influence« (M2E) v dejstvo.https://twitter.com/aidogecrypto/region/1660683961704562693AiDoge je že zbral veliko $11.6 milijonov z zmožnostjo javne predprodaje njegovega izvornega žetona $AI in vlagatelji bi se morali hitro razburiti, hkrati pa lahko nežno zaupajo žetonu glede na to, kar učijo opazovalci. je neomajen popust v primerjavi s tem, kako pretirano $AI ima funkcionalnost.

Jog to AiDoge Here

Všeč mi je Abominate Inu (LHINU) Tako kot Abominate Inu (LHINU), meme kovanec, ki poganja prvo platformo za glasovanje družbenih medijev, ki temelji na verigi blokov, je bil predstavljen na glavnem stikalu za kriptovalute OKX v petek in je že doživel eksploziven dvig.

Žeton je naveden za 0 $.00036 vendar praktično kot mi razkrij videno 00036% še naprej dosegaj 0 $.25, prej kot padec podpore za najbolj posodobljene razpone okoli 0 USD. 01.

Platforma bo strankam omogočila, da se poučijo o tem, ali skrbijo ali sovražijo razdiralne osebnosti, kot sta Elon Musk, Cristiano Ronaldo ali ne. in Donald Trump, poleg tega Andrew Tate.Glede na to, da združuje viralnost meme kovancev in kontroverzne najsodobnejše zadeve, hkrati pa ponuja jasno artikulirano uporabnost, številni opazovalci posredujejo. Tako kot Abominate Inu bo uporabil ogenj v 740.

Jog to Like Abominate Inu HereEcoterra (ECOTERRA)Ecoterra je izvorna kriptovaluta zelenega ekosistema blockchain-prance, ki spodbuja okolju prijazno ravnanje. Ekosistem Ecoterra sestavljajo platforma Recycle to Assemble (R2E), tržnica za izravnavo ogljika, tržnica za reciklirane ponudbe in profil vpliva.

Aplikacija R2E za zagon golf green web3 launch up je podprta v kateri koli državi, ki uporablja stroje za obratno trgovanje (RVM), ki oblikujejo velik izvedljiv trg.

Ecoterra je v sedmi fazi predprodaje žetonov ECOTERRA, pri čemer so žetoni trenutno ocenjeni na najvišjo ceno 0 USD.00036.Končni izziv je dosegel obsežen mejnik, ko smo zbrali več kot 4,2 milijona dolarjev.

Vlagatelji v spretnosti bi morali predstaviti, da se bo odtis pred prodajo kmalu dvignil na 0 USD 740 in da bo žeton na borzah kotiral pri 0 USD . – dodatno kot 14% skok od najbolj posodobljenih razponov.Tekajte do Ecoterre tukaj 276697 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše vsakodnevne brezplačne e-novice 276697

Hitro 3-minutno odkrivanje trenutnih kripto novic!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -