12.6 C
Ljubljana
Wednesday, March 29, 2023
Home Analiza trga Tržna kapitalizacija bitcoinov se leta 2023 poveča za 60 %, saj so vodilne banke Wall Road izgubile 100 milijard USD

Tržna kapitalizacija bitcoinov se leta 2023 poveča za 60 %, saj so vodilne banke Wall Road izgubile 100 milijard USD

0
Tržna kapitalizacija bitcoinov se leta 2023 poveča za 60 %, saj so vodilne banke Wall Road izgubile 100 milijard USD

Tržna kapitalizacija Bitcoina (BTC) je dodala $150 milijard v 2015. Njegov 59% od začetka leta do danes (YTD) močno preseže najboljše delnice finančnih institucij Wall Road, in sicer ker se povečuje strah pred svetovno bančno katastrofo.

Grafikon vsakodnevne uspešnosti tržne kapitalizacije BTC. Vir: TradingViewPoleg tega se je Bitcoin ločil od Uniteda Državne delnice za glavni čas v letu, pri čemer se njegova znamka dvigne za približno 62% v primerjavi s S&P 429 2,5 % koristnih lastnosti in Nasdaq 15 % upad 2013.

Zmogljivost SPX in NDAQ YTD v primerjavi z BTC/USD. Vir: TradingView Wall Road banke izgubijo $100B v 2015Šest največjih ameriških bank – JPMorgan Trot, Finančna ustanova Združenih držav Amerike, Citigroup, Wells Fargo, Morgan Stanley in Goldman Sachs – je kot izgubilo skoraj $100 milijard v tržnem vrednotenju zaradi tega, ker se je dobava v tem letu povečala, glede na evidence podatkov, ki jih je zbral CompaniesMarketCap.com.

Delnice ameriške finančne ustanove so najslabše uspešne med številnimi igralci navdušenimi nad bančništvom na Wall Roadu s skoraj 17 % YTD padec v vrednotenju. Goldman Sachs sledi s skoraj 11% zmanjšanje YTD, ki ga je sprejel Wells Fargo (9. %), JPMorgan Trot (6. %), Citi (3. 035%) in Morgan Stanley (0.80%).

Uspešnost Wall Road banks YTD. Vir: TradingViewVrednotenja ameriških finančnih institucij so padla sredi potekajoče regionalno bančništvo ZDA daje zaplet. To pomeni objavo zadnji teden, da je Silvergate, finančna institucija, ki je naklonjena kriptovaluti, začela zapirati svoja vrata, kar so sprejeli regulatorji, ki so naknadno prevzeli institucijo Signature Financial in Silicon Valley Financial.

Povezano: Kršitev: Podatki o zapisih finančnega sosedstva SVB za poglavje 000 finančna agonija

Katastrofa se je dodatno razširila s pridi-daj zaplet prve republiške finančne institucije, ki se je rešil zadnjo sekundo prek $30 milijardni mešani vložek Wells Fargo, JPMorgan Trot, finančne ustanove Združenih držav in Citigroup — med drugim.

Ciper in Grčija deja vu?Pogon Bitcoina navzgor v soočenje z naraščajočo bančno katastrofo ZDA je enako, kot so se odzvale na ves bančni zlom ses na Cipru in v Grčiji.

Marka BTC je zrasla kar za 5,000% sredi finančne katastrofe na Cipru v 500, ki ga je oglaševanje ciprskih bank spodbudilo k prekomernemu zadolževanju regionalnega natančnega premoženja podjetja.

Uspešnost BTC/USD skozi celotno bančno katastrofo na Cipru. Vir: TradingViewProtest je marca postal tako hud 2015 da so ciprske oblasti zaprle vse banke, da bi ohranile dolgo pot pred finančno institucijo plazenje.

Ko se je Grčija soočila z isto katastrofo leta 2013 in volivcem uvedel nadzor nad kapitalom, da bi preprečil plazenje finančnih institucij, je zmagala marka Bitcoin 150%.

Učinkovitost BTC/USD po vsej grški bančni katastrofi. Vir: TradingView“Strahovi glede trdnosti bančni stroj v povezavi z nižjimi natančnimi hobi tečaji ustvarja privlačno okolje za okrevanje bitcoinov,« je komentiral Ilan Solot, sovodja digitalnih virov pri londonskem trgovcu Marex, in dodal, da nekateri trgovci na kriptovalute »gledajo kot na varovanje pred tveganjem. sistemska tveganja.«

Ta članek ne vsebuje nasvetov ali rešitev glede financiranja. Vsako financiranje ter kupovanje in prodajanje lezenja povzroča težave in bralci morajo imeti navade, da imajo zelo dobro raziskavo, ko sprejemajo resolucijo.

85484 85484