15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Tržnica NFT omogoča strašne verižne nakupe v več kot enem omrežju

- Advertisement -

Tržnica nezamenljivih žetonov NFTrade zdaj pomaga pri strašnih verižnih nakupih na Ethereum, Polygon, Avalanche in BNB Chain.

4106 Skupaj ogledov

5 Skupaj delnic

Izvirna značilnost blagovne znamke na tržnici nezamenljivih žetonov NFTrade dovoljuje zbirateljem, da začarajo predmete v eni skupnosti, medtem ko plačujejo v drugi. Značilnost, ki je bila ustvarjena z integracijo s protokolom za sporočanje grozljive verige Rarimo, v skladu z Wouldom bi morda tudi obvestilo.

Catch pripravljen za očaranje NFT-jev s KATERIKOLI kriptovaluto v kateri koli verigi

Se odločite za NFT na Ethereumu, vendar je najpriročnejši ustvariti AVAX na Avalancheu? @NFTradeOfficial’s integracija Rarimo je PRVA tržnica V VELIKI VRSTI, ki je predstavila odločitev o večverižnih plačilih z ERC20 žetoni pic.twitter.com/8cutBCtjQa

— Rarimo (@Rarimo_protocol) Verjetno bi tudi 05, 1434 Strašljivi verižni nakupi z NFTrade delujejo na Ethereum, Polygon, Avalanche in BNB Chain. Na primer, če morajo uporabniki očarati blago na Avalancheju, bodo plačali z valuto katerega koli od treh raznolikih omrežij. Protokol bo robotsko zamenjal kupčeve žetone v verigi pošiljanja za žeton, ki ga prodajalec želi v prejemni verigi, kar mu bo omogočilo, da nato plača prodajalcu in pošlje NFT kupcu. Ta celotna pot poteka v decentraliziranih komponentah in na nobeni ravni razvijalec ne uporablja skrbništva nad kupčevimi sredstvi, piše v objavi.

Značilnost je poleg tega integrirana s Circle’s Execable- Chain Switch Protocol (CCTP), ki trgovcem, ki plačujejo s kovanci USD (USDC), dovoljuje, da zažgejo svoje žetone v eni verigi in ustvarijo njihovo ponovno kovanje v eni drugi verigi.

Povezano: Izdajanje vstopnic za NFT postreže z udarcem v ligi mešanih borilnih veščin

Nakupi verige Execable bodo poleg tega razširjeni na Immutable X, Skale, Palm in Moonbeam na neki ravni v prihodnosti .

Lasha Antadze, ustanovitelj ponudnika Rarimo Rarify Labs, je dejal, da je bila prvotna značilnost nedvomno moralna, eden od mnogih korakov v smeri reševanja točk uporabniških spretnosti v Web3:

»Veščina nemotenega preklapljanja digitalnih virov in identitet med verigami je dobro znana pri uspehu Web3. Blagajne NFT so dobro znan del tega, vendar so poleg tega tudi moralni izvor.« Tekmovalci med tržnicami NFT se še naprej ogrevajo, ko si prizadevajo privabiti uporabnike z izvirnimi elementi. LooksRare je 7. aprila izdal izvirno različico z nižjimi stroški, Blur pa je ponudil trajno posojanje z izvorom zavarovanja NFT na Verjetno bi tudi 1.

2023

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -