17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Triall: Premostitev vrzeli med medicinskimi raziskavami in tehnologijo Blockchain

Triall: Premostitev vrzeli med medicinskimi raziskavami in tehnologijo Blockchain

sponzorirano

COVID – 19 je pandemija opustošila svetovno gospodarstvo, številne industrije pa so se ponovno vrednotenje stabilnosti starih modelov v kriznih časih. Ni presenetljivo, da je bila ena najbolj prizadetih industrij svetovna zdravstvena industrija, saj so vlade začele testirati, zdraviti in razviti cepivo za hitro širijoči se virus. Medtem ko so bili na splošno režimi testiranja, zdravljenja in programi cepljenja v razvitih državah (zlasti v Združenem kraljestvu in Izraelu) nekoliko uspešni, so po mnenju številnih strokovnjakov obstoječe bolečine v farmacevtskih raziskavah in razvoju poslabšale zamude.

In sicer industrija kliničnih preskušanj, sektor, odgovoren za testiranje varnost in učinkovitost novih cepiv in terapevtskih zdravil, preden ta vstopijo na trg, trenutno ovirajo različne neučinkovitosti . Pandemija je ponazorila potrebo po rešitvah za odpravo te neučinkovitosti in s tem pomagala zagotoviti učinkovit dotok novih zdravil.

Tu je Triall stopi na sceno.

Triall gradi globalni digitalni ekosistem za klinična preskušanja. Izkoriščajo tako hitro digitalizacijo zdravstvenega varstva kot tudi tehnološki napredek v blockchain in kripto prostoru, Triall uporablja tehnologije, ki temeljijo na blockchainu, za sektor, ki je v zadnjem desetletju postajal vse bolj zapleten, podatkovno težaven in razdrobljen.

Povečanje stroškov in daljši razvojni roki

Klinična preskušanja so sestavni del odziva zdravstvene industrije na nove in obstoječe bolezni in viruse. Vključujejo številne zainteresirane strani v industriji, vključno s farmacevtskimi podjetji, pogodbenimi raziskovalnimi organizacijami in bolnišnicami, pa tudi zunanje strani, kot so vlade in regulatorji. Industrija kliničnih preskušanj ima ključno vlogo pri zagotavljanju, da je mogoče v družbi obravnavati nezadovoljene zdravstvene potrebe. in zunaj kriznih situacij, kot je COVID – 19 pandemija.

Vendar je postopek kliničnega preskušanja trenutno poln zapletenosti in neučinkovitosti virov , ki umetno podaljšuje časovnice razvoja. Za to obstaja več pomembnih razlogov, med drugim:

  • Razdrobljenost: Podatki so razpršeni po spletnih mestih in sistemih.
  • Težave z nadzorom: Strokovnjaki za klinična preskušanja nimajo nadzora nad svojimi postopki in dejavnostmi v kliničnem preskušanju.
  • Neučinkovito vodenje evidence: Ni učinkovitega in univerzalnega načina za upravljanje in shranjevanje podatkov, ki bi povzročil večje zamude in varnostna tveganja ter povečal stroške.
  • Težave s celovitostjo podatkov: V skladu s Svetovno zdravstveno organizacijo (WHO) se med inšpekcijskimi pregledi kliničnih preskušanj odkriva vedno več vprašanj glede integritete podatkov.
  • Nizko sodelovanje bolnika: Toliko kot 85% preskušanj ne zadrži dovolj bolnikov, kar vodi tudi do dragih zamud.

Podatki dejansko kažejo, da se te težave samo poslabšujejo, saj se stroški kliničnih preskušanj v povprečju povečajo do 9% na leto. Bolj šokantno je, da sektor trpi zaradi stopnje uspeha pri razvoju 11)%.

Nadgradnja globalnega zdravstvenega varstva s tehnologijo

Preizkus Inovativna nova platforma je lasersko usmerjena v reševanje teh kritičnih vprašanj in skrajša čas prodaje novih zdravil. Podjetje gradi globalni ekosistem za strokovnjake s področja kliničnih raziskav, ki presega organizacijske meje in področja. Udeleženci platforme so: strokovnjaki za klinične raziskave, zdravstveno osebje, pacienti in razvijalci programske opreme ter drugi sodelavci in vzdrževalci, kot so inženirji blokovnih verig in operaterji vozlišč.

V osnovi platforma omogoča učinkovito izmenjavo kliničnih preskušanj podatkov, ki izkoriščajo tehnologije, ki podpirajo blockchain, in odprte standarde za upravljanje identitete in dostopa. Triall bo uvedel decentralizirane identifikatorje (DID) in preverljive poverilnice (VC) za vključitev močno razdrobljene pokrajine zainteresiranih strani v industriji v sektorju kliničnih preskušanj. Kot rezultat bo platforma Triall zagotovila pametnejša, varnejša in učinkovitejša klinična preskušanja zaradi tesneje povezanih delovnih procesov.

Ko že govorimo o Triall-ovi filozofiji vožnje, podjetje izvršni direktor, Hadil Es-Sbai je to rekel:

“Prepričani smo, da najsodobnejša informacijska tehnologija in znanstveni uvidi pomembno vplivajo. Naša strast je v napredovanju kliničnega razvoja, utrjevanju nepovezanih in spodbujanju globalnega ekosistema, ki spodbuja zaupanje in zanesljivost v vseh fazah kliničnega razvoja. «

Prihodnost kliničnih preskušanj

Združevanje te vozne filozofije s hitrimi trendi digitalizacije, ki so posledica pandemije, Triall je postavljen tako, da prevzame vodilno vlogo vlogo pri revoluciji prostora kliničnega preskušanja.

Poleg edinstvenega pristopa Triall izkorišča tudi širino izkušenj na tem področju. Skupina Triall je uspela 100 kliničnih preskušanj v več kot 30 države. V skladu s tem je podjetje pripravilo močno in globalno mrežo zainteresiranih strani, ki bo bistvena za razvoj njegove platforme. Še več, z 250 + recenzirani članki, objavljeni v različnih vrhunskih znanstvenih revijah, Triall prinaša tudi bogato akademsko znanje, ki združuje akademske strokovnjake iz več medicinskih strok, ki podpirajo oblikovanje značilnosti svoje platforme. Sem spadajo strokovnjaki za teme, kot so imunologija, nalezljive bolezni, cepljenje, mikrobiologija, tehnologije e-zdravja, razvoj zdravil in cepiv.

Končno je Triall že več kot le dokaz koncepta . Njegova prva aplikacija Verial eTMF, rešitev za dokumente, integrirana v verigo blokov, je bila pilotirana poleti 2019. Po mnenju ekipe je bila to prva izvedba blockchaina na svetu v kliničnih preskušanjih v živo in v teku. Komercialna različica Verial eTMF je zdaj vključena v 6 projektov kliničnih preskušanj po vsem svetu. To dejansko služi kot najvišja oznaka potrjevanja s trga in industrije.

Za več informacij o tem, kako Triall zapolnjuje vrzel med zdravstvenim in kripto domenami, obiščite njihovo spletno mesto tukaj


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

Crypto 'Undo Button' Creator Kirobo Gives You Control Over Your Money

DeFi Yield Protocol (DYP) Continues to Expand Its Ecosystem

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Omejitev odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments