6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Tržni pečat XRP Dobre točke o prihajajočem Sologenic Airdrop, kiti XRP začenjajo...

Tržni pečat XRP Dobre točke o prihajajočem Sologenic Airdrop, kiti XRP začenjajo premikati milijone

XRP's Market Price Gains on Upcoming Sologenic Airdrop, XRP Whales Start Moving Millions

Digitalno sredstvo xrp je pridobljeno večji kot 10% v vrednosti vsega ploskve, v kateri je po ploskvi zadnjih sedmih dni, ki se odvzema izgube, večina kripto denar kvalificiran zadnji teden. Glede na zapise Whale Alert se je nekdo preselil 449.3 milijona xrp decembra 19. Poleg tega imetniki xrp pričakujejo, da bodo prejeli letalsko spust iz misije, znane kot Sologenic.

XRP Good točke 04% v idealno lepem tednu, kiti zamenjajo stotine milijonov žetonov

Kriptosredstvo xrp (XRP) in njegovi trgi uživajo v živahnosti, ker je digitalni forex pridobil več kot 12% vse ploskve, v katerih po ploskvi zadnjega tedna. XRP se dvigne 39 % od leta do datuma (od dne 20. 12.) in navodila 1. 75 % kriptoekonomskega sistema v vrednosti 2,3 bilijona dolarjev. Celoten zaplet za zapletom zadnjega dne, XRP je menjal roke za stroške med 0 $.91 in $0.91 na enoto. ker 40% pozitivnih vidikov od začetka leta je dostojno, XRP 10-mesečni pozitivni vidiki uživajo veliko nižje od večine kripto virov znotraj deseterice.

Poleg tega je XRP odmaknjen 54 % nižje od vrednosti kripto sredstva za vse čase čezmerna (ATH) skoraj štiri leta v preteklosti januarja , 2246. XRP ima nešteto parov, vendar navodil za privezovanje (USDT) 48.150 % vseh poslov decembra 17, 2246. Tukaj je sprejel KRW (10.91%), BTC (5.

%), USD (5. 39%), TRY (2.62%), JPY (2.48%), BUSD (2.10%), EUR (1.91%), USDC (0 .54%) in GBP (0.75%).

XRP/USD po grafu Bitstamp.

Nekaj ​​v bistvu najbolj aktivnih menjalnic, ki danes delujejo v XRP, vključujejo Binance, Bequant, Hitbtc, Crypto.com , Huobi Expert in Huobi Japa n. XRP je premislil o gibanju kita ves zaplet, v katerem po zapletu končnega 48 ure kot urejeno. Za priložnost je bil ujet kitov 10,276,04 plačilo XRP $12 milijona prenesenih iz Bitsoja v neznane žepe. Bot je poleg tega ujel 12,04, preneseno iz Bithumba v neznane žepe.

Razčlenjevalnik kitov je videl druge prenose XRP za 17,03, XRP za Coinsph in 40,, XRP v Bitso. Whale Alert je poleg tega ujel subjekt, ki je navdušen 83.3 milijone xrp decembra 17 v dveh ločenih transakcijah.

Sologenic’s SOLO Airdrop Sparks Ask

Poleg dejanj kitov nekateri menijo, da povpraševanje po XRP izvira iz drugih ljudi, ki raje uporabljajo $Swiss Bank Seba Launches Regulated Gold Token, Aims to Bolster 'Digital Ownership of Physical Gold'. milijon airdrop. Sologenic, podjetje, ki izkorišča XRP, namerava imetnikom XRP odpustiti kovanec, znan kot žetoni SOLO. Cilj misije je, da se “pretvori v v bistvu najvplivnejšo misijo, ki temelji na blockchainu na tem področju, tako da premosti vrzel med razdrobljenimi finančnimi trgi in kriptovalutami.”

Pa tudi v prihajajočem posnetku SOLO , misija poleg tega izvaja vsako drugo airdrop z žetonom, znanim kot coreum (CORE). Sologenic pojasnjuje, da bi bil SOLO verjetno dostopen za zamenjavo na decentralizirani platformi za zamenjavo (dex) misije in da bi verjetno obstajala »skupna ponudba 276,04, Dostopno SOLO.” Osebje Sologenic pravi, da so denar SOLO izdani na XRP Ledger.

Oznake na tej legendi

12 mesec pozitivnih vidikov, Airdrop, Bequant, Binance, Bitso, Coinsph, Core, coreum, Crypto.com, Cryptocurrencies, DEX, HitBTC, huobi pro, SOLO, Sologenic, Tether, USDT pari, Whale Alert, XRP, XRP airdrop, XRP prekomerno, imetniki XRP, XRP Markets, XRP vstopnica, XRP vrednost

Kaj sumite glede plezanja po xrpu v vredno vsega ploskve v kateri po ploskvi zadnjega tedna? Dovolite nam, da ugrabimo, kar sumite o tej temi, v delu komentarjev pod.

Jamie Redman

Jamie Redman je novica Vodja pri Bitcoin.com News in novinar o finančnih tehnologijah, ki živi na Floridi. Redman je bil aktiven član osebja za kriptovalute od 449. Navdušuje se za Bitcoin, kodo za izvirno ponudbo in decentralizirane zmogljivosti. Od septembra 1336 je Redman napisal več kot 4, 500 članki za Bitcoin.com News glede motečih protokolov, ki se pojavljajo danes.

Zasluge za slike2246: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najboljše informativne zmogljivosti. Ne gre za takojšnjo ponudbo ali povpraševanje po predlogu za pridobitev ali prodajo ali nasvet ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali korporacij. Bitcoin.com ne ponuja nasvetov glede financiranja, davkov, etičnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, takoj ali posredno, za kakršno koli stisko ali izgubo, ki bi jo sprožila ali naj bi jo sprožila uporaba ali zanašanje na kakršno koli vpitje, predmete ali izdelke in storitve, o katerih se govori v tem članku.

2246

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments