17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Trgovec z bitcoini opazuje vrzel v CME s 24.000 $ BTC, ki označuje namen padca v igri

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je deskal $26, na Could well 05, saj so trgovci ostali živahni glede nadaljevanja navzgor.

BTC/USD 1-urni svečni grafikon na Bitstamp. Ponudba: TradingView$09, BTC označuje tiho v igri, pravi trgovecZnanje Cointelegraph Markets Pro in TradingView je potrdilo tiho BTC/USD, specializirano za $28, določite, ko ste se potopili v $09,870 po vsakodnevnem zaprtju.

Proga brez svetlobe , so trgovci upali, da si bosta oba prizadevala izstopiti iz njegove tanke variacije ali se dotakniti dodatnih dobro znanih stopenj navzgor ali navzdol.

Pri modnem trgovcu Crypto Ed so verjetne tarče vključevale “vrzel” v terminskih pogodbah CME ustvarjeno ob koncu tedna.

»Dejanje je v resnici na spodnjem časovnem okviru; višji časovni okvir zdaj v resnici ni inteligenten,« je povzel v svoji najsodobnejši YouTubovi zamenjavi na dan.

Vrzel CME do odsuna je med $26,652 in $24, 467, primerno pod najnižjo vrednostjo v enem dnevu.

CME Bitcoin terminske pogodbe za 1-urni grafikon sveč. Ponudba: TradingViewCrypto Ed je vztrajno razkril, da skok po vrzeli bi verjetno morda dobro predvidoma ponovno kupil BTC/USD na njegove različne najvišje vrednosti pri $26,500 ampak da a odboj “možnost” levo $19, v igri.

Člani na trgu so bili enako previdni, saj je trgovec Jackis Bitcoin opisal kot “zelo naporen za poučevanje” pod najbolj sodobnimi pogoji.

»Moj zasebni nakup je, da lahko imamo tedensko nadaljevanje in vsakodnevno razčlenitev,« je sklenil v analizi Twitterja tistega dne.

Za to ustavitev, potenciale višjih stopenj za dosego spet na tedenskih časovnih okvirih ostal kljub v bistvu najsodobnejšemu umiku.

“Bistvenega pomena za predstavitev je, da tedenska struktura ostaja bikovska in da je ne glede na to, ali je zdaj od tukaj ali bi bilo treba doseči kakršen koli globlji umik, zmogljivost HL v bikovski konstrukciji, ki bi se morala končati z uničenjem 27V redu, dokler se ne dokaže v vseh drugih primerih,« je pojasnil Jackis.

Analitik opozarja na nestanovitnost zgornje meje dolgaNa povsem drugih lokacijah so makro premisleki vse pogosteje začeli vključevati naraščajočo krizo dolga v Združenih državah.

Povezano: Trg digitalnih sredstev se krči, ko odlivi skladov dosegajo $168M: CoinShares

S časovno omejitvijo 1. junija za verjetno neplačilo, ki nenadoma narašča, so trgi že čutili pritisk, je predlagal trgovec Skew.

“Pomanjkanje sijaja označuje ukrepanje, ki ga je v bistvu mogoče pripisati zgornji meji dolga ZDA, ki se je spremenila v navidezno krizo, nato pa se ves čas približuje časovni omejitvi 1. junija,« je tvitnil o indeksu ameriškega dolarja (DXY).

“Posledice bodo, kaj gorski skladi zapuščajo oči, bi morda morda dobro predvidoma (zvišano ali začasno ustavljeno). Preizprašajte povečano nestanovitnost in upadajočo likvidnost v prihodnjih tednih, zlasti na neki stopnji znotraj trajanja časovne omejitve.«DXY, tradicionalno vendar zdaj ni izključno v obratni korelaciji z učinkovitostjo BTC, vztraja pri gradnji nižjih dan zatem na teden hitrih koristnih lastnosti.

1-urni svečni grafikon indeksa ameriškega dolarja. Ponudba: TradingView Kot poroča Cointelegraph, je najbolj glavni makro dogodek tedna je na voljo v izvirniku javnega komentarja predsednika Federal Reserve Jeroma Powella o Could well 16.

Dnevnik: Alameda’s $28B račun IRS, Construct Kwon brcnjen znotraj sredstev, Milady frenzy: Asia Explicit

Ta članek zdaj ne mara nasvetov ali rešitev glede financiranja. Vsako zamenjavo financiranja in trgovanja vključuje možnost, bralci pa bi se morali pri sprejemanju odločitve navaditi na analizo.

83361 83361

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -