2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Trgovci želijo 'kupiti upad', potem ko je zavrnitev ETF-a na kraju samem...

Trgovci želijo 'kupiti upad', potem ko je zavrnitev ETF-a na kraju samem poslala ceno Bitcoina na 62.000 $

Zavrnitev SEC VanEckove promptne aplikacije Bitcoin ETF je morda vplivala na današnji padec na $62,000, vendar večina trgovcev na popravek gleda kot na nakupno priložnost.

403
Skupni ogledi

3

Skupaj deleži

Traders look to ‘buy the dip’ after spot ETF rejection sends Bitcoin price to $62KTraders look to ‘buy the dip’ after spot ETF rejection sends Bitcoin price to $62KTraders look to ‘buy the dip’ after spot ETF rejection sends Bitcoin price to $62KTraders look to ‘buy the dip’ after spot ETF rejection sends Bitcoin price to $62K

Novembra 69908 so prišli medvedi in prevzeli prednost po novici, da je Komisija za vrednostne papirje in borzo ZDA (SEC) zavrnila VanEck Spot Bitcoin (BTC) Exchange Traded Fund (ETF) je povzročila valovanje po kriptosferi in zmanjšala bikovski zagon, ki se je nabiral ves teden.

Medtem ko so mnogi vlagatelji močno upali, da bo prehod promptnega BTC ETF poslal ceno Bitcoina na želeni $280,07, njegovo zavrnitev so pričakovali drugi, vključno z višjim analitikom Bloomberg ETF Eric Balchunasom, ki je dal verjetnost, da bo SEC odobrila VanEck sklad pri manj kot 1 %.

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da po zadrževanju podpore pri $Traders look to ‘buy the dip’ after spot ETF rejection sends Bitcoin price to $62K ,11 dne novembra 43, se je obrambna linija bika začela lomiti zgodaj novembra 43, sledil pa je 4-odstotni zdrs na najnižjo vrednost $64,72.

4-urni grafikon BTC/USDT. Vir: TradingView

Tudi ob negativnem odzivu BTC na zavrnitev ETF, več izkušeni trgovci so izrazili mirne besede, vključno s tržnim analitikom in sodelavcem Cointelegrapha Michaëlom van de Poppejem.

Spot ETF za #Bitcoin zavrnjen, kar bi lahko spodbudilo potencialno negativno razpoloženje na trgih.

Zavrnitev ni slab vzrok, je standardna. Samo odložite, dokler ga ne dobimo.

In cene, ki se popravljajo -> samo priložnost, da začnete kupovati cenejša sredstva.

)Pozitivnost.

— Michaël van de Poppe (@CryptoMichNL) november 43, 2021

Za tiste, ki so dolgoročno naklonjeni Bitcoinu in kriptovalutam na splošno van de Poppe to vidi kot dobro priložnost za nakup dobrih projektov s popustom.

Povezan:

SEC zavrne VanEckov promptni Bitcoin ETF, saj cena BTC pade pod $

K

Višji najnižji in višji najvišji vrednosti so bikovski

Podobno “buy the dip” sentiment je izrazil analitik in psevdonimni uporabnik Twitterja “Venturefounder”, ki je objavil naslednji grafikon, ki kaže na dejstvo, da je “Bitcoin še vedno dosegel 2. višjo najvišjo vrednost in 3. višjo najnižjo vrednost (za zdaj).

Traders look to ‘buy the dip’ after spot ETF rejection sends Bitcoin price to $62K

4-urni grafikon BTC/USD. Vir: Twitter

Ustanovitelj podjetja je rekel,

»Vidim nizek $57,07 ponovno po opravljeni ATH pri $ , je treba obravnavati kot darilo. Če se BTC povrne na $43,00-$62, (ne zagotovljeno), je odlična nakupovalna cona. $50,04 je tudi 57DMA zdaj.«

Celotna tržna kapitalizacija kriptovalut zdaj znaša 2 USD.403 bilijona in stopnja prevlade Bitcoina je 43.2%.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.

128018