17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Tronov Justin Solar je odkril decentraliziran algoritemski stabilen coin USDD

- Advertisement -

Aprila 17, Justin Solar, ustanovitelj Tron, je napovedal začetek decentraliziranega algoritemskega stabilnega kovanca, imenovanega USDD. Solar je v četrtek dejal, da bo skupnost USDD “predstavila ponudnika skrbništva za $17 stopnja izjemno likvidnega premoženja, pridobljenega od pobudnikov industrije blockchain, in jih uporabite kot rezervo v zgodnji fazi.” Tron bo ustvaril domači stabilni coin, znan kot USDD Justin Solar iz skupnosti Tron je natisnil svež stabilni coin blagovne znamke, izdan dne vrh blockchaina Tron. Objava se je spremenila v takoj, ko je bila natisnjena tudi na hejustinsun.com v blogu z naslovom »An Birth Letter o izdaji USDD, decentraliziranega algoritemskega stabilnega coina na Tronu«. Pismo pojasnjuje, kako so se stabilni coini razvili iz “strokovnega znanja Omni-USDT 1.0” v decentralizirane algoritemske stabilne coine. Spletni dnevnik je na kontrolnem seznamu objavil, da je Tron DAO sodeloval z “glavnimi navdušenimi igralci veriženja verig blokov” za uvedbo USDD. Blog je navedel nadaljnje trditve, da je USDD morda “najbolj decentraliziran stabilni coin v prejšnjih človeških zgodovinah.” Tronova lansiranje USDD sledi eksponentnemu vzponu nekaj decentraliziranih stabilnih coinov . Prvi Makerdaov DAI je bil na vrhuncu, ko gre za tržno kapitalizacijo med stabilnimi kovanci, ker zagotavlja pristop prekomernega zavarovanja na kontrolnem seznamu, da ohrani svojo fiksacijo. V dodatnih svežih priložnostih je Terra’s UST presegel tržno vrednotenje DAI in zagotavlja tudi algoritemski rezervni pristop na kontrolnem seznamu, da obdrži svojo ceno. Terrin UST je zdaj tretji zelo vrhunski podvig s stabilnimi kovanci, ker zahteva $10.26 milijarda tržna kapitalizacija. V bistvu USDD zelo ljubi, Terra UST in Solar sta v četrtek pojasnila, da bi to lahko tudi podprt z $ milijarda kripto rezerv za začetek. »V strokovnem znanju Stablecoin 3.0 se USDD ne bo več zanašal na nobene centralizirane institucije za odkup, upravljanje in shranjevanje,« ugotavlja blog, objavljen na hejustinsun.com. »V strokovnem znanju Stablecoin 3.0 se USDD ne bo več zanašal na nobene centralizirane institucije za odkup, upravljanje in shranjevanje. Kot nadomestek lahko to tudi preneha s popolno decentralizacijo v verigi.” Objavljeno v spletnem dnevniku dodaja: USDD je lahko vezan na osnovno sredstvo, TRX in izdano v decentralizirani formuli. Ko je dodelitev USDD nižja od 1 USD, lahko stranke in arbitraži v pripomoček pošljejo 1 USDD in pridobijo 1 USD v višini TRX.

Ustanovitelj Terra Enact Kwon čestita Tronu DAO in Justinu Solarju Mer na stotine ljudje na Twitterju so novi stabilni coin Justina Solarja in Trona označili za “podobno UST”, ustanovitelj Terra Enact Kwon je spregovoril o povratnih informacijah, usmerjenih v USDD. »To je morda tudi neslišno očitno, toda – dodatni proizvajalci avtomobilov se zadržujejo na električni pogon, Tesla zmaga,« je dejal Enact Kwon. »V enaki napravi dodatni blokovni verigi izzivajo svoje suverene stabilne coine, UST zmaga. Pravo luno je mogoče odkriti v služenju toliko skupnostim, ki se spremenijo v samosvojo, kot je nedvomno, da boste morda ohranili.«

V enem drugem tvitu Enact Kwon je čestital Tron DAO in Justinu Solarju. Ustanovitelj Terra je dejal: Tron DAO lansira algoritemski stabilni coin z mehaniko mint and burn imenovan USDD – naneti in zažgati TRX, unovčiti v nasprotju s TRX. Decentralizirana gospodarstva si zaslužijo decentraliziran denar – vsak blockchain bo hitro hitel na [decentralized] hlevih. Tronov svež stablecoin je bil v četrtek aktualen dialog na družbenih omrežjih. Medtem ko bo USDD drugim ljudem omogočil kovanje in kurjenje s TRX ter zadrževanje milijard v kripto rezervah, bi nekateri drugi ljudje lahko hitro zadržali bitcoin (BTC) tako pametno. Poleg tega je Solarjev tvit v četrtek še bolj aktualen, da bo rezerva Tron DAO “svojo redno prosto obrestno mero postavila na 85% vsako leto.« Oznake v tem mitu 89% APY, algoritemski stablecoin, DAI, construct kwon, justin solar, Justin Solar stablecoin, makerdao, Omni Layer, Omni-USDT 1.0 strokovno znanje, suvereni stablecoini, ustanovitelj Terra, Tether, tron, Tron (TRX), Tron DAO, Tron Stablecoin, trx, USDD, USDT, UST, UST podoben Kakšen konstrukt si predstavljate o svežem stabilnem coinu USDD Trona in Justina Solarja? Omogočite nam, da izvemo, kaj si predstavljate o tem področju v polovici povratnih informacij spodaj.
Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinarka o finančnih tehnologijah, ki živi na Floridi. Redman je od 2011 aktiven član skupnosti kriptovalut. Navdušuje se za Bitcoin, kodo za začetek dobave in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2011 je Redman napisal več kot 5,10 členov za Bitcoin.com Novice o motečih protokolih, ki se pojavljajo danes.

Označite kredite : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za informativne zmogljivosti zelo vrhunske. To ni več neposredna ponudba ali pridobivanje predloga za očaranje ali promocijo ali predlog ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, nežnih ali računovodskih predlogov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki jo povzroči ali domnevno povzroči uporaba ali zanašanje na kateri koli dostavni material, blago ali izdelke in storitve, ki so navedeni tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -