19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Tržnica NFT, ki jo podpira Mark Cuban, v seriji A zbere 13...

Tržnica NFT, ki jo podpira Mark Cuban, v seriji A zbere 13 milijonov dolarjev

Mark, ki nima kubanske podpore -fungible token (NFT) Marketplace Mintable je zbral $ 13 milijonov v krogu financiranja serije A, piše v četrtek. Mintable s sedežem v Singapurju namerava sredstva uporabiti za razširitev ponudbe, saj aplikacija že vsebuje 700, NFT-ji, kovani na platformi Mintable.

NFT Marketplace Mintable dvigne $ 13 Milijon

1. julija 2021 je tržnica NFT Mintable objavila, da je zbrala $ 13 milijonov v krogu financiranja serije A. Naložbe so izvirale iz dobro znanih vlagateljev, kot so Metapurse, Ripple Labs, Animoca Brands, Metakovan, Doug Band, nekdanji svetovalec Billa Clintona, in ustanovitelj Shutterstocka Jon Oringer.

V zadnjem času je Mintable sodeloval z National Football Kvoterbek lige (NFL) Trevor Lawrence v zbirki NFT. Lawrenceovi NFT-ji so bili prodani za več kot $ 400 K in Mintable je sodeloval tudi s priljubljeno japonsko modno znamko Bathing Ape.

“Z novim vbrizgavanjem sredstev se bo Mintable osredotočil na povečanje obsega poslovanja in pospeševanje rasti in pobud za pridobivanje uporabnikov,” so pojasnili v izjavi Mintable, poslani Bitcoin.com News

Poleg tega je ustanovitelj in izvršni direktor Mintablea Zach Burks med objavo pojasnil, da so se zbrali nezamenljivi žetoni široko pozornost, Mintable pa želi zreti ob rastoči industriji NFT. »V celotnem obdobju 2021 so NFT-ji dosegli množično privlačnost, saj so se dotaknili skoraj vseh sektorjev, ki segajo do zabave , likovna umetnost, šport in še veliko več, «je dejal Burks. Ustanovitelj Mintablea je dodal:

Ker tehnologija še naprej zori in se vesolje hitro razvija, je to ključni mejnik podjetja za Mintable in hvaležni smo za podporo naših vlagateljev, ki imajo enako skupno prepričanje o številnih priložnostih, ki jih NFT lahko prinesejo med običajne uporabnike.

Mintable Faces močna konkurenca iz različnih trgov NFT

Mintable ni edina tržnica NFT, ki zbira denar za naložbe, saj se številna druga podjetja in trgi NFT premikajo v tej panogi.

Istega dne je Mintable objavil prestolnico serije A dvig, Animoca Brands je razkril, da je dokončal $ 138. 88 povečanje milijona kapitala tudi v četrtek. Financiranje pripelje družbo Animoca Brands do statusa samoroga, saj ima podjetje zdaj ocenjeno na 1 milijardo USD.

Konec junija so tudi Bitcoin.com News poročali na trgu NFT Trgovanje z obrestmi $ 14. 2 milijona v krogu financiranja serije A. Kar zadeva naložbo Mintable, je Michael Kam, partner pri Double Peak Group, dejal, da njegovo podjetje meni, da je splošno sprejemanje pomembno, in Mintable bo nadaljeval ta cilj.

“Menimo, da je za platforme NFT pomembno, da privabijo nekripto uporabnike, so uporabnikom prijazne in decentralizirane dolgoročno, «je komentiral Kam. Od zagona leta 2018, poleg tega pa ga podpira investitor in televizijska osebnost Mark Cuban , Mintable je videl tudi podporo Marca Benioffa TIME Ventures in Sound Ventures Ashtona Kutcherja.

Kaj menite o dvigovanju Mintable $

milijonov? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

Centre to Expand USDC to Ten More Blockchains; Launches on Tron

Elon Musk Tweet Sends New Baby Doge Coin Soaring — Meme Token's Daily Gains Jump 228%

Oznake v tej zgodbi

Animoca Brands, Ashton Kutcher’s Sound Ventures, Double Peak Group, financiranje, financiranje , Mark Cuban, Michael Kam, Mintable, NFL, nft, industrija NFT, trg NFT, trg NFT, podjetja NFT, NFT-ji, nezamenljivi žeton, redni, serija A, TIME Ventures, Trevor Lawrence, Zach Burks

Zasluge za slike : Sh utterstock, Pixabay, Wiki Commons, Mintable,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments