8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Tujcem bodo dane brezimne vstopne točke za digitalni rubelj, predlaga ruski zakonik

- Advertisement -

Tuji državljani bi po možnosti verjetno naključno kljub temu imajo prilagodljivost, da zajamejo prihajajoči ruski digitalni rubelj prek vstopnih vidikov, ki ponujajo anonimnost, glede na zelo visoko rangiranega člana ruskega parlamenta. Cilj postulata, ki je bil razširjen v Moskvi, je zaščititi te trgovce pred sankcijami Zahoda.

Artikuliran poslanec dume predlaga Brezimno Nakupi v digitalnem rublju za všečkanje stran od sankcij Tujim trgovcem bi morda naključno, predvidoma naključno, kljub temu ponudili možnost anonimnega razvoja digitalne valute ruske centralne banke ( CBDC), v opisu zmanjšanja možnosti padca pod sankcije, je v torek v svojem kanalu Telegram omenil vodja odbora Articulate dume za industrijo Vladimir Gutenev.

Ruski zakonodajalec dodatno pozval, da bo digitalni rubelj, ki je trenutno pod vzorcem in ga preizkušajo Centralna banka Rusije in soseska poslovnih bank, morda naključno, verjetno naključno, kljub temu podprt z veljavnimi viri. Gutenev, ki ga je citirala agencija Interfax recordsdata, je pojasnil:

To je resno: domača digitalna valuta bi morda naključno predvidoma po možnost kljub temu podprta z veljavnimi viri; možnost za ‘anonimne vidike vstopa’ bi bila verjetno ustvarjena naključno, domnevno na priložnost, kljub temu pa bi trgovci iz tujih krajev imeli interakcijo z rusko digitalno valuto, da bi se izognili uvedbi sankcij.

V svoji objavi se je poslanec Articulate Dume dodatno zavzel za legalizacijo rudarjenja kriptovalut v Rusiji. Verjame, da bi bila trgovina morda naključno verjetno naključno kljub temu zasidrana v vitalnih območjih v državi, ki zagotavljajo nizko električno energijo. Hkrati pa Vladimir Gutenev ne želi več zaračunavati rudarjem preferenčnih stopenj.

“Civilizirano rudarjenje in premišljenost v vrstnem redu digitalnih valut bosta odprla izvirne alternative za finančno , gospodarskem in tehnološkem sektorju,« je vztrajal član spodnjega doma ruskega parlamenta s previsokim položajem.

Rusija se letos pripravlja na celovito ureditev svojega kripto okolja z Articulate Duma je pričakovala, da bo na neki stopnji svojega jesenskega zasedanja preizkusila originalni račun blagovne znamke »O digitalnem tujem denarju«. Soseska posebne strasti je možnost, da red digitalnih valut zaobide finančne omejitve, uvedene zaradi vojaške invazije Moskve na Ukrajino.

V začetku septembra sta ministrstvo za finance in banka Rusije se je strinjal, da bo država verjetno na priložnost, verjetno na priložnost, ne bo več dosegla brez pokvarjenih mejnih poravnav v kriptovaluti. Kljub njihovemu soglasju je finančni organ poudaril, da sporazum prej ni več o legalizaciji kriptovalute kot modnega plačila v državi, in obljubil, da bo še naprej promoviral svojo digitalno valuto, ki ima zaupanje.

Stabilni kovanci so bili zgrajeni naprej kot ena druga možnost za razvajene mejne naselbine. Medtem ko digitalni rubelj ni več podprt z nobenimi viri, je poročilo Inštituta za raziskave in spretnosti VEB.RF junija predlagalo izdajo stabilnega kovanca, zavarovanega z ruskimi zlatimi rezervami, tako znanega kot »zlati rubelj«. krhke v tujini trgovinske poravnave in zamenljive v druge valute na eni več.

Oznake na tej kroniki Nameless, Assets, Central Banka, pokvarjena mejna sredstva, digitalni tuji denar, digitalni rubelj, trgovina v tujini, tujci, zlato, zlati rubelj, svetovne poravnave, trgovci, omejitve, Rusija, rusko, sankcije, Ukrajina, bitka

Izvedite domnevate, da bo Rusija dovolila tujim trgovcem, da anonimno zajamejo digitalni rubelj? Razkrijte nas v spodnjem delu povratnih informacij.

Lubomir Tasev Lubomir Tassev je novinar iz tehnološko podkovanega Jap Europe, ki mu je všeč Hitchensov citat: “Biti avtor je to, kar sem, razumno kot tisto, kar dosežem.” Svetovna politika in ekonomija sta poleg kripto, blockchaina in fintecha še dva vira navdiha.

Stammer krediti : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je namenjeno najlažjim informativnim zmožnostim. To ni več sporna ponudba ali nagovarjanje k predlogu za zajemanje ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli blaga, podjetij ali družb. Bitcoin.com ne nudi več naložbenih, davčnih, samo ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, tako ali drugače, za kakršno koli tesnobo ali izgubo, ki se je končala ali domnevno končala z ali v povezavi z naročilom ali zanašanjem na kateri koli transport, blago ali omenjena podjetja na tem besedilu.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -