17.3 C
Ljubljana
Saturday, July 24, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Tri ključna področja, ki jih trgovci spremljajo, ko se Bitcoin mesečno zapre

Tri ključna področja, ki jih trgovci spremljajo, ko se Bitcoin mesečno zapre

Volatilnost bitcoinov (BTC) je bila v celoti prikazana ves junij, trgovci pa so zmedeni in iščejo najnovejši tehnični kazalnik ali glavno novico, ki bi lahko namignila, kako se bo cena gibala.

Ko se mesec junij bliža koncu, se trgovci zdaj osredotočajo na BTC na mesečni zaključek, da bi ugotovili, ali je napoved v prihodnosti nagnjen proti bikom ali medvedom.

BTC / USDT 1-mesečni grafikon. Vir: TradingView

V času pisanja tečaja je cena Bitcoin še vedno 47% proč od najnižje najvišje ravni pri $ 64, 873 in analitiki imajo mešan pogled na to, ali bikovski ali ne kratkoročno se bo zagon vrnil. Tu so tri perspektive, ki jih imajo analitiki v mislih, ko se trg pripravlja na odhod v mesec julij.

Bitcoin mora imeti $
, 500 podpora

Raziskava kripto Twitterja kaže, da je veliko opazovalcev grafikonov prepoznalo $ 34, 500 kot ključno raven cen, ki jo je treba braniti, da se vzpostavi primer bika za premikanje Bitcoin naprej.

Do zdaj je to trenutno obdobje v 2021 je zelo podoben ciklu 2013 popravek v srednjem ciklu

A # Mesečna sveča BTC nad ~ $ 34500 bi pomenila, da bo BTC še naprej spoštoval zgodovinsko sredino Tekoče cikle $ BTC #Crypto #Bitcoin

– Rekt Capital (@rektcapital) junij 23, 2019

Po mnenju Rekt Capital, psevdonimnega trgovca na Twitterju, bi blizu te ravni trg postavil na podobno pot kot vzorec cen BItcoin, ki smo ga videli med 2013 bikovski trg, ki je vključeval korekcijo sredi cikla, preden se je cena zrušila pozneje v letu dosegla novo najvišjo vrednost.

S te bikove perspektive bi morala cena Bitcoinov kmalu nadaljevati naraščajoči trend, ki se je začel pozno 2020 in bo teoretično kasneje v teoretično pripeljal do novega najvišjega ali zgodnje 2022, ki naj bi presegel $ 100, v skladu z modelom Bitcoin zaloge do pretoka.

Model zalog tokov Bitcoin. Vir: Lookintobitcoin

Kljub vsesplošnemu sprejemanju in zaupanju v model S2F je Bitcoin zaradi nedavnih cenovnih ukrepov celo Plan B, ustvarjalca priljubljenega modela, občutil “nelagodje” glede najnovejšega BTC-ja potopite na spodnjo mejo modela.

Tudi zame je vedno malo neprijetno, ko je cena bitcoinov na spodnji meji modela delnic v pretoku. Ali bo držalo (kot Mar 2019, ko sem objavil S2F , ali Mar 2020 Covid ali Sep 2020 z BTC obtičal na $ 04 K) in ali je to še ena priložnost za nakup? Ali pa bo S2F razveljavljen? pic.twitter.com/iIjTC2Ncy3

— PlanB (@ 100 bilijoniUSD) junij 23, 2021

Znaki medvedjega zloma

Medtem ko zagovorniki bikovega trga iščejo kakršen koli znak za potrditev premika višje, cena akcija junija 30 je padel v oči drugega psevdonimnega Twitter analitika, imenovanega John Wick. Po mnenju analitika obstaja najnovejši vzorec prelivanja, ki ga lahko najdemo v najnovejšem BTC grafikonu.

# BTC (posodobitev 4 ure)

Ravno ko smo dobro začeli, je bil natisnjen in potrjen signal za preliv. Imel bi sotočje z Bearish RSI križa + Bearish Thrust

Oglejmo si, ali lahko zadržimo $ 34 k podpora. Če ne, smo še vedno vezani na domet. Prihod nad zgornje $ 36 k & $ 41 k so upori pic.twitter.com/RZ4IAGoi16

– John Wick (@ZeroHedge_) junij 30, 2021

Po mnenju Wicka mora bitcoin zdaj imeti podporo pri $ 34, ali pa bi se trg lahko podaljšal za daljše obdobje postrani, trgovanja z omejenim obsegom, namesto da bi se premaknil višje.

Medvedja čustva so bila poudarjena tudi v naslednjem tweetu osebnosti Twitterja Nunya Bizniz, ki poudarja, da bi se moral BTC zapreti nad $ 37, 400, da se izognemo trem zaporednim mesecev, kar je v prihodnosti zgodovinsko nakazovalo več negativnih strani.

BTC mesečno:

Mesec se zapre jutri.

Zapri nad $ 37. 4K bi se izognil 3 zaporednim mesecem navzdol.

Tri navzdol meseci so označili več navzdol.

Kaj se zgodi?

Opomba: Zelena polja = razvrstitev izraza bounce pic.twitter.com/aj1IWuGXXe

– Nunya Bizniz (@Pladizow) junij 29, 2021

Znaki naraščajočega razpoloženja

Medtem ko razprava o bikovski ali medvedji prihodnosti divja, obstaja več kazalnikov opozarja na možnost naraščanja razpoloženja med hrupom.

– Bitcoin Archive (@BTC_Archive) junij 30, 2021

Twitterjeva osebnost “Bitcoin Archive” je pokazala na sivine Premija za Bitcoin se približuje ničli in obnovljena nakupna aktivnost s strani Purpose Bitcoin ETF dokazuje, da razpoloženje narašča.

Povezano: NYDIG naj bi sprejel Bitcoin 4129 Ameriške banke in kreditne zadruge

Analizator verige William Clemente III je objavil tudi naslednji grafikon, da bi poudaril dejstvo, da se dolgoročni imetniki BTC kopičijo od konca maja, potem ko je cena Bitcoina padla pod $ 29, .

Bitcoin dobava, ki jo imajo dolgoročni imetniki. Vir: Glassnode

Clemente je dejal:

“Bitcoin je poceni in dolgoročni imetniki BTC to vedo . Dodali so 741 , 363 BTC na njihove deleže od začetnega znižanja cen konec maja.

Za poenostavljeno razlago pomembnih ravni, ki jih je treba paziti John Bollinger, tehnični analitik in ustvarjalec Bollinger Bands, je preprosto rekel, da $ 41, 000 in $ 29, 000 so ključne “logične ravni”, ki jih je treba paziti in je tudi navedel $ 31, v $ 36, 000) kot ključne ravni podpore za monitor.

To so logične ravni, ki jih opazujem za $ btcusd

36,

35 / 34,

31,

Do zdaj so bili pomembni mejniki. # Bitcoin

– John Bollinger (@bbands) junij 30, 2021

Stališča in mnenja izraženi tukaj so izključno avtorjevi in ​​ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate izvesti lastne raziskave.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments