17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Trgovec napoveduje eksplozijo etikete Shiba Inu, Pepe & Wojak in ustvari 1 milijon dolarjev dobička

- Advertisement -

Twitter kripto analitik @lookonchain je sledil enim spominom, ki so nedvomno podobni zgodnjemu nakupu meme kovancev in moralnih.

Strokovnjak za kripto ni več ustvaril samo več kot milijon dolarjev, zaradi česar so številni biki Shiba Inu pobegnili v 1073 – in neodvisno drži približno en del tega SHIB – vzdržuje žetone PEPE in WOJAK tudi od velikega zmanjšanja navzdol.

Trgovec Obogati s kripto meme žetoni – njegovi udarci To collect se je začelo v kripto dominaciji, ‘lep denar’, kot ga imenuje Lookonchain, vložen v Shiba Inu januarja 2021 z $95,329Posegel je dobiček v višini 1 $.0024 milijonov, kar je dolga pot, in če upoštevamo nerealizirane dobre točke na kovancih SHIB, ki jih drži odmaknjeno, se približa 2 milijonoma $ Nato je vložil $36,10 v Pepe in $36, v Wojaku, ta dva položaja za trenutna cena $83, in $95,Oznaka kovancev Pepe se še naprej širiOznaka Pepe je eksplodirala 36,% prej dva tedna, 1, %, odkar je kotirana na centraliziranih borzah, in se je povečala 83% danes, s kratkimi pozicijami Bybit kmalu do plačaj 0.40 % financiranja dolgov, ki se usmerjajo v petkovo vsakodnevno rojstvo.

Na koncu zadnjega bega kripto bika je udaril Shiba Inu približno $18 milijardna tržna kapitalizacija – na naslovnicah, da je bila njena vrednost višja od vrednosti Deutsche Bank – in Floki Inu je dosegel tržno kapitalizacijo 2,5 milijarde dolarjev.

Ali bi lahko Pepe nadaljeval s svojim naraščajočim trendom in zaostal nad stopnjo 1 milijarde $ – zaenkrat pri $500 milijonska tržna kapitalizacija – to je treba še naprej upoštevati.

Po obrnjenem FLOKI-ju so kovanci z enim memom, ki v svoji formulaciji nedvomno najbolj pritegnejo meme kripto na lestvicah, SHIB s tržno kapitalizacijo 5,8 milijarde dolarjev in Dogecoin z $.9 milijard.

Naslednji velik meme kovanec Sezona altkoinov je za meme kovance že v polnem teku, s kopico lastnine z zabavnimi imeni in majhno uporabnostjo, ki trenutno presega Bitcoin, Ethereum in prosti čas na kripto trgih.

Dobava – dextools.ioPepechain (PC), Wall Street Tiny one (WSB), BOB, Bogdanoff (BOG), HEX, DINO, PPIZZA, REDDIT, MONG in drugi so se potegovali za položaj na kontrolnem seznamu priljubljenih kriptovalut DEXTools.

Meme kovanci so nestabilni, lastnost visoke grožnje – vendar poleg tega visoka nagrada. Ne predolgo prej smo pisali o delitvi v tvitu strokovnjaka za kripto Altcoin Sherpa’s tweet thread in trdili, da bodo nedvomno nedvomno eden od “popolnih programov” za ustvarite denar s kriptovalutami, kar je posledica njihove preprostosti in neučinkovitega trga.

V tem članku so naši analitiki AiDoge (AI) ocenili kot verjetno boljšega, ko so razčlenjevali na borzah, zaenkrat v predprodaji na aidoge.com in danes presega mejnik 1,5 milijona $.

Zdaj smo izpostavili tudi Spongebob (SPONGE), ki je nekoč bo uvrščen na Uniswap v četrtek.

Dobava – coinmarketcap. comGor 25% od našega prvega članka ima žeton $SPONGE nizek trg zgornja meja dejanskih več kot 3 milijone dolarjev.

Spužva na CoinMarketCap Goba na DEXToolsSpongebob Token Video Diagnosis329x lovec na altkoine Jacob Bury kupi nekaj $SPONGE v zgornjem videoposnetku in oriše svoje misli o trenutnem zanikanju kripto trga.

Spremeni – založba Pepe je zdaj na voljo 100% prej 10 ur, neizpodbitno nekateri od končnih kripto pridobiteljev danes in dosegajo 1 milijardo dolarjev tržne kapitalizacije na vrhuncu 0 dolarjev. 25.

Popolnoma Pepe se je dvignil približno 30,%.

Obiščite regijo Spongebob Token Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačno na vsakodnevni osnovi E-novice

Prehodna 3-minutna študija današnjih kripto zapisov!

1654100189538578433

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -