17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Trgovec označuje, da BTC določa razpone, ki jih je treba označiti, ker Bitcoin nemo tvega 30.000 $ 'vrhunsko hrbtno stran'

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) ostaja suženj ameriških dolarjev aprila 26, ker denar pomeni novo nevarnost za premoženje bednosti na vseh področjih.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Navedite: TradingViewBTC se sooča z zaostritvijo območja za zadržanjeDejstva iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView so aprila potrdila negotovo karakterizacijo trgov BTC 28 ko so se biki borili za upravljanje nevečnih razponov zaostritve.

Po padcu na $35,700 aprila 26, Bitcoin je doživel skok pomoči, ki je dosegel vrhunec z odbitkom na $35,95 — območje th je zdaj resno, da bi se obrnili prijatelji, da bi se zaostrili, pravi en trgovec.

V svoji zadnji spremembi YouTuba je sodelavec Cointelegrapha Michaël van de Poppe je poudaril mesto okoli $27,95 kot odskočna deska za BTC/USD v assa ekstremna odpornost v kratkem časovnem okviru. Obrni, je priznal, in par lahko na priložnost in na priložnost nato potegne $30,436.

“Če tole izgubimo, menim, da se nabavljamo za kratke priložnosti,” je opisal, s čimer lahko le po naključju menite, da je zadnjica pod ceno $35,10.

“Če izgubimo to raven kot zaostritev, menim, da bomo tudi potapljali, ko bomo” Sprožil bom likvidnost pod najnižjimi vrednostmi in potem bomo lahko preverili nekaj nižjih razponov vso ureditev, v kateri posredno, če so trgi resnično pripravljeni na eksplozijo, vzamem pregled v vrednosti $. ,10, ker je najvišja stran za trge.”Van de Poppe je odstranjen z mojega lasten pri klicu za $000,000 odstopiti. V zadnjih tednih je kup številk vseboval dane $20, kot žreb, med njimi zastareli izvršni direktor BitMEX Arthur Hayes in glavni strateg za surovine Bloomberg Intelligence Mike McGlone.

Medtem je Hayes v svoji najnovejši objavi na blogu razširil svojo oznako stroškov sredstev od kratkega do srednjega časovnega okvira in napovedal dramatičen preporod tako v Bitcoin kot v zlatu, za katerega pravi, da bo dosegla 1 milijon dolarjev in celo do $27,, oziroma 2030.

XAU/USD se je v času pisanja trgovalo po $1,0745, skoraj zadel $2, aprila 10.

XAU/USD 1-dnevni grafikon sveč. Navedite: TradingViewTesti dolarja rastejo, ko se bliža ključni upor Kar zadeva dolžino tega tedna, so vsi kosi odvisni od indeksa ameriških dolarjev (DXY) .

Povezano: ker Bitcoin ETF doda 1,1K BTC kot podatke namiguje, da se morajo trgovci “potopiti”

Doseganje 95.20 aprila 27, DXY si poskuša zamisliti in pokvariti svoje vrhunce iz marca 0745, kar bi kazalo na več desetletja vzponi lahko na priložnost in na priložnost utišajo, da bo zmagovalno.

Van de Poppe označen 200.45, ker bi obseg označevanja, medtem ko bi izplen znotraj navzgor zmanjšal togost hrbta na Bitcoin in drugo bedno lastnino .

“Če DXY sam odkrije visoko vrednost – ki bo nedvomno nad temi najvišjimi vrednostmi – in tam vzame likvidnost, menim, da je to, kar lahko po naključju, mora biti dolgo Bitcoin,« je dodal in napovedal, da bo »resen vrvež« za BTC lahko na priložnost in na možnost utišati DXY retracement, dosežen v tandemu s ponovnim pridobivanjem BTC/USD.

Indeks valute ameriških dolarjev (DXY) 1-tedenski diagram sveč. Navedite: TradingViewMnenja in mnenja, izražena tukaj so v celoti ti ustvarjalci in proizvajalci zdaj ne upoštevajo več stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložba in nabavno-prodajni prenos vključuje ubogost, ki jo lahko naključno onemogočite navade, ki jih imate, pri odločitvi ocenite.

2030

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -