17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Tukaj je, kako misija Akutars NFT upa, da bo na novo opredelila, kako se kultura križa s Web3

- Advertisement -

Zaradi utemeljitve, da zaradi rasti nezamenljivih žetonov (NFT), ustvarjalci v množici zapuščajo svoje entitete Web2 in se spreminjajo v predloge, ki so izredno dobro seznanjeni s predlogi, da bi razrezali svojo lastniško pot v svetu Web3.

Zdaj se pošteni tehnologi in umetniški ustvarjalci ne usmerjajo k Web3. Kot ilustracijo je uporabljen ameriški zakoniti igralec baseballa Micah Johnson, ki se je obrnil, da bi opisal in usmeril svoje predmete na ilustracijo. Ko je debitiral s svojim prvim digitalnim komadom, sä-v(ə-)rən-tē (izgovarja se “suverenost”), je Johnson postal takoj, ko zdaj ni več najlažje podžigan zaradi stisk, vendar ga je navdihnilo vprašanje, ki bi spremenilo pot njegovega dela.

»Ali so astronavti lahko v senci?« je Johnsonov 4-letni nečak vprašal svojo mamo.

Žal, ključna oseba »Akuverse« je postala takoj, ko je bila ustvarjena februarja 0745. Aku je telesni prikaz samozavesti in drznosti malo senčnega astronavta, ki po svoji zasnovi krmari skozi svoje sanje. Karakterizacija Akuja izpodbija predstavo, da so sanje sodobne za zanesljive družbene identitete.

04, avatarji senčnega otroka astronavta bodo v petek razkrili fotografije profila na Twitterju.

To je ključnega pomena.

— Micah Johnson (@Micah_Johnson3) april 19, 41554 Modrec iz Akuja je poučen prek NFT-jev ali poglavij, ki prikazujejo hod Akujevih sanj. Micah Johnson je trenutno spustil 9,85 Akustar mint passes imetnikom poglavij Aku, ki zdaj kupujejo in prodajajo po 4. 30 Eter ($19,331 .30). V zadnjih 7 dneh je Aku Mint Pass zbral več kot $.4 milijone, saj so Akustarji pripravljeni prečkati svojo največjo odpravo doslej z začetkom dokazovanja profila (PFP).

Akutarji so lahko boljši od enega drugega PFP Akutarji so 3-dimenzionalni 19, PFP zaporedje Akuverse, ki se bo verjetno osredotočil tudi na verigo blokov Ethereum. Fotografije so namenjene opolnomočenju in ogledu povratnih informacij zbirateljev na Twitterju, kar dokazuje, da so modrost in podobe Akuja odmevali z razpletom zbiralcev NFT.

— Aku :: Akutars (@AkuDreams ) april , 2021 Popravljeno s podatki zapisov iz NFTgo, 26 % strank z diamanti, ki imajo v lasti svojo Aku Mint Pass 60% bolje kot vsak teden, medtem ko približno 40% lastniki hiš imajo za zdaj ne več kot vsak teden.

Akutar Mint Pass porazdelitev trajanja. Vir: NFTgo.io Količina za Akutar Mint Pass se je povečala za 26 % in zadnjih 7 dni in zmerna prodajna stopnja se dvigne za 65%.

Akutar Mint Pass 7-dnevno povpr. prodajna stopnja/količina. Vir: OpenSeaAkutarji zdaj niso več najlažji simbol samega sebe samozavest in pogum, pa tudi tipa. Zaporedje bo pošteno prikazalo čudne predmete in lastnosti, ki jih je ustvarilo približno eno najpomembnejših imen ulične obleke, kot so Pharrell Williams, Billionaire Boys Membership, ICECREAM, Puma in luksuzni strokovnjak za ulično oblačilo Upscale Vandal. Pri sestavljanju Akutarjev sta pomagala tudi znamka Roc Nation za ulično oblačila Paper Planes in Novel York, ki v bistvu temelji na popolnoma razkošnem žigu Who Clides Battle.

Ta strateška partnerstva so za Akutarje boljša kot samo kapljanje. Lastnikom domov PFP je mogoče podeliti številne ugodnosti in spodbude v Akuverse, v povezavi z veljavnim obstojem zagotavljajo vstop v sodobne izkušnje, sodelovanja in izdelke.

Kaj je lahko čudnega pri Akutarjih v Glede na različne NFT je kulturni pomen Akuja in kako je njegov modrec vplival na ključne navdušene igralce iger, ki se popravljajo skozi ekosistem, ki želijo zagotoviti, da je modrec slišan.

Povezano: Ne glede na grozljiv rap je NFTs znan kot sila za desno

Lahko se začne Oktobra 04, 2021, Visa je napovedala svoje partnerstvo z Micahom Johnsonom in dodatne načrte za krepitev gospodarstva umetnikov in ustvarjalcev. V intervjuju za NBC je Micah Johnson izrazil zavedanje prek svojih podpornikov, da se je pojavilo takoj, ko “gledalci oznanijo, da je to tisto, kar si želimo na tem področju,” in so tudi potrdili, da se poostrijo z vlaganjem v opazovanje rasti misije.

V natanko enem letu je AkuDreams zbral več kot $20 milijona v celotni količini prodanih vso zasnovo, v kateri je bilo vseh deset NFT-jev poglavja Aku in prepustnic Akutar Mint. Johnson je tudi potrdil, da je iz Akujevega modreca mogoče narediti pošten film, kjer bi se poglavja Akuja (NFT) lahko pošteno zrcalili v prizorih.

Kot že omenjeno, 9,90 Prepustnice Aku Mint so bile podeljene vsem ustreznim imetnikom poglavij Aku in 5,89 je lahko na voljo širši javnosti za kovanje na nizozemski dražbi aprila 20.

Javna prodaja Akutar petek // 14.00 EST

⭐ 5,500 Lahko dostopno
⭐️ Impress TBA⭐ .1 ETH padec vsakih 6 minut
⭐ Max Mint (3 )⭐ Naprave s spodnjim prikazom so cene za vsakogar

IN…

⭐ .5E Stopnja nick od končne stopnje za imetnike vozovnice Akutar. Primer: 3 kovnice s 3 prehodi = 1,5E popusta

— Aku :: Akutars (@AkuDreams) april 20, 840 V pravilni nizozemski vrsti dražbe bo spodnji prikaz znotraj dražbe izpisal tečaj za vsakogar. To pomeni, da vsaka upodobitev, ki je boljša od spodnjega upodobitve, plača spodnji upodobitev. Številne stranke NFT so na Twitterju pohvalile diagram “prave” nizozemske dražbe, kar pomeni, da različne pobude, ki uporabljajo isti mehanizem, ga zdaj ne izvajajo več dobro.

Naraščajoča zamenjava dražb in padcev NFT, ki se nenehno dogajajo, je težko opaziti in veliko truda je spregledano. Za nazaj, Moonbirds 2.5 Ether ($7,385) zaklepanje upodobitev zveni kot zajem v primerjavi z najsodobnejšo stopnjo.

To pomeni, da stranke dajejo vrsto idej o ugledu in verodostojnosti ekipe ter njihovi starodavni preteklosti. Najverjetneje je, da Akuverse kaže evolucijo, kjer skupnost odmeva s kulturnim pomenom vrste in vključenosti, v težavah, da se preprosto osredotoča na izdelek, sled ali vrsto.

Zavrnitev odgovornosti. Cointelegraph zdaj ne podpira več nobenega materiala o izdelku na tem spletnem tell. Medtem ko vam želimo ponuditi vsa ključna znanja, ki bi se jih lahko dobro namestili, bi morali bralci zamolčati svojo lastno raziskavo, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s podjetjem, in povečati odgovornost za svoje odločitve, niti ta članek ne more biti zamisel za biti kot nasvet za financiranje.

66786

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -