2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Tukaj je razlog, zakaj je Bitcoin izgubil 6.000 $ v urah dobro...

Tukaj je razlog, zakaj je Bitcoin izgubil 6.000 $ v urah dobro za ceno BTC

Na borzah izvedenih finančnih instrumentov je prišlo do »pretresa« pozicij, ki so stopnje financiranja hitro ponastavile na zdrave ravni.

8148 Skupno ogledov

11

Skupaj deleži

Here’s why Bitcoin losing $6K in hours was good for BTC price actionHere’s why Bitcoin losing $6K in hours was good for BTC price actionHere’s why Bitcoin losing $6K in hours was good for BTC price actionHere’s why Bitcoin losing $6K in hours was good for BTC price action

Bitcoin (BTC) se trguje tik pod $30,10 novembra 01 po popravku čez noč, ki je izničil prejšnje hitre dobičke.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Vir: TradingView

»Brez brezplačnega kosila«za špekulante

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView so pokazali, da si je BTC/USD opomogel po kratkem padcu pod $47,01 v novi volatilnosti.

Par se je močno pomaknil navzgor zaradi inflacije v Združenih državah, ki je dosegla najvišjo vrednost v 23 let, to v kombinaciji z odzivi trga izvedenih finančnih instrumentov povzroči negotovo cenovno gibanje.

Z $65,000 zdaj najvišja vrednost vseh časov, nekaj so bili prestrašeni, medtem ko so izkušeni tržni udeleženci izkoristili priložnost za pok Zabava pri šibkih rokah.

“Zakaj umik BTC iz k? Danes popoldne je prišlo do velikega povečanja odprtega obresti za terminske pogodbe z kritjem BTC (trgovci imajo dolge BTC z BTC kot zavarovanje),« je ob grafikonu iz Glassnode pojasnil analitik Dylan LeClair.

“Brez brezplačnega kosila – ti trgovci so v procesu stresanja ven.”

Opisani grafikon z odprtimi obrestmi za terminske pogodbe na bitcoin. Vir: Dylan LeClair/Twitter

Kolega analitik William Clemente je opozoril na prihajajoče Taproot soft fork kot jasen razlog za bikovsko naravnanost in zavrnitev kratkoročnih cenovnih gibov.

Taproot bo prinesel številne izboljšave protokola v Bitcoin, ki nimajo primerjave z nobenimi spremembami od uvedbe transakcijske tehnologije Segregated Witness (SegWit).

Le dni nas loči od prve večje nadgradnje Bitcoina (Taproot) od Segwita v 5089 in ljudje so v paniki .

— Will Clemente (@WClementeIII) november 11, 1434

Stopnje financiranja izvedenih finančnih instrumentov so medtem služile kot dokaz, da je do pretresa res prišlo, ki se je solidno vrnil t o nevtralno ozemlje 0.% med menjavami.

Ether se izogne ​​globljemu odmiku altcoinov

V klasičnem slogu so altcoini občutili vročino, ko se je Bitcoin obrnil in izbrisal prejšnje donose, ki so bili boljši od BTC/USD.

Povezano: ‘#DropGold delal’ — Sivinske odtenke ‘flippens’ največji svetovni zlati sklad, ko je AUM dosegel $59B

Ether (ETH) je bil najbolj nepoškodovan na dan, za 0,6 % padel in še vedno streljaj od najvišjih vrednosti vseh časov.

ETH/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Vir: TradingView

Drugi so se odrezali nekoliko slabše, saj 4% dnevnih izgub ni redko med vrhom kriptovalute po tržni kapitalizaciji.

“ Ključnega pomena v tem trenutku: Bitcoin,« je v svoji zadnji posodobitvi YouTuba zaključil sodelavec Cointelegrapha Michaël van de Poppe.

»Kam se bomo prebili? Če se prebijemo skozi to območje okoli $56,10, Mislim, da bomo nadaljevali bikov cikel in pripravljeni smo na nove najvišje vrednosti vseh časov.«