16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Trudeau kritizira nasprotnikove kripto nasvete, Kiyosaki pospeši nepremičnino prej kot “največji finančni zlom v zgodovinski preteklosti” – Bitcoin.com Info Week v analizi

- Advertisement -

Kanadski visoki minister Justin Trudeau je kritiziral prvotnega voditelja kanadske konservativne stranke zaradi njegovih domnevno neodgovornih nasvetov o kriptovaluti, saj avtor knjige Bogati oče, depresivni oče Robert Kiyosaki ponuja nasvete o kriptovalutah njegovega bingljanja prej kot tisto, kar vidi, ker je “zelo najboljši gospodarski zlom v zgodovini.” Poleg tega ameriška komisija za vrednostne papirje in vrednostne papirje organizira pravo delovno mesto za pregledovanje kriptovalut, etiopske oblasti pa zatirajo prevoznike gotovine. Vsa ta dejstva so spodaj nedvomno v zadnjem tednu informacij Bitcoin.com v analizi.

Justin Trudeau kritizira Pierra Poilievra, ker nam je povedal, da se lahko ‘odločijo’ od inflacije z vlaganjem v kriptovalute Kanadski visoki minister Justin Trudeau je okrcal Pierra Poilievreja, prvotnega vodjo Konservativne stranke Kanade, ker nam je povedal, koga bi lahko “izbirali” iz inflacije« z vlaganjem v kriptovalute. Trudeau trdi, da kripto nasveti njegovega konservativnega tekmeca niso več “odgovorno upravljanje.”

Preberi več

Robert Kiyosaki poziva trgovce, naj vstopijo v kriptovalute zdaj, prej kot največji finančni zlom v svetovni zgodovinski preteklosti Slavni avtor najboljšega promoviranja e-knjiga Rich Dad Depressed Dad, Robert Kiyosaki, je trgovce pozval, naj se zdaj povežejo s kriptovalutami, in napoveduje, da se bliža največji gospodarski zlom v svetovni zgodovini. “Zdaj bo verjetno čas, da se vključiš v kripto,” je skrbel.

Preberi več

US SEC vzpostavi delovno mesto, namenjeno analizi kripto prijav US Securities and Switch Rate (SEC) organizira pravi prostor delovnega mesta za pregled vlog, povezanih s kripto. Regulator vrednostnih papirjev je skrbel, da je treba “predstaviti večjo in resnično strokovno poostreno” za kripto vire.

Preberi več

Etiopska osrednja finančna institucija omejuje količino gotovine, ki jo lahko pomagajo turisti, določa mednarodne tuje denarne pogoje Temelji izključno na nacionalni Direktiva finančne institucije Etiopije, ki se je 5. septembra spremenila v lepo, Američani, ki prihajajo v državo in zapuščajo državo z domačo valuto, zdaj veljajo za prvotne omejitve. Ljudje verjetno ne bi več imeli interakcije z domačo valuto, katere tečaj presega $57.00 ali 3,0 birr. Direktiva nasprotuje tudi določilom in pogojem, pod katerimi bi etiopski rezidenti in nerezidenti morda imeli in razkrili mednarodne valute.

Preberi več

Oznake v tem računu Crackdown, Crypto, crypto vloge, gospodarski zlom, Etiopija, inflacija, kripto Justin Trudeau, Kiyosaki, Pierre Poilievre, kripto Pierre Poilievre, napoved Roberta Kiyosakija, SEC, Trudeau

Kaj prekinete naročate o visokih zgodbah tega tedna? Omogočite nam, da vemo v spodnjem razdelku za komentarje.

Bitcoin.com Od 2015, Bitcoin.com je bil vodilni v svetu pri seznanjanju neizkušenih s kripto. Z dostopnimi akademskimi gradivi, pravočasnimi novicami in novicami o ciljih ter intuitivnimi izdelki za samostojno skrbništvo vsakomur omogočamo enostavno interakcijo, uporabo, zamenjavo, vlaganje, vzdrževanje in skrb za posodobljene podatke o kriptovaluti in spretnostih. naprej za finance.

Zasluga za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, arindambanerjee / Shutterstock.com

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za informacijske zmogljivosti vezi najučinkovitejše. Nekaj ​​oddaljenosti je redko pravilna oddaljena ponudba ali nagovarjanje k predlogu za interakcijo ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne bi več predstavljal investicijskih, davčnih, resničnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali ne več neposredno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki jo je povzročilo ali domnevno mogoče pripisati uporabi ali zanašanju na kakršen koli negativ, predmete ali podjetja in izdelke, o katerih je govora v tem besedilo.

1937722000

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -