0.2 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Trik ali priboljšek: Ali bodo NFT za noč čarovnic osupljivo dobri ali...

Trik ali priboljšek: Ali bodo NFT za noč čarovnic osupljivo dobri ali preveč grozljivi za kriptovalute?

Noč čarovnic je tradicionalno znana po kostumih, sladkarijah in trikih ali pogostitvah, letos pa praznik prehaja v virtualni svet, ko se metaverzum odvija. Tako se ustvarjajo nezamenljivi žetoni ali NFT za predstavitev tem za noč čarovnic v upanju, da bi pritegnili zbiratelje, ki iščejo tematske kapljice.

Čeprav se zdi, da je NFT, ki ga navdihuje noč čarovnic, nov koncept, je umetnik NFT Etsploit povedal za Cointelegraph, da ima noč čarovnic določen kulturni pomen, ki ga ni mogoče opustiti: »Mislim, da bodo ljudje zbirali NFT za noč čarovnic podobno na omejene izdaje NFT ali izdaje česar koli drugega.«

Glede na to razpoloženje je Etsploit začel projekt »Mango Heroes«, ki je serija NFT-jev, zgrajenih na blokovni verigi Solana in navdihnjenih z decentralizirana trgovalna platforma Mango Markets. Etsploit je ugotovil, da 7, »Mango Heroes« bo na voljo oktobra 10, skupaj s posebnim delom kolekcije za noč čarovnic. »Članu našega Mango Heroes Discord, ki je največ prispeval k rasti naše skupnosti, bomo podarili Mango Hero, ki spominja na Jasona iz serije Film Halloween,« je dejal Etsploit.

Vir: Mango Heroes

Poleg Mango Heroes se je ravno pravočasno za noč čarovnic