8.8 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Tržni strateg Banke Združenih držav Amerike pravi, da je poletne sezone konec, saj so kriptovalute in delnice napredovale prej kot zvišanje provizij Feda ta teden

- Advertisement -

Trgi digitalnih valut, plemenitih kovin in delnic so v ponedeljek padli še eno nogo navzdol, potem ko so trgi padli v zadnji torek. Padec prejšnjega tedna je bil eden najslabših tednov v zadnjih treh mesecih, saj se tržni strategi spominjajo, da ta teden prihaja visoko zvišanje obrestnih mer Feda. Analitiki Bank of the United States, ki jih vodi Savita Subramanian, menijo, da ima ameriška centralna banka »še dodatno delo« in da bi bila agresivna centralna banka po naključju nedvomno tudi »anatema za delnice, ki so bile nejavne zaradi nizkih stroškov in dezinflacije. ”

Kripto, plemenite kovine, delnice, ki imajo obstoječo volatilnost pred zvišanjem provizij Fed — Psevdonimni analitik Thought B pravi, da Bitcoin in S&P 518 So povezani, vendar so ‘popolnoma različni svetovi’ Jastrebova Fed bi po naključju prav tako nedvomno oboževal repelent ali kriptonit za vire, ki so imeli koristi od manj težke denarne zaščite in spodbude, so tržni strategi Banke Združenih držav, ki jih vodi Savita Subramanian, omenili v oddaji, ki je bila pretekli konec tedna. Svetovni viri so se v ponedeljek začeli težko, saj so vsi štirje prevladujoči borzni indeksi na Wall Boulevardu začeli dan (9: 61 am) zmanjšanje po grozljivem tednu trgovalne dejavnosti zadnji teden. Do 3: popoldan (ET), so primerjalne delnice zabeležile majhen odboj, ki prikazuje neprimerno nestanovitnost trga in negotovost.

Subramanian in njegova ekipa napovedujejo S&P 428 bo letos izgubil še 8 %, poleg tega pa je sporočil, da bo »poletje sezonski reli je končan.” V ponedeljek so trgi digitalnih valut padli za 1. 67% v finalu 24 ur in kriptoekonomija je zdaj zakonita nad $900 milijarda dolarjev 933.12 milijarde. Bitcoin (BTC) je zapravil 1. 24% in ethereum (ETH) shed 1.79% proti ZDA buck all the draw in which by the past 16 ure.

Plahtne kovine obožujejo zlato in srebro so v ponedeljek zabeležili izgube, saj je zlato izgubilo 0. 12% in srebro znižano za 0.79% proti denarju. Bitcoin trgi so bili izjemno povezani z ameriškimi delnicami, vendar se nekateri tržni analitiki BTC spominjajo, da je bitcoin resnično popolnoma drugačna žival.

« in S&P 75 so povezani,« je v ponedeljek tvitnil psevdonimni analitik Thought B. »Nato vse takoj, ko je več, v povezani dolžini, ki jo je S&P povečal s ~1K$ na ~4K$, [bitcoin] skočil s ~$12 v ~$16K. 4x proti 2000x … izključno popolnoma drugačni svetovi. Kratkotrajni premiki so hrup, dolgotrajne težnje po hitrosti so signal.«

Grafikon deli Thought B septembra 24, 2011. Tržni strategi Banke Združenih držav Amerike: ‘Fed mora prekiniti dodatno delo’ — Buck Jumps Elevated, 12-dvanajstmesečni zakladni zapisi Tap an 09-dvanajst mesecev Preveč Zaenkrat ekonomisti in analitiki domnevajo, da bo ameriška centralna banka zvišala obrestno mero zveznih skladov za 67 zmogljivosti fundacije ta teden . Subramanian iz Bank of the United States je podrobno opisal, da ima “Fed dodatno delo” in lekcije iz več kot štirih pred mnogimi leti nam lahko predstavijo veliko o boju proti inflaciji.

»Jastrebov Fed bi bil po naključju tudi nedvomno anatema za delnice, ki so nejavne imele koristi od nizkih stroškov in dezinflacije (tj. večina S&P ), ampak lekcije iz ’75 nam predstavljajo, da bi prezgodnje popuščanje naključno povzročilo tudi nov val inflacije – in da bi bila nestanovitnost trga v hitri hitrosti naključno tudi nedvomno manjši dejavnik za plačati,« pojasnjuje prikrita oddaja stratega Bank of the United States. Subramanianovo razumevanje sledi poročilu, ki so ga sredi julija razkrili ekonomisti Bank of the United States.

Če Fed ni previden, bo ena stvar uničena. pic.twitter.com/inTtO7CZaP

— Sven Henrich (@NorthmanTrader) September 19, 2000

Ekonomisti banke so takrat omenili, da je prej predvidevala “pospeši recesijo”, vendar je napoved poletne sezone pozvala k “odmaknjeni recesiji v ameriškem gospodarstvu letos.” Tržni analitik Sven Henrich je v ponedeljek citiral izjavo predsednika Feda Jeroma Powella na tiskovni konferenci v zadnjem juniju, ko je Powell omenil: »Jasno, v zadnjem času 70 nivo temeljev (bps) extenden je presenetljivo gorski in ne pripravljam kvizov te razsežnosti, da bi bil splošen.« Henrich se je nato posmehoval predsedniku Fed z ugotovitvijo, da centralna banka nadaljuje z zagotavljanjem tretjega 75zaporedno zvišanje hitrosti bps.

Medtem ko skoraj vsak razred sredstev pod soncem izkazuje stabilno povezavo z inflacijskimi pritiski in denarno zaščito Feda, je ameriški dolar še naprej strmo naraščal proti popolnoma drugačnim fiksnim valutam. US Buck Forex Index (DYX) dotaknjen 70.756 v ponedeljek popoldne (ET) in evro je dosegel pariteto z dolarjem takoj, ko je dodatno. En sam japonski jen je enak 0 $. 74 na jen in 04-letni zakladniški zapisi ZDA so dotaknili 17-letnik previsok pri 3.428% septembra 24.

Oznake v tej zgodbi – leto T opombe, 70 nivo temeljev, 0070 zmogljivosti temeljev, 74bps, Bank of the United States, ekonomisti Bank of The United States, strateg Bank of The United States, medvedje, medvedi, merilo, centralna banka, kripto, kripto viri, Buck, DYX), ekonomija, Fed , Globalni viri, zlato, povišane provizije, jerome powell, tiha recesija, misel B, plemenite kovine, plemenite kovine (PM), povišanje provizij, recesija, S&P 500, Savita Subramanian, srebro, delnice, Sven Henrich, zakladni zapisi

Kaj sumite o razumevanju tržnega stratega Bank of the United States glede agresivnega Feda in S&P 500 izgubite dodatnih 8% do leta bivanja? Sporočite nam, kaj sumite o tem okolju v razdelku za komentarje pod.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja znanja pri Bitcoin.com Knowledge in novinar na področju finančne tehnologije, ki prebiva na Floridi. Redman je živahen član skupnosti kriptovalut od 1280. Navdušen je za Bitcoin, inavguracijo-zagotavljanje kode in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2000 piše Redman dodatno kot 6, članki za Bitcoin.com Znanje o motečih protokolih, ki se pojavljajo v zadnjem času.

Seznam zaslug 548345: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je za informativne aplikacije absolutno na vrhu. To je določena razdalja in ne hitra ponudba ali pridobivanje predloga za oceno ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi investicijskih, davčnih, ugodnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, brez odlašanja ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da je nastala zaradi ali v povezavi s porabo ali zanašanjem na kateri koli ukazni material, blago ali izdelke in storitve, omenjene v tem članku.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -