15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Tržni ustvarjalci v "načinu strahu" pred petkovim iztekom 575 milijonov dolarjev Bitcoin...

Tržni ustvarjalci v “načinu strahu” pred petkovim iztekom 575 milijonov dolarjev Bitcoin možnosti

4. junija je bilo skupno 45 , 530 Možnosti Bitcoin (BTC) so nastavljene na poteče, kar predstavlja 575 milijonov odprtih obresti. Trenutno je maja še vedno močno prizadeta bika 37% popravka cene BTC, kar je povzročilo, da je večina možnosti za nakup (nakup) pod vodo.

Kljub zrušitvi je aktivna ponudba Bitcoinov dosegla petmesečno najnižjo vrednost, ko je 45% kovancev v zadnjih dveh letih ni bilo premaknjenih letih. Ta kazalnik kaže, da vlagatelji, ki so kupovali do 2019 bika, niso pripravljeni prodajati po trenutnih cenah.

Rudarji se tudi izogibajo prodaji pod $ 40, 000, saj so njihovi odlivi nedavno dosegli sedemmesečno najnižjo vrednost glede na preteklo povprečje.

Medtem so tehnični analitiki opozorili na 50 – tedensko eksponentno drseče povprečje kot močna raven podpore blizu $ 34, 000. Kljub temu pa grafikon cen oblikuje vzorec bočnega trgovanja, ki se zaključi z ožjim klinom in prodorom – znanim kot “stiskanje” – in kaže na večjo volatilnost proti koncu tedna.

Kaj Jasno je, da je trg trenutno mešana torba in vsi razumejo različne signale kot poskus določitve smeri naslednjega gibanja.

Medvedi bi lahko prevladovali, ko bi se trgi tankirali

Medtem ko bi medvedi zlahka prevladali v petkovem izteku, se zdi, da so postali preveč samozavestni, če so se osredotočili predvsem na pod $ 32, dajte (prodajte) opcije.

Skupne možnosti Bitcoin odpirajo zanimanje. Vir: Bybt

začetna slika je naklonjena medvedu, saj razmerje med klicem in klicem znaša 0. 84 , čeprav ta kazalnik vsako možnost vrednoti enako. Vendar pa je pravica do pridobitve Bitcoina za $ 46, 000 v manj kot 42 urah je trenutno brez vrednosti, zato se s to klicno možnost trguje pod $ 20 vsak.

Podoben učinek velja za nevtralne do medvedje prodajne opcije pri $ 28, 000 in nižje. Imetniki nimajo nobene koristi, če ga bodo v prihodnjih tednih preusmerili, saj so tudi te pogodbe postale brez vrednosti. Zato se je treba za boljšo oceno, kako so trgovci pozicionirani do izteka petkovih opcij, osredotočiti na $ 32, – $ 39, obseg.

Možnosti klica nevtralnega bika do $ 42, 000 znaša 3, 080 Bitcoin pogodbe, ki predstavljajo $ 114 milijonov odprtih obresti. Po drugi strani pa postavite (prodajte) možnosti na $ 32, obsega 4, 680 Bitcoin pogodbe, trenutno vredne $ 173 milijonov.

Kot je bilo pričakovano, $ 60 milijon razlike, ki daje prednost medvedom, ni dovolj, da povzroči motnje. Takšno situacijo so povzročile pretirano medvedje stave, ki se niso izplačale, kar bi lahko privedlo do prvega uravnoteženega trženja opcij v treh tednih.

Tržni ustvarjalci so nagnjeni medvedje

20% delta skew zagotavlja zanesljivo, takojšnjo analizo “strahu in pohlepa”. Ta kazalnik primerja podobne opcije za nakup (nakup) in prodajo (prodajo) vzporedno in bo pozitiven, ko bo premija za nevtralne do medvedje prodajne opcije višja od možnosti nakupnih opcij s podobnim tveganjem. Ta položaj se običajno šteje za scenarij “strahu”, čeprav je po solidnih zborovanjih pogost.

Po drugi strani pa negativni preobrat pomeni višje stroške zaščite navzgor in kaže na bikovskost.

Bitcoin 30 – dnevne možnosti 25% delta skew. Vir: Laevitas

Ker Maj 17, je indikator večkrat prešel na območje “strahu” in dosegel najvišjo vrednost 20%, kar kaže na nezanimanje za ponudbo zaščitnih paketov.

Nobenega dvoma ni, da so biki prestrašeni , v preteklosti pa so to najboljše možnosti za nakup dip.

Medvedi vsaj do izteka možnosti 4. junija v trgovini ne prevladujejo več. Potek veljavnosti Huobi, OKEx in Deribit poteka 4. junija ob 8: 00 po UTC.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno mnenja Cointelegraph. Vsaka naložbena in trgovinska poteza vključuje tveganje. Ko se odločate, morate izvesti lastne raziskave.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments