15.6 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Trgovec 'Wolf of All Streets' pravi, da je Dogecoin dobra vstopna točka...

Trgovec 'Wolf of All Streets' pravi, da je Dogecoin dobra vstopna točka za kriptovalute, nasvete za vlagatelje DOGE


'Wolf of All Streets' Trader Says Dogecoin Is a Good Entry Point to Cryptocurrency, Has Advice for DOGE Investors

Kripto trgovec Scott Melker, znan tudi kot “Volk vseh ulic”, pravi, da je dogecoin dober način za nove vlagatelje, da vstopijo v kriptovalute. Ko deli lastne izkušnje z vlaganjem v kriptovaluto meme, ima zdaj nekaj nasvetov za nove vlagatelje v dogecoin.

“Wolf of All Streets” Scott Melker za dogecoin investitorje

Crypto vlagatelj Scott Melker je delil svoje izkušnje pri vlaganju v dogecoin, je v petek poročal Insider. Delil je tudi nekaj nasvetov za nove vlagatelje v dogecoin.

Melker je trgovec in vlagatelj tako zasebno kot v Texas West Capital. Je gostitelj oddaje “The Wolf of All Streets Podcast”, avtor glasila “The Wolf Den” in svetovalec številnim projektom, ki temeljijo na blockchainu. Imel je tudi 05 – letna glasbena kariera. Junija lani mu je Binance podelil nagrado Influencer of the Year za Severno Ameriko.

Osredotočanje na kripto naložbe, 70% lastnega portfelja Melkerja je namenjenega dolgoročnim naložbenim strategijam. Verjame, da je dolgoročno držanje kriptovalut najboljši način zaslužka.

Kar zadeva dogecoin, je Melker dejal, da je kripto valuta mem že dolgo zelo učinkovita strategija . Prepričan je, da je DOGE dobra vstopna točka za vlagatelje na kripto trg, saj je njegova cena trenutno nižja od dolarja, močno pa jo hvalijo vse večje število znanih osebnosti in vplivnih posameznikov, na primer izvršni direktor Tesle Elon Musk, ki se imenuje Dogefather.

Tabela cen za dogecoin. Vir: Markets.Bitcoin.com

Melker razkril da je bil v nekem trenutku v lasti več deset milijonov dogecoinov, če ne celo več, je objavila objava. “Spet sem to naredil in trgoval sem z bitcoini, ko je bilo pred nekaj meseci vse do konca, «je dejal. Ko je prodal, je mem kovanec dosegel vrh običajnega cikla s slabim centom, je podrobno opisal. Trenutno dogecoin trguje na približno 40 centov. Melker je menil:

Samo nadaljevalo se je in očitno šlo še eno

krat od tam ali kaj absurdnega. Vendar si ne očitam, da se odločam na podlagi informacij, ki jih nimam. In če to počnete kot trgovec, se boste popolnoma zmešali.

Trgovec volka vseh ulic se zaveda, da dogecoin nima nobene temeljne vrednosti. “To je popolnoma šala, to je lepa šala, ljubljena šala v skupnosti,” je dejal.

Nadaljeval je z dvema najboljšima nasvetoma za vse, ki jih zanima naložba v dogecoinu.

Najprej je rekel, da naredite domačo nalogo in dobite dobre informacije. “Trenutno je na trgu nešteto informacij o kripto,” je poudaril. “To je zelo enostavno najti in mislim, da se mainstream tem informacijam vroči, ne glede na to, ali jim je to všeč ali ne.”

Drugič, dejal je, da je pomembno se učiti na svojih napakah in poudariti, da jih dela vsak. “Če se ne morete učiti iz lastnih napak, sploh ne bi smeli trgovati,” je vzkliknil Melker in dodal, da je eden od načinov, kako se učiti iz napak, vodenje trgovalnega dnevnika.

“Če zapišete svoj trgovinski načrt, preden ga vzamete in rečete, da sem ga sklenil tukaj, si nikakor ne morete lagati o tem, da ste se odločili, da spremenite srednji posel,” je opozoril Melker. Ponovno poudarja, da “tega ne morete skriti pred seboj, če vodite trgovalni dnevnik,” je zaključil:

Zato mislim, da je res zelo pomembno, ker se nikoli ne boste naučili, če jih ne posnamete.

Kaj menite o Melkerjevem nasvetu glede dogecoinov vlaganje? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Crypto Markets Lose Billions, Weak Hands Capitulate, Stablecoin Market Surpasses $100 Billion

Bitcoin Bull Mike Novogratz Insists 'Crypto Revolution Has Happened' Despite Falling Prices, liquidation

Oznake v tej zgodbi

kupi doge, Doge, doge investitorje, dogecoin, dogecoin nasveti, dogecoin vlaganje, dogecoin vlagatelji, cena dogecoin, naložba v doge, scott melker, volk vseh ulic

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments