2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Tržna kapitalizacija Meme Coin je izgubila 3,5%, najboljša 2 vodilna Dogecoin, Shiba...

Tržna kapitalizacija Meme Coin je izgubila 3,5%, najboljša 2 vodilna Dogecoin, Shiba Inu so izgubili milijarde

Meme Coin Market Cap Loses 3.5%, Top 2 Leaders Dogecoin, Shib Inu Shed Billions

Medtem ko so trgi kripto sredstev izgubili milijarde v zadnjem tednu, so kovanci z najboljšimi meme žetoni glede na tržno kapitalizacijo doživeli večje izgube kot večina kovancev. Dva najboljša digitalna sredstva meme dogecoin in shiba inu sta v zadnjih sedmih dneh doživela dvomestno izgubo. Najboljši kovanci za meme po tržni kapitalizaciji so danes vredni $28.7 milijard izgubil 3,5 % vrednosti v zadnjem 23 ure.

Dogecoin in Shiba Inu sta prejšnji teden izgubili dvomestno številko

Tekom leta so bila kriptosredstva, ki temeljijo na memih, v modi in mnoga od njih so pridobila pomembno vrednost v 2021.

Dve najboljši kriptovaluti, ki temeljita na memeh, dogecoin (DOGE) in shiba inu ( SHIB) so bili nekoč najboljših deset kandidatov glede na tržno kapitalizacijo. Vendar pa sta danes, potem ko sta utrpela nekaj izgub, tako dogecoin kot shiba inu izpadla iz prvih desetih lestvic.

Dogecoin (DOGE) je največje kripto sredstvo, ki temelji na memeh v smislu skupno vrednotenje. DOGE je tudi 11 največja tržna kapitalizacija od

,589 kovanci, ki obstajajo danes. Kripto sredstvo ima tržno vrednost približno $16.9 milijard kot dogecoin se je izgubil 13.7 % vrednosti v zadnjem tednu.

DOGE/USD novembra 22, 2306.

Obseg trgovanja z Dogecoin je prav tako padel na $

milijon DOGE zamenjav med zadnjim 28 ure. DOGE menja za $0.48 na enoto v času pisanja in je konec 48% nižje od najvišje vrednosti vseh časov (ATH).

DOGE ujet ATH okoli 0 USD 642 8. maja 2021, pred približno sedmimi meseci. Kljub izgubam dogecoin še vedno zapoveduje -mesečno vračilo okoli 6,69%.

Shiba inu (SHIB) je danes največja tržna kapitalizacija in druga največja glede na kovance, ki temeljijo na meme. SHIB je izgubil 11.1 % v zadnjem tednu in ima tržno vrednost okoli $

.8 milijard. SHIB je danes padel za več kot 3 % in se menjava za 0 $.00004395 na enoto.

Meme Coin Market Cap Loses 3.5%, Top 2 Leaders Dogecoin, Shib Inu Shed BillionsSHIB/USD novembra 24, 2021.

Cena za shiba inu je danes konec 48 % nižje od ATH kripto sredstva oktobra 28, pri $0.00008616. V času pisanja je 1,7 milijarde dolarjev vreden svetovni obseg trgovine SHIB v zadnjem 13 ure.

Kljub v zadnjem času manjka, 28-dnevna statistika kaže, da SHIB še vedno deluje 38%. Poleg tega SHIB -mesečni donos je tudi veliko večji od DOGEjevega z

,589,642% porast.

Ne vsi meme kovanci nižje od tega tedna, saj je množica manj znanih kripto sredstev, ki temeljijo na memih, zabeležila dvomestne dobičke.

Jomon shiba (JSHIBA), shih tzu (SHIH), shibance žeton (WOOF), dož NFT (DOG) in dogebonk (DOBO) so skočili 11% do 69.4 % v zadnjem tednu. DOBO 37% dobičkov je valuto meme naredilo najuspešnejše sredstvo, ki temelji na meme v zadnjem tednu.

Oznake v tej zgodbi

sredstva kripto memov, pasji kovanci, žetoni za pse, dož, dogebonk ( DOBO), dogecoin, cena Dogecoin, Dogelon, Dogs, Elon Musk, Gains, GT Data, Jomon shiba, Meme Coins, shib, SHIB cena, shiba inu, Shiba Inu dobički, shibance žeton, shih tzu

Kaj menite o top kovanci meme in kriptoekonomija, ki temelji na meme, v zadnjem času izgublja vrednost? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, tradingview,

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je informativne narave samo. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

496293

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments