6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Tukaj je, kako je Polygon razburjen glede omejitev Ethereuma, kot je povedal...

Tukaj je, kako je Polygon razburjen glede omejitev Ethereuma, kot je povedal soustanovitelj Sandeep Nailwal

Polygon (MATIC), skupnost dveh slojev, zasnovana za skaliranje in izboljšanje aplikacijske infrastrukture na Ethereumu (ETH), že od zadaj kroži med navdušenci nad blockchain. Od financiranja v višini 1 milijarde USD v tehnologijo brez znanja do soustanovitve 200 milijonske pobude za socialne medije Web 3.0 toliko kot integracija s spletnim brskalnikom Opera za ustvarjanje decentraliziranih aplikacij, ki so dostopne 50 milijonom uporabnikov mobilnih telefonov Android , je zagon skupnosti stabilen.

Ne glede na partnerstva in industrijo, tehnološke zmogljivosti skupnosti, zlasti v primerjavi z Ethereumom, dodatno pritegnejo pozornost številnih graditeljev blockchain. V izjemnem intervjuju za Cointelegraph je soustanovitelj Polygona Sandeep Nailwal govoril o obsegu sprejetosti skupnosti.

Cointelegraph :

Kakšne so trenutne cene bencina in hitrosti transakcij za Poligon? In kako je ta študij za Ethereum?

Sandeep Nailwal (SN):

Iz Raziskovalca poligonskega skeniranja bi morda morda verjetno še dodatno pogledali, da je priljubljeni blokovni čas sferičnih 2,3 sekunde. Kar zadeva Ethereum, je to 10 sekund. Po tem pa stroški bencina, bi morda morda verjetno še dodatno pogledali 0. žetoni MATIC; tukaj je raven odsek penija.

CT:

Prepustite se morebitnim kritičnim padcem nezamenljivih žetonov (NFT) v skupnosti Polygon?

SN: Nobeden od njih nima modificiranega, da bi skrbel za CryptoPunks ali kaj podobnega, vendar sem specializiran za Polygonovo največje, v grobem, govedino od igralniških podjetij Vsi so dodani v NFT. Ko greste na trg, se pogovorite s katerim koli naključnim 10 raznolikim igranjem iger skupine, si bodo predstavljali, da te šest do sedem gradi na poligonu.

Kljub temu sta bila kritična padca na NFT, največji, Dolce in Gabbana, žig . Trenutno so prodali 7 milijonov dolarjev. Obstajajo še druge mamutsko luksuzne premium be conscious znamke, in ti fantje prihajajo. Razen tega Elon Musk je koval NFT. Jack Dorsey je skoval NFT svojega prvega tvita in Določite kubansko – vse tiste so bile najbolj priročne v omrežjih Polygon.

#NFT prodaja se šteje za ogromno povečanje od 280.

280 skupna prodaja: $340 milijonov

2021 skupna prodaja: 9 milijard dolarjev (do te ravni)

Poglejmo, kaj se zgodi v 2021, z NFT-ji v športu, igrah na srečo in #metaverses, ki so zdaj vse bolj priljubljeni. https://t.co/VDD8v2YwVo po potencialu @cointelegraph

— Waz (@DaveWaslen) november 30, 2020

CT:

Katere so nekatere priljubljene decentralizirane aplikacije, zgrajene na blokovni verigi Polygon? In za kaj poskrbi njihov totalni model zaklenjene ure (TVL)?

SN: Polygon je zdaj raztrgan zaradi vseh decentraliziranih finančnih aplikacij v Ethereumu. Najbolj priročen zadnji je bil takoj ob Uniswapu. Skupnost je sporočila, da je treba čakati teden dni, da poleg tega zdaj lansirajo na Polygon. Torej, kar se tiče priljubljenih DApps, bi ponudil Uniswap, Aave, Decentraland itd. Specializiran sem za TVL čez mostove je sferičnih 5 milijard ali 6 milijard dolarjev.

CT: Kakšen je vaš pošten za vlaganje v tehnologijo brez znanja?

SN: Zavezali smo 1 milijardo dolarjev za tehnologijo brez znanja, pri kateri posredujemo, je sveti gral skaliranja blockchain . In zasebnost je drugi vidik – to je ena stvar, pri kateri bodo vsi posamezniki zbegani. Torej uporabite ZK, da si zamislite, da izračuni čakajo na Ethereum, ne da bi pošiljali čakanje na celotno znanje. Kot nadomestek samo predložite dokaz, da je bil celoten sklop takoj natančno izračunan na drugi plasti in nastavite jedrnat dokaz počakajte na Ethereum.

CT:

Za vaše prepričanje , ali bi nadaljnje nadgradnje Ethereuma okrepile spretnost skupnosti, da si zamisli rešitve dveh slojev?

SN: Čeprav je 2.0 tam zunaj, to ne bo več zagotavljalo ustrezne razširljivosti. Naslednje leto bo proof-of-stake [PoS] beef up ohranil celotno serijo identično; skrbi za Ethereum ima 10 transakcij na sekundo [TPS] popolno zdaj, verjetno bi to morda morda priteklo do 10 TPS [after PoS], vendar ni več večji od tega. V izjavi, da to ne bi več pripomoglo k razširljivosti. In na primer, čez tri do 5 let, tudi če predpostavimo, da pride do drobljenja, bomo imeli projekcijo 64 drobci. In z vsako izvedbo pri 13 transakcijah na sekundo, vendar je to stran 1,340 transakcije na sekundo splošno, popolno? To ni več primerno za celoten svet.

Povezano: Uniswap v3 uvedba pogodb na poligon, priljubljen pri 50.3 % soglasje

CT: Za kaj poskrbi posvojitev Poligona pri mumble watch?

SN: Obstaja 3, in vključuje skupine za izboljšanje. To je bilo takoj, ko je Alchemy objavil, počakajte nekaj časa. Odstranjeno bo, če bo resnica povedana celo 5,000. Uporabniki, ki redno vključujejo uporabnike na Poligonu, imajo spremenjeno v 50 % večje od Ethereuma in pri igranju NFT-jev vidimo tako zmogljivo dogajanje na Polygonu.

128018128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments